Träning!

6 mars, 2012

Gooood middag!!! Full av endorfiner efter veckans andra träningspass! Bara att jag tagit mig dit gör mig hög *S*
Jag har fått nytt schema av min PT och gjort en ny fettmätning i dag! Nu gäller det att hålla fast vid denna känslan och det ska jag! Det är aldrig för sent. Jag fyller 40 nästa år och då vill jag vara hälsosam rakt igenom, och jag vet att träningen är den pusselbiten som fattas i mitt liv. Jag har ingen åldersnojja, älskar mitt liv och är nöjd med min ålder men vill vara en stark och smidig 40 åring!!

I morgon bitti tänkte jag prova CXworx, det är ett pass för rumpa, rygg och mage med gummiband som verktyg. Ska bli spännande!
Det hjälper även att min lillasyster kan träna på samma tider som jag, man pushar varandra!

På fredag åker jag och älsklingen till Köpenhamn för ett dygn där med hotell, restaurang och bara ta det lugnt! Ska bli sååååå skönt!! Vi tänkte äta middag på Köpenhamns första italienska restaurang, litet intimt ställe – precis vad vi vill ha! På söndagen sedan fyller vår gemensamma förstfödde 8 år! (Vi firar 10 år tillsammans på fredag) Vad tiden går!!!!

Nej nu ska jag sätta fart här, har en klient kl 14 och voffingarna måste ut innan.

Kram på er!!!

20120306-124848.jpg

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

13 kommentarer

Ullis 7 mars, 2012 - 14:32

Hej!
Jag undrar om du/ni som har hållt på med LCHF ett tag har märkt någon skillnad på hud och hår sen sen ni började med kosten?

Svara
Susanne - Lätta och Goda recept 6 mars, 2012 - 21:36

Träning är verkligen en källa till energi 🙂
CX är ett jättebra träningspass, hoppas du gillar det också.

Fortsatt lycka till med träning.
Kram

Svara
Anna Johansson 6 mars, 2012 - 17:55

Hoppas du gillar cxworx. Jag är instruktör i det och det är jätte bra träning. Snabbt och effektivt 30 min pass. Även axlarna får jobba.
Jag är oxå instruktör i Body Pump. Testad det? Det är min favorit av alla träningsformer.
Lycka till imorgon!
Kram Anna

Svara
T. 6 mars, 2012 - 15:24

Undrar om LCHF har påverkat din kropps fettprocent? Med tanke på att fokus med LCHF ligger på (nyttiga) fettrika produkter. Eller har fettrika produkter inget att göra med kroppens högre fettprocent? Kan man förknippa fettrika produkter med hög kolesterolinhalt?

Svara
Åse 6 mars, 2012 - 15:36

Jo det har det, man har lättare att förbränna fett med mer fett i kosten, dvs inte tvärtom. Nu ligger jag bara på gränsen mot vad jag ska ha som kvinna men här har jag legat i tre år ända sedan jag gick ner mina 15 kg med LCHF.

Svara
Åse 6 mars, 2012 - 15:39

Ang kolesterol, läs gärna detta: http://www.kostdoktorn.se/kolesterol/

Svara
Ulrica 6 mars, 2012 - 13:59

Hoppas du tycker CxWorx passet är lika kul som jag tycker :-). Skulle verkligen behöva mig en spark i arslet för att bli av med mina 20 kg! Dock gav jag upp när jag gick UPP 5 kg när jag började med lchf och nu hänger kilona sig ännu mer envist kvar. Känns som det kvittar vad jag gör så står vågen still. Arghhh är så frustrerande :-(. Men det är bara att bita ihop och bryta ihop en annan dag. Lycka till på passet 🙂

Svara
Åse 6 mars, 2012 - 15:38

Förändra! Har du legat kvar på samma vikt i minst 6 månader så måste man förändra något för att komma ner igen. Lycka till själv!! =)

Svara
Annika 6 mars, 2012 - 13:59

Gött Åse! Synd bara att du tränar på ”fel” gym… hi hi.. 😉

Kram!

Svara
Åse 6 mars, 2012 - 15:36

I knoooooow!!!!!

Svara
Ellinor Hallberg 6 mars, 2012 - 13:46

Härligt tjejen!!!! Jag måste oxå!!! Det är ju så kul och man blir ju sååå full av energi!!! Bra beslut av dig att köra med PT!!

Kram

Duuuuktiga du!!!!!!!

Svara
Rebecca 6 mars, 2012 - 13:36

Träning är det bästa som finns!!! 🙂 Man måste bara komma in i det. Så kämpa på 🙂 Stort lycka till med allt!

Svara
CamillaP 6 mars, 2012 - 13:13

HÄÄÄÄÄRLIGT…jag och Annica pratade precis om passet CXWORK idag, hon hade testat det på Träningsakademin igår…det var bra och litta jobbigt sa hon!! Jag tänkte oxå testa det, mycket plankan hade de kört…KANON säger jag!!!
Hrm hrm 40 strecket redan passerat här och jag får nog sikta in mig på stark och fit 42 åring då…hehe…eller visst var det 30 man stannade vid??!!! Nä har faktiskt inte åldersnojja direkt heller men mer bestämdhet att jag ska inte låta livet rinna iväg och tänka OM hela tiden!!! Jag VILL verkligen träna så det ska bli så skönt imorgon med PT pass!!!
puss på dig <3

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.