SOMMAR med myBLISS

av Åse

Sol ute och sol i sovrummet!
Maken bytte sängkläder (jag får inte röra mina armar så mkt) och det är så somrigt och fint med nya sängkläder från myBLISS! De är så otroligt sköna och jag använder i princip bara myBLISS och HIMLA i sängen numera. Älskar även As IFs sängkläder!
Här kommer en efterlängtad rabatt för då och då så frågar ni faktiskt om det kommer någon mer rabatt hos myBLISS 😉
Just nu pågår myBLISS sommarkampanj och du kan därför handla bäddset, virkade kuddar, överkast m.m. till kanonpriser!! Mina läsare får dessutom 150 kr extra rabatt på valfritt köp när ni anger rabattkoden 56kilo. Gäller tom 15 juni!
IMG_4046
IMG_4054
Älskar mitt virkade överkast och de virkade kuddfodralen!! 
Nu ska jag snöra på mig mina MBT och sätta på mig glajjorna och gå ut i soooooooooolen!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.