Det märks på både besöksstatistik och på min egen motivation/inspiration att det är sol ute! Haha!
Både i går och i dag så har jag ätit detta till frukost, ja lunch är det ju kanske för andra klockan 12 men för mig är det frukost = breakfast = Bryta fastan.
Snabbmat kan man ju kalla detta men gott och nyttigt!!
Jag skär upp lite grönsaker. Tex champinjoner, röd paprika, minimajs och broccoli. Steker i lite kokosfett och sköljer samtidigt shiratakinudlarna.
Jag hade lite salladskyckling i min, men både färdiggrillad kyckling eller grillade kycklingfiléer går ju bra!
Ner med det och nudlarna och på med 1 dl kokosmjölk. Sedan slänger jag i lite allt möjligt: Röd currypasta, sambal oelek, tamarisoja, salt, hackad koriander.
Rör runt, smakar av, sen upp på tallriken!
Hej goda, mättande och nyttiga snabba thaiwok!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
6 kommentarer
Wok är alltid så gott! Där alla grönsaker, och kött av olika slag förstås, är att använda en Murrikka! https://www.muurikka.se Till och med wokgrönsaker blir fantastiska! Rejält med olivolja på hällen och så grönsakerna. Mmm. Dessutom går det lika fort som om man gör det hemma eftersom man använder gas. Eller egentligen ännu fortare för ytan är större och man då kan tillaga större volymer. Borde passa dig som har en stor familj!
Hur är det med dina ögon?
Ha en fin valborg, Åse!
Coolt! Hört talas om det!
Ögonen är bra! Tänkte göra ett inlägg sen om det =) KRAM
Ser gott ut? Men för kokar du broccolin?
Nej 🙂 den ska ju vara lite knaprig!
Enkelt och gott! Jag har en fråga om shiratakinudlarna. Brukar du skölja dem länge? Jag har bara testat dem en gång och då blev jag dålig i magen. Jag sköljde dem men vet inte om det var tillräckligt. Måste man tillaga dem eller kan man äta dem direkt i sallad ?
Ungefär som jag brukar göra. Så enkelt o gott 🙂
Å här i Östersund är kallt, och ska så vara flera dagar till. Så jag hänger med dig som vanligt ;-))
Kram kram