Stockholmsresan i bilder

av Åse

Hej alla rara läsare! Nu är jag tillbaka! Hemma från mina äventyr i Stockholm och Enköping och har hunnit landa här hemma. Har startat dagen med att korra min bok – Så spännande det ska bli att få se den i bokform! Hoppas så att ni kommer gilla den!
Jag har tyvärr dragit på mig både halsont och förkylning uppe i Stockholm så jag sitter här och nyser och snörvlar. Trist!
Jag och Victoria har haft fyra grymma dagar ihop och jag har träffat många av er läsare! Både på mässan och på stan, så kul när ni hojtar till!
Vi började ju äventyret i Enköping, där vi mötte upp tjejerna från Bloggfamiljen (Hanna, Nina, Malin (aka Fnulan) och Hannas Peter, en härligt kväll med bekanta ansikten som Ann från Klädfabriken, Mirka från Annorlunda Familjen och rara Ulrika som bor i stan men som jag inte träffat på flera år. Ovanpå det en massa, massa tjejer som vill mingla!

Gooood mat även om det var lite lite så det tyvärr tog slut! jag och Victoria delade på ETT spett. Smått hungriga ramlade vi i säng sen 😉
;

Två glada och übersköna tjejer! Hanna som får håret fixat av Nina

Jag, Nina, Fnulan, Vickan och Hanna innan gästerna kom (jag är ju en bloggkusin till Bloggfamiljen så jag fick vara med på bild jag också hihi 😉

Min fiiiina Ann (Klädfabriken) och Vic och jag!!
Efter en frukost och utcheck styrde vi och resväskorna mot Stockholm!

Vi bodde på Scandic Anglais på Stureplan, ett trevligt Scandic hotell mitt i smeten. Speciellt frukosten var så himla bra! Att den serverades ända till klockan 14 var det bästa!

På fredagen fick vi en riktigt härlig feelgood dag!! Vi shoppade, åt hummer till lunch (ja är det semester så är det semester!!) och flamsade mest omkring in och ut ur butiker. Vi besökta bl.a. TinTinStyle som jag bara känt till som webbutik innan, vi blev väl omhändertagna och fick träffa tjejerna som sitter och arbetar med webbshoppen, duktiga och supertrevliga tjejer!! Jag shoppade lite som kommer upp i ett separat inlägg.

På kvällen gick vi ut och åt på Gondolen, så himla gott och mysigt! Vi satt längst ut i armen och enda smolket i bägaren var att vi var sååååååå trötta! Jag kommer knappt ihåg vad jag åt ens! Piggvar till huvudrätt var det i alla fall.

På lördagen var det dags att bege sig till Mitt KÖK Mässan och sedan Allt För hälsan! Det var grymt mycket folk som ville smaka vår mat vid Fontanas monter! Det var svettigt men KUL!! Jag träffade några läsare och så Veronica från Kostvägen

Väl inne på Allt För Hälsan så stod jag i Mat & Hälsas monter en stund och träffade läsare och kollegor på Kostrådgivarna.se

Malin Schulz, Anne Aobadia (Redaktör Mat & Hälsa), jag, Cecilia Broms och Anna Hoffert
På kvällen sedan mötte vi upp härliga Annika Rogneby och min gamla barndomsbästis Michaela för middag på Pontus matsal och avslutade Stockholm med en riktig tjejkväll med allt som hör till.

Vid 18 var jag hemma hos min familj och vi hann fira fars dag!! =)) Hoppas ni har en skön start på veckan raringar!!! Vi hörs i morgon!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Ann-Sofie 12 november, 2012 - 20:31

Verkar som ni haft en toppenhelg! har ju följt er på Instagram så lite tjuvkik under helgen har man fått:))
Kramen

Svara
Annika Rogneby - Bakglädje med LCHF 12 november, 2012 - 20:22

Tack snygging för en helt suveränt trevlig kväll!! Det gör vi om snart <3
Kram!

Svara
Pilotfrun 12 november, 2012 - 18:02

Ser ut som ni hade en gryyym helg! Impad att du orkade med allt! Puss på dig hjärtat <3

Svara
Åse 12 november, 2012 - 22:36

Ohhhhh ny domän minsann!! =)))) puuuss!!!

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 12 november, 2012 - 16:49

Vad härligt ni verkar ha haft, men intensivt! 🙂
Jag har följt både dig, Vickan och Annika på Instagram så det känns som jag följt med på er resa.
Hoppas förkylningen ger med sig!

Svara
Åse 12 november, 2012 - 17:38

Vad kul Erika! :)) kram på dig!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.