SNÖ och ny Nespressofavorit!

av Åse

I dag slickar jag mina sår efter en helg med lite för mycket gott för att jag ska må bra. Jag kan inte fatta att jag kunde äta så mycket mjöl och socker och annat förr?? Nog för att jag blev överviktig men tröttheten och ”bakfyllekänslan” är ju absolut värst.
Men det är ju så, när man äter det så sällan och så lite av det så blir kroppen ovan vid ”giftet”. Jag skulle aldrig kunna överge lågkolhydratlivet!
Så, medan jag slickar mina sår (men har faktiskt varit ute på långpromenad redan, för nu är det andra bullar som gäller! Berättar mer sen) och jobbar lite så kan jag tipsa om att SNÖ finns på Campadre i dag! SNÖ är absolut ett av mina favoritsmyckesmärken förutom Dyrberg Kern och Pilgrim. Finns så mkt fint! Även UGGS sommarskor idag.
Detta blev det för mig!


När jag var i Stockholm sist så gick jag in i Nespressobutiken och såg att de hade ett nytt Lungo och det blev snabbt en favvis!! Måste beställa lite nytt nu! Linizio Lungo
”Linizio Lungo är en mjukt avrundad Lungo som består av en blandning av fina Arabicabönor från Brasilien och Colombia. Den speciella rostningstekniken ger toner av malt och korn och behåller samtidigt den milda och lena karaktären.”
Jag gillar egentligen riktigt starkt kaffe men det var så god smak på denna! Tips för er som använder Nespresso!
Många frågar mig vad jag har för maskin och jag har en Nespresso Lattissima Premium, supernöjd!
38dc847ac1f81f8d26448c197151974f0fe73081_450x346
Nä nu ska jag tuffa på här! Tittar in igen om en stund med ännu en rolig tävling!!  Det har varit mycket tävlingar här på sistone, men det är väl ok?? Ibland är det så – vissa veckor är det mest recept, andra veckor annat skoj 😉
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Johanna 26 februari, 2013 - 21:10

Kan tipsa dig om att nespresso även finns i Malmö, så du behöver inte åka så långt som till sthlm…. 😉
ha en bra dag!
Ps. tack för en bra blogg o bok!!!

Svara
Åse 26 februari, 2013 - 21:11

Hihi jag beställer oftast! :))) men tack för tipset, visste inte!

Svara
Frida 25 februari, 2013 - 13:28

Åse!!
Förra veckan när du hade lagat köttförslimpa hade du inlagda gurkor till. Har du gjort dom själv eller var jan man köpa sådana??
Ha en underbar måndag!!
Mvh fruda

Svara
Åse 25 februari, 2013 - 13:28

Helt vanliga smörgåsgurkor :)))

Svara
Martina 25 februari, 2013 - 12:41

Hej Åse!
Ville bara säga att jag är såå glad för din blogg. Jag har följt dig sen din viktväktartid. Jag har 2 barn i samma ålder som 2 av dina och efter en av graviditeterna sökte jag bra VV-recept och fastnade för din fina blogg. Jag minns framför allt ditt tips om äpplen i mikron med Kelda vaniljsås, som jag nyttjade flitigt, det var tider det 🙂 Du är fantastisk på att hitta nytänkande i allt som har med mat att göra och vi använder dina goda recept ofta. Bloggen har en härlig blandning av det mesta jag gillar och jag är glad att det inte har en renodlad inriktning på något håll. Jag har ätit LCHF-aktigt ganska länge nu men tänkte idag! även börja ta tag i min övervikt och har därför köpt din bok. Den ska öppnas ikväll när mina trollungar har lagt sig. Kunskapen finns där men jag får ändå inte riktigt ihop det, så det ska bli kul att få lite ny inspiration.
Tack igen för allt bra du delar med dig av…
Martina

Svara
Åse 25 februari, 2013 - 13:06

Hej Martina, vad kul att höra!! jaaaa, haha tänk de där äpplena – de åt man var och varannan kväll!
Kul att du har stannat! Är så roligt att höra ifrån er som varit med så länge!
Stor kram och hoppas du kommer att gilla boken!

Svara
Martina 27 februari, 2013 - 11:06

Jag älskar din bok!!!
Undrar bara en sak angående muffinsarna 🙂 det står färskost i receptet men i förklaringen står det inte vad man ska göra med det. Jag vispade ner det med äggen och hoppas det var rätt 🙂 kan kanske söka här på sidan om det står med, ibland lägger ju tryckfelsnisse näsan i blöt 🙂
Som sagt, mycket fin bok (kommer stå synligt bara för den är fin att se på) innehållet är kanon, och som alltid är dina recept underbara. Jag lagar ofta mat på ”känn” och då fastnar man ju i samma gamla rätter, särskillt med småbarn, så det ska bli jättekul att prova lite nytt!
Köpte björksocker igår som jag tänkte ha i barnens ”lördagsgott” ihop med Icas stevia strö, men visst är det väl inte att föredra för mig som ska gå ner i vikt? Jag undviker ”sött” nästan jämt (ävenLCHF-sött) men när vi har gäster så vill jag gärna ha något jag med, mest för att smälta in 🙂 och då är väl inte björksocker helt riskfritt?
Tack igen för din fina bok och blogg!!!

Svara
Åse 27 februari, 2013 - 13:34

Hej! ja det är tryckfelsnisse och ändrat i andra tryckningen 🙂 Det var rätt att vispa ner i smeten! =)
Tack snälla, kul du gillar boken!!
Björksocker påverkar blodsockret en del, mer än stevia strö! Men allt beror på i vilka mängder man äter 🙂 KRAM!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.