TineK Home – ocksåärdetjufredag!

av Åse

Årets lääääääängsta vecka är snart till ända! Trots att jag sovit till halv elva varje dag så känns det ändå som att dygnet haft 48 timmar. Meeeeen i dag tror jag att jag mår lite bättre! Har inte sovit så länge och känner mig piggare. Det känns fortfarande avlägset att jag har en omslagsplåtning för Tara på måndag, hur ska det gå till att få mig vacker? Hur ska de få bort mina svullna ögon?
Jag har dock underhållit mig genom att webshoppa lite till vårt nya vardagsrum. TineK är en ny kärlek och jag har klickat hem lite facet ljuslyktor från bl.a. Perlan Living. Behövde komplettera och hittade en för mig, ny webshop som visade sig vara Helsingborgsstationerad! Det tycker jag är kul! Blackballoon är en fräsch shop (gillar layouten!) som har mycket fint! De har visst showroom i sin butik/lokal nu på söndag, den 25/11 och den 1/12 så jag tänkte ta mig dit om jag är pigg, kul!  Tycker Tine K ljuslyktorna är så fina! Gillar att de finns i olika höjder och färger. Älskar brickorna så en vit fick komma hem till oss. Love it!


Tine K facet, wave och bricka

Har flyttat in vår Kartell Take till vardagsrummet från sovrummet, passar bra ihop med Bourgien ju. Behöver dock en till till andra fönstret på motsvarande sida.

Kuddar från Day och Gripsholm 
Skön fredag godingar! Tror det blir kyckling här i kväll, ska bara fundera ut något gott ;))

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Jessica 23 november, 2012 - 12:52

Åh ja, Tine Ks prylar är fantastiskt fina, har redan fem Facet-lyktor men skulle ännu vilja ha en hög vit/klar 😀 Och framför allt de höga går också bra att ha som vas för några enstaka blommor, riktigt fint det också!
Krya på dig ordentligt nu! Tror dock på stearinljusens läkande mysiga kraft 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.