Söndagstipset: Ögon & Hår

av Åse

Innehåller annonslänkar till NordicFeel

God förmiddag!

Hoppas ni har en skön start på söndagen!
Vi sitter och jobbar lite vid frukostbordet här på hotellet snart dags att ta sig hemåt till familjen 💕

Dags att tipsa er lite om saker i sminkväskan/badrumsskåpet!
Den här ögonbryns gelét är så bra! Jag har ju tatuerat mina ögonbryn för några år sedan oh tänker inte göra om det men det innebär att färgen har förändrats lite på tatureringen mot det blå hållet (inte snyggt!) så jag behöver täcka lite och det gör jag ofta med en brun penna men pennan försvinner ganska fort. Detta gelét är så drygt och jag tar bara liiiiite lite med en ögonbrynspensel. Vattenfast och semi permanent och kladdar inte! Sitter där det sitter!

Detta hårserumet blev jag tipsad om. Nioxin Diaboost 
”Få tjockare och fylligare hår med Nioxin Intensive Diaboost Xtrafusion-behandling för tjockare hår. Denna innovativa behandling för tjockare hår penetrerar håret, skyddar mot slitage och gör att håret kan växa och bli längre. Håret blir hanterbart, fylligare och märkbart tjockare efter bara en behandling.”

Fått väldigt fina recensioner och jag har precis börjat använda det men jag tycker faktiskt att håret känns fylligare.


Xlash PRO ögonfransserum har jag skrivit om förut men tänkte återkoppla och berätta att det verkligen funkar! SÅ bra det är! Fransarna har vuxit ut på rekordtid efter jag slutade bygga och jag misstänker att de kommer fortsätta växa något till

Lite tips från mig!

KRAMAR 💜

 

 

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Karin 9 april, 2019 - 20:06

Det borde väl gå att ta bort tatureingen.Det kan man kan göra med vanlig.

Svara
Åse 9 april, 2019 - 20:15

Tyvärr försökt lasra bort den tre ggr. Går inte med den färgen jag har på mina bryn.

Svara
Annie 8 april, 2019 - 11:14

Jag är så tacksam för att jag struntade i att tatuera 3d-bryn (hade långtgående planer på det i vintras). Hörde talas om att brynen kunde bli blå och även andra negativa saker, och även om nygjorda kan vara mycket snygga så vågade jag helt enkelt inte och nu är jag jättenöjd att jag lät bli. Jag använder ögonbrynsserum som gjort att jag fått mer ögonbryn + bra brynsmink så jag är nöjd som det är. Otroligt hur mycket skillnad ett bra serum gör, använder både på bryn och fransar!

Svara
Åse 8 april, 2019 - 11:16

Ja det är ju det som är trist med tatuering!
Jag är som tur var bara lite blå på ena brynet, i början av det och lite ovan vingen. Går enkelt att sminka över.

Svara
Helene i Götet 7 april, 2019 - 17:45

Ville bara in och tacka för ett toppenrecept på kyckling; men ser att det där serumet för fransarna kunde vara värt att prova! Men åh så god kycklingen i jordnötssås blev i Croque poten, mums! Fackföreningar alla dina goda recept hälsar Helene

Svara
Helene i Götet 7 april, 2019 - 17:47

Det skulle förstås stå ’tack för’ och inte ’Fackförening’, haha

Svara
Åse 8 april, 2019 - 08:00

Åh vad kul att höra Helene!
Fackförening på dig också! haha! 🌷

Svara
ÅsaS 7 april, 2019 - 16:37

Dagen började bra, men sen vände det totalt – hamnade på akuten med hack i pannan.. Snubbelfot, stöp i backen… Men efter 3 stygn och omplåstring av läkare mår jag helt okej, lite öm, men ingen fara.
Kul med shoppingtips! Nu har jag lite nytt att kika (och klicka) på när jag åker till sjukhuset med S imorrn. Dags för påfyllning av järn.
Sminktips ser jag gärna i bloggen hos dig. Du har ju en expert i vänkretsen, som kanske kan gästblogga lite.
Nähäpp, nu skriker kroppen efter kaffe, så det är väl bäst att lyssna till det.
Ha det gott! Kram ❤️

Svara
Åse 8 april, 2019 - 12:18

Nämen krya på dig Åsa! Vilken otur! Tur du inte skadade något öga eller att det landade värre! 💗

Svara
ÅsaS 8 april, 2019 - 12:28

Ja du, det kunde ha gått så mycket värre, så jag är rätt tacksam trots allt. Synd bara att jacket inte la sig i pannrynkorna utan tvärs över.. 😏 Får köra med Biooil när det är läkt och hoppas att ärret blir mindre framträdande..

Svara
Åse 8 april, 2019 - 14:49

Haha! Usch ja skämt åsido ❤️

Svara
Sara 7 april, 2019 - 15:58

Jag har precis börjat med serumet efter att haft lösfransar i fem år, det verkar som det funkar redan efter ca 3 veckor 🙂 Min fråga är: Använder du det även på de nedre fransarna?
Önskar dig en fortsatt trevlig söndag!
Kram Sara i Helsingborg

Svara
Åse 7 april, 2019 - 16:00

Yes! Men får nog sluta med det för de är nästan för långa haha

Svara
Anna 7 april, 2019 - 12:11

Åh en vattenfast gele till ögonbrynen. Tack för tipset!! Måste köpa. Vilken färg använder du?

Svara
Åse 7 april, 2019 - 12:37

Khaki!

Svara
Anna 7 april, 2019 - 15:46

Tack! Har beställt den nu, Tyvärr slut via länken men hittade på ett annat ställe.
Önskar dig en fortsatt trevlig söndag!
Kram Anna Haeggman

Svara
Åse 8 april, 2019 - 12:19

Vad bra Anna! Stor kram! 🌷

Svara
Anna 7 april, 2019 - 11:39

Tack för tips om ögonbrynsgelen. Den ska jag köpa.
Kan inte du komma med lite fler sminktips? Tycker alltid du och Vickan ser så naturligt fina ut ❤
En fråga, den blå blusen som du har på dig i Insta stores, vart är den ifrån?

Kram
Anna

Svara
Åse 7 april, 2019 - 12:03

Tack vad rart sagt!
Jodå visst kan jag göra det ☀️

Svara
Jeanette 7 april, 2019 - 11:38

Har också tatuerat mina ögonbryn för några år sedan och nu är dom allt annat än snygga och som du skriver blåaktiga😔Måste prova det geléet du skriver om! Tack för tips!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.