Stockholmshopping hos Mathilde

av Åse

Så ljuvligt att komma hem till utslagna, doftande liljor! Mmmmmmm!
I går var jag inte kry! Illamåendet och en bubblande mage blev värre när jag kom hem så jag måste fått i mig något skit. Jag somnade vid 19.30 och sov 12 timmar! Inte mycket mat som jag fick i mig igår.
I dag mår jag bra men känner mig smått överkörd. Så jag skrotar omkring här med min lilla sjukling, jag i leo Ziperall och hon i röd pippipyjamas som jag köpte i Stockholm till henne ♥
IMG_1884
När jag är i Stockholm med Victoria så brukar vi gå till Mathilde på Hamngatan, de har ju sååååå mycket fint!
IMG_1871
Jag stod och fingrade på en gammelrosa Sinsuality smock blouse av Odd Molly när Vickan kom med en vinröd som hon provat, den färgen hade jag missat! Såååå Åse och så fin! Tyvärr fanns den inte i 1 men jag provade den gammelrosa som tur var, kändes för trång i rygg och armar! Vissa modeller i Odd Molly kan jag inte ha 1 i då jag är lite bystig. Det innebar att den vinröda fanns i strl 2 som passade perfekt!
Ett vitt Rib Jersey tank linne passade perfekt till och är så skönt under! Får nog köpa några fler 😉
IMG_1872
IMG_1874
IMG_1875
Älskar detaljerna hos Odd Molly!
IMG_1877
IMG_1883
IMG_1882
Jag älskar Hunkydory, ett av mina absoluta favoritmärken. Och denna har jag tittat på några gånger fast i färgen som går mer åt rosa, men denna var så fin på! Tänk till vår och sommar och solbränna =)
IMG_1876
Photo 2013-03-20 10 54 54
Skön kväll på er!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Mathilde et sa vie 22 april, 2013 - 12:01

Wow vad fin du är! Vi hoppas att du är nöjd med dina köp 🙂

Svara
Åse 22 april, 2013 - 12:04

Alltid! :))

Svara
Lisa 25 mars, 2013 - 09:34

Jättefint! Undrar över dina snygga jeans, vad är det för märke?
Må så gott!

Svara
Åse 25 mars, 2013 - 10:28

De är av märket Circle of Trust!

Svara
Paulina 22 mars, 2013 - 15:30

Den vinröda var RIKTIGT snygg! Vill-ha!

Svara
Louise 22 mars, 2013 - 15:14

Tunikan från Odd Molly, sååå fin!! 🙂

Svara
Erika 21 mars, 2013 - 20:58

Hej
Fick hem din fina kokbok idag – mkt inspiration! Jo, där står det att du åt kvarg till frukost ofta under tiden du gick ner i vikt. . Jag tänkte följa dina 6 veckor och äter i dag ofta Turkisk yoghurt på liknande sätt. Fungerar yoghurten på samma sätt som kvarg? Eller är det stor skillnad mellan dem?
Tack för en bra kokbok och blogg!Med vänlig hälsning, Erika

Svara
Åse 21 mars, 2013 - 21:20

Kvarg är generellt bättre än turkisk yoghurt för det är mer kasein och protein i. Det mättar bättre och protein är bra för fettförbränningen.

Svara
Lisa 21 mars, 2013 - 20:34

Den rosa tröjan var fantastisk, vill ha! 😀
Krya på dej!

Svara
Stina 21 mars, 2013 - 20:20

Hej!
Jag har en fråga om aminosyror som tillskott! Jag har nyligen börjat med PF och det känns toppen på alla sätt och vis. Jag har läst en del om aminosyror och att det kan vara bra att ta på morgonen för att inte bryta ner muskler.
Jag tränar ibland tidigt på morgonen och det är främst då jag tänkt ta dem.
Vad är din erfarenhet av aminosyror? Har du något märke att rekommendera.
Om jag tränar på kvällen hur ska de intas under dagen då?
Jag är som sagt nybörjare på allt detta och det är skönt att få höra lite åsikter från någon som har så mycket koll som du har. Jag tycket du har en sund inställning och det är tack vare dig jag nu äter lchf och enligt PF och jag mår så himla bra!!!!
Kram Stina

Svara
Åse 21 mars, 2013 - 21:24

Aminosyror tas i samband med styrketräning (före och under träning) då gör de nytta. De tas på tom mage. Jag personligen gillar Fitnessgurus för det är riktigt bra grejjor!
Härligt att du mår bra!! Här är en bra guide! http://fitnessguru.se/aminosyror-guide

Svara
Lotte 21 mars, 2013 - 17:04

Snygga kläder du fått tag på 🙂
Trevlig kväll

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.