SUPERBOOST i GBG 19 nov

av Åse

Är ni sugna på att boosta vintern med härlig energi?
Då kan jag tipsa om att min goda vän Karin anordnar en boostardag med Biggest Looser Sabina Dufberg m.fl den 19 november i Göteborg!
Det blir en fullspäckad dag med träning, föreläsningar, yoga och inspiration. En riktig vitaminboost i novembermörkret.
Alla träningspass, föreläsning med Sabina och lunch och fika ingår i dagen. Och som bonus får du en goodiebag värd 495 kr från deras sponsorer.
Det kommer lagas mat från mina böcker!
Med min rabattkod 56kilo får ni gå 2 för 1! Priset för två stycken blir då 1.195:-
För att kunna utnyttja rabatten så mailar ni Karin och anger rabattkoden.
Läs mer HÄR
14914967_10209196887332491_1326495067_n

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 14 november, 2016 - 12:35

Låter lockande! Blir säkert en toppendag! KRAM

Svara
Sandra 13 november, 2016 - 18:07

Hej! Har en fråga som inte alls hör ihop med inlägget, men jag hittade inget annat sätt att ställa generella frågor. Iaf… jag följer dig på Bloglovin, men man kan inte läsa hela inläggen i appen (vilket jag gör med de flesta andra bloggar och, vad jag minns, även din tidigare). Det är lite synd och irriterande. Går det göra något åt det och har du isf planer på det?
Mvh Sandra

Svara
Åse 13 november, 2016 - 19:17

Hej!
Nej jag vill ha mina läsare på bloggen inte via olika RSS läsare som Bloglovin så via Bloglovin kan du och andra läsare få notiser om nya inlägg och välja vilka man tycker verka intressanta att fortsätta läsa men som sagt det är i min blogg man läser det jag skriver. Jag har haft det så här under alla år 🙂

Svara
Sandra 13 november, 2016 - 19:43

Ok. Jag respekterar förstås ditt val, även om det för mig personligen innebär att jag nästan aldrig läser dina inlägg i sin helhet och därför kommer att ta bort min prenumeration. Jag kanske får abstinens och kommer tillbaka!
Vänliga hälsningar
Sandra

Svara
Åse 13 november, 2016 - 19:56

Välkommen tillbaka när du vill! =)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.