Superboost GBG 8 april!

av Åse

Hej vänner!
Trött resenär är hemma igen och hemma till totalt kaos! haha! Vi har typ hela vardagsrummet i köket/hallen men målaren är snabb och jobbar på bra!
Rummet är bredspacklat och ska bli klart senast om 1 vecka. Sedan dröjer det dessvärre till efter påsk att lägga golvet m.m så det kommer bli smått kaotiskt här några veckor till.
Jag ska dela med mig lite mer om Malaga till er – för vilken underbar resa vi har haft! Det kommer bli kanon att åka dit i höst! Resan är nästan helt klar så det kommer info här så fort resan är bokbar!
Men först vill jag bara berätta att det finns några platser kvar till Superboost i Göteborg på lördag!
Sista minuten priset är: 595:-
Jag föreläser om min Må-bra resa jag gjort och det blir yoga, löpning och massa annat! Ni hittar mer info på länken ovan!
Jag säljer några av böckerna om ni vill ha dem signerade. 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Camilla 4 april, 2017 - 18:27

Goa du! Blir trevligt att få se bilderna! Och, jag hoppas verkligen att det passar för mig att bli med i höst! Vill passa på att plutta in en fråga också här för jag o google har inte varit kompisar de senaste dagarna när det gäller detta… Kokosolja o MCT-olja, hur beter de sig som kalorier? Jag ligger på platå och köpte Lifesum för några veckor sedan, superintressant att lära sig lite nytt från den när man har tiden! 🙂 Så, Lifesum-Kokosolja-Kalorierna, hur tusan fungerar det?! Ska jag bara skippa att lägga in mina 2-3 msk om dagen kanske, eftersom att det ju beter sig så annorlunda i kroppen än vad app-rackarn fattar?! Jag har ju kaloriöverskott nästan varje dag har jag upptäckt och tänker lite att det kanske är kroppens grund, har ju alltid fått lära mig att aldrig räkna kalorier, men ändå går jag och småfilurar över det här med de förbenade kalorierna ganska ofta nu för tiden… Lycka till med allt renoveringfix nu da!! 🙂

Svara
ÅsaS 4 april, 2017 - 17:16

Men…. jag jobbar ju hela helgen….. 😩
Får hoppas på att Malaga kan vara ett alternativ för mig..

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.