Träning i sikte

av Åse

Jag är jäkligt sur över att jag är sjuk faktiskt! Jag hade bokat in ett CXWorx idag! Efter min stockholmstripp med mycket träningsinspo (både med Therese som arbetar för Rönisch men även från Lofsan och Paolo Roberto) Som jag tidigare skrivit så har jag kommit dit hän att kosten fungerar klockrent, jag har idag 100% balans i kosten och varken kan eller vill göra några ändringar men jag fattas en viktig pusselbit: Träningen.
Jag gillar: Styrkepass, yoga, löpning och promenader och det är det jag kommer satsa på. Jag har bestämt mig för att jag ska komma ut varenda morgon om så bara 15 minuter. Jag är övertygad om att jag kommer bli totalt träningsbiten och det är mitt mål för 2013.
SKIT.
Hoppas jag frisknar till snabbt.
Annelie hade med sig en present till mig i går från Rice (hon vet att jag älskar Rice). Ett fat som kan användas som både bricka och tallrik. Nu måste jag ju köpa ett gäng! Perfekt storlek och man kan ha det till fredagsplock för barnen etc.
Supersöta skedar också fick jag!
IMG_0907
 
Har ni sett vilka snyggingar till hörlurar jag fick hem från Campadre? Urläckra tycker jag!
IMG_0924
 
Lofsan berättade att hon hade en kamera med wifianslutning, en Samsung Galaxy kamera som hon var supernöjd med och Annika hade också en Samsung med wifi, riktigt grymt att kunna ta bra bilder och sedan blogga och instagramma direkt från kameran!
Så nu har jag beställt en Samsung Galaxy som Lofsan hade =)
l_19390882l_19390882_001
Nä nu blev det middag här! maken kom hem med sushi till oss och tvillingarna. Inte ett dugg lågkolhydratkostigt men väldigt gott och massa omega 3 i alla fall =)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Anne 15 februari, 2013 - 22:07

Hej Åse
Är på väg att köpa en wifi kameranoch läste ditt inlägg om Samsung kameran
Var hittade du den och vad kostade den?
Ps. Nybliven fan av LCHF och din bok. Älskar kesoplättarna till frukost.
Allt vi provat hittills har varit kanon!! Tack för all inspiration /Anette

Svara
Åse 16 februari, 2013 - 11:55

Hej! Hittade den på Pixmania!
Vad roligt att du gillar boken och maten! =))

Svara
Anita 14 februari, 2013 - 12:06

Krya på dig! Men du är väl ute och går promenader varje dag med dina vovvar? Jag går på F&S på Indoor Walking, är så kul. Man går på Walkers till ledare och musik. 🙂 Det kan jag rekommendera dig att prova om ni har det i Helsingborg.

Svara
Åse 14 februari, 2013 - 12:08

Jooo så klart men det är mest att ströva omkring, inga promenader som får hjärtat att pumpa hårdare 😉 Ja, jag ska faktiskt prova indoor walking! så många som gillar det!!

Svara
Anna Haeggman 13 februari, 2013 - 21:47

Hej Åse!
Krya på dig och hoppas du mer igång med träningen snart. Börja med den där 15 minuters promenaden redan imorn vettja. Frisk luft gör bara gott, även om man är förkyld.
Jag är instruktör i CxWorx och i Body Pump. Synd vi inte bor närmre varann. Då hade jag tagit med dig på mina pass! 🙂
Kram

Svara
Åse 13 februari, 2013 - 22:48

Åh vad livet är orättvist! Jag skulle behöva ngn söm pushade!! Kramar!
Ps: du har rätt, klart jag ska ut imrg!!

Svara
Anna Haeggman 14 februari, 2013 - 11:54

Bra där! Varit ute än? 😉

Svara
Maria 13 februari, 2013 - 20:50

Hej Åse
Vill börja med att tacka för en superbra blogg. Du är en av mina största inspiration- och motivationskällor.
JAg och min man firar 5 årig bröllopsdag och tänkte åka ner till Helsingborg och över till Helsingör. Jag undrar om du kan tipsa om något bra hotell nära färjorna och nån riktigt bra restaurang i Helsingborg.

Svara
Ann 13 februari, 2013 - 20:09

Aktare Åse! Jag kommer och biter dig! 😉

Svara
Åse 13 februari, 2013 - 20:40

Aaaaaajeeeee! ❤

Svara
Fru Larsson 13 februari, 2013 - 19:55

Trist med sjukdomar. En fråga, din bok finns den bara hos adlibris? Beställde en 27 januari o nu verkar den kommit bort på posten o jag får vänta tills den kommer in igen. Sugen på att läsa den. Tänkte om du kan tipsa någon kedja som säljer den.
Krya på dig.

Svara
Åse 13 februari, 2013 - 20:26

Hej! Nej den finns hos bokhandlare och på Ica maxi mfl 🙂

Svara
Mathildas mamma 13 februari, 2013 - 21:47

Samma sak hände mig men boken kom efter ca tre veckor. Förlaget och Posten skyllde på varandra. Tur att boken är så grymt bra så att det hela glömdes bort då jag sjönk ner i soffan med bästa boken =)

Svara
Åse 13 februari, 2013 - 22:48

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.