Stresscoach utbildning coming up!

19 september, 2017
Samarbete Annahallenutbildningar.se

Om 4 veckor befinner jag mig i Nerja (Spanien) med bästa Malin för utbildning till Lic. Stresscoach.
Ska bli såååå intressant! Det finns fortfarande platser kvar!
INFO:
Utbildningen är den 16 okt – 24 okt och sedan avslutas den i Sverige 17-18 mars 2018
Lic. Stresscoach
Som Lic. Stresscoach får du en för Sverige helt unik kunskapsbredd, där du både har förståelse för vad som händer i kroppen vid stress och hur du behandlar stressen genom ACT, mindfulness och andningsövningar.
ACT – Acceptance and Commitment Therapy är en banbrytande behandlingsmetod som man kallar för andra generationens KBT. Den har utvecklats för att reducera stress, främja psykisk flexibilitet och kreativitet och stärka individer att ta steg i riktning mot vad som är viktigt i livet.
Utbildningen fokusera på kunskapen bakom och lösningar för symptom som uppkommer av stress. Du kommer som Lic. Stresscoach kunna hjälpa din klient med allt som vi förväntar oss av en stresscoach; att minska stressen och ge konkreta verktyg för att skapa större balans, men även ha den bakomliggande kunskapen om hur kosten påverkar vårt nervsystem, hur nervsystemet påverkar både sömn och värk och hur en tanke kan skapa fysiska sjukdomar. Naturligtvis kommer du även ha både kunskap och en stor verktygslåda för att förändra och skapa lösningar som verkligen fungerar. Du kommer att kunna arbeta både mot företag och privata klienter, enskilda och grupper.


Utbildningen sträcker sig över sex månader, 110 timmar uppdelade på 2 veckor där vi arbetar tillsammans på våra utbildningsorter. Övriga timmar möts vi över webben i Adobe Connect samt en privat mentorgrupp på FB. Förutom undervisningstillfällena kommer du att kombinera teoretiska studier med praktisk tillämpning. En egen process i mindfulness och andningsteknik samt två klientarbeten.
Här bor vi:
Lägenhetshuset Nerjaluna är nybyggt och modernt och ligger mitt i gamla stan i Nerja
Lägenhetshotellet heter Nerjaluna och ligger på C/Granada 62.
Mycket fräscha och helt nybyggda lägenheter mitt i gamla stan.
HÄR kan ni läsa mer och anmäla ert intresse.

Bild lånad HÄRIFRÅN 

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

4 kommentarer

mallan 25 september, 2017 - 09:47

Spännande o intressant! Hoppas det blir en bra resa.
Kram

Svara
ÅsaS 19 september, 2017 - 22:36

Spännande, säger hon som för några månader sedan upplevde första riktiga panikångestattacken. Den som legat nära att bryta ut under en längre tid. Bland det värsta jag upplevt! Jag blev rädd, rädd för att jag reagerade som jag gjorde.
Tack och lov har det varit lugnt nu. Och så har jag världens bästa man, som bromsar mig när det börjar bli för mycket. Konstigt egentligen att han ser sånt tidigare än jag känner av det.
/ÅsaS

Svara
Anna Haeggman 19 september, 2017 - 15:46

Så spännande det låter! Det går dock inte att följa länken för att läsa mer och anmäla intresse.
Mvh Anna

Svara
Åse 19 september, 2017 - 15:48

Rackarns hon hade ändrat länken – uppdaterat nu! =)

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.