Slut på det roliga

av Åse

Uppladdat via mobilen

Nu sitter vi på bussen mot flygplatsen och vi avslutade på vår favoritrestaurang. Filet Rouqfort med grönsaker och sen lite rester av barnens pizza: innanmätet av en Calzone och givetvis vin till det 😉
Vi har haft en underbara veckor här och bäst av allt, jag har kunnat äta utan oro över viktuppgång eller ånger, en petitess för många men inte för mig som hoppat upp och ner i vikt som en jo jo . Som min mamma sa ”Vad skönt för dig att slippa göra ’omstart’ ideligen o att hittat ett sätt att leva” – så sant..
Känns som jag ständigt och jämt ”omstartat”.
Nu kommer en vecka av bra mat och INGET vin;) sedan nästa lördag ska jag och kusin Aika på fest och då kommer jag för första gången på länge äta och dricka det som erbjuds!
Ha en fin fredag så hörs vi snart!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

23 kommentarer

T r o l l i s 12 juli, 2009 - 23:11

Så söt du är här (oxå). Ser att du har samma hjärtesmycke som jag fick till min 40 års dag! Kraaam!

Svara
Viktoria 5 juli, 2009 - 07:22

Hej och välkommen hem! Ni verkar ha haft det underbart. Vad duktig du är med maten! Känner igen det där med ”omstart”, så himla skönt för dig att slippa det nu! Slippa den där tanken ”äsch, nu har jag redan ätit det och det, nu kan jag lika gärna…” Det är på det viset kilona satt sig runt min midja. Just nu går min viktnedgång jättebra, jag har gått ner 6 kilo och har 4,5 kvar, börjar känna mig snygg ;-). Efter jag är klar börjar den verkligen utmaningen, den du lyckats med, att hitta en hållbar livsstil och hålla vikten. Det ska gå!
Slutligen vill jag fråga hur man gör för att få sådär vita tänder ;-). Vilket colgate-smajl, jag blir avundsjuk! Du ser glad och avslappnad ut, precis som det ska va efter en semester. Kram på dig!

Svara
Ingela 4 juli, 2009 - 18:23

Välkommen hem och tack för att du tagit dig tid att blogga under resan!

Och så skönt att det fungerat så bra under resan, att du kan leva på samma sätt både borta och hemma, och inte behöver ha en ”tråkigt” hemmahushåll utan kan äta lika gott och trevlig thela tiden, utan att nojja över maten!

Svara
Aika 4 juli, 2009 - 18:06

Än en gång välkommen hem! Du har varit megasaknad 😉

Svara
carol(Lillafruluva) 4 juli, 2009 - 16:04

Tjolahopp!
Har inte varit inne på din sida på ett tag men nu när jag börjat ta tag i mina gravidkilon så är du en bra inspiration! funderar på att köra på som du, jag har nog samma problematik med socker osv som du så det låter jättebra!
Kram carol

Svara
Anneli 4 juli, 2009 - 14:25

Välkommen hem!! Det har varit helt underbart att få föjla med i vad du gjorde på resan.

Kramar anneli

Svara
Mischy/Eva 4 juli, 2009 - 12:34

Välkomna hem igen. Hoppas resan hem går smidigt.

Svara
Malin B 4 juli, 2009 - 10:25

Vad du är duktig och vad skönt för dej att du hittat ditt sätt att hantera mat/vikt.
Du ser så pigg och fräsch ut på bilderna så man får en energikick bara man ser dej :O)

stor kram

Svara
Linruz 4 juli, 2009 - 10:14

Välkomna hem!!!!
kram kram

Svara
KaMz 4 juli, 2009 - 08:42

Grattis till din nyalivsstil! skönt att du slipper göra omstart nu när du kommer hem ifrån semester. Själv gör jag omstarter flera ggr i veckan. 🙂 Måste hitta något som fungerar för mig. Tycker du är strong som fixar ditt nya liv! Kram Lina

Svara
Mamm Mia 4 juli, 2009 - 08:27

Hej
Stort Grattis till din nya”livsstil” Roligt att se att
det funkar även när man reser.
Kram från Mamma Mia

Svara
Jessica 4 juli, 2009 - 08:07

Välkomna hem! Oj vad fort tiden gått! Ja ni kommer hem till en hetta som heter duga:))
Härligt o komma hem o fixa o dona! Borta bra men hemma bäst!
Du är saknad gumman!
KRAAM

Svara
Pernilla A 4 juli, 2009 - 07:06

Härligt att läsa Åse. Det är så viktigt just att få själv känna att man är i fas med sig själv. I know =)
Att hitta ett sätt att leva på som man verkligen mår bra av utan att mala varända dag om man stoppade rätt sak i munnen och vad gör nu det på vågen. Fan alltså (ursäkta) vågar skulle förbjudas och måttband och sunt förnuft lagstadgas.
Ha en go dag och VÄLKOMMEN HEM!!!!!!!

Svara
anje01 4 juli, 2009 - 01:27

välkommen hem hoppas att du har haft en skön och avkopplande semester. vi har oxå haft det kanon väder sista veckan här hemma men det slår inte en utlands semester.följer nu slaviskt din blogg om din resa på dom sista kilorna. mvh jenny

Svara
Marie 3 juli, 2009 - 23:21

Välkommen hem igen! 🙂

Måste tala om att jag testat LCHF sedan i måndags. Har varit jätteskeptisk mot detta, men eftersom jag inte lyckats med någonting annat så började jag testa i måndags. Jag mår kanonbra, sötsuget är borta, jag är mätt och nöjd hela tiden och jag har redan tappat 2 kg! TACK för all inspiration!!

KRAM

Svara
gruset 3 juli, 2009 - 22:31

Välkommen hem!
Ser fram emot dina ”vardags-inlägg”… Men tackar ödmjukast för en smak av det exotiska Mallorca-livet. 🙂
Förstår precis hur du menar, att man inte lika lätt får dåligt samvete, känner sig misslyckad och tjock, och tänker att” jaha, nu åt jag lite för mycket, lika bra att fläska loss på godis och chips oxå”, när man äter GI. Lööööv it! Snyggt jobbat på semestern Åse!! Den är ju faktiskt värst..
Ha det bäst!
Kram Linda

Svara
Caisa 3 juli, 2009 - 22:18

Välkommna hem!

Svara
Anita 3 juli, 2009 - 22:01

Välkommen hem!!!

Här har regnat och åskat på eftermiddagen, ser ut som fina vädret är borta några dagar nu. Men det behövs regn oxå.

Svara
Ullis 3 juli, 2009 - 21:00

Välkomna hem!!! Även jag som svettats här i Sverige längtar efter lite svalare bris o gärna tom dåligt väder några dagar. Åskrädd som jag är tycker jag tom att det låter härligt med mullret som närmar sig i fjärran. Vill bara säga att på denna veckan har en godisråtta som jag förundrats o fascinerats över hur fort sötsuget minskat sedan min GI start. Hoppet lever o jag är sporrad att fortsätta.

Svara
Pernilla 3 juli, 2009 - 20:15

Kul höra att det funkar så bra. Känner igen mig så väl med omstarter och på måndag börja mitt nya liv etc.

Svara
Ida A 3 juli, 2009 - 20:11

Skönt att höra att du haft en underbar semester och hittat kosten som är en del av din livsstil.
Jag känner att det börja komma mer och mer som en naturlig kost för att jag mår så bra men dock går jag inte ner i vikt som jag önskar, ca 3-4 hg per vecka …suck. ska nog ta bort nötter och mörk choklad samt öka fettet ett tag och se vad som händer, har ju ca 8 kg kvar. Har du/ni några andra bra tips som skulle hjälpa mig nu???
Ha en bra hemresa// Ida A

Svara
SandraW 3 juli, 2009 - 19:56

Välkommen hem till Sverige.
Vad glad man blir att se bilderna på dig. Du ser så fräsch ut och bara detta att du hittat en livsstil som passar dig. Avundsjuk är man inte alls. 😉 . Idag har jag kört första dagen utan direkt kolhydrater och testade din frukost först. Var bara tvungnen att åka o handla mer av kesella o keso för det var ju så gott. När det gäller nettokolhydrater tar man bara kolhydraterna i gram minus kostfibrar i gram för att få reda på nettokolhydrater per 100 g? Vore så skönt att hitta en livstil som passar mig för jag o många med mig blir aldrig av med sötsuget. Det är nog mitt största problem. Har du gått ner mycket med lchf? Inget sötsug? Använder du dig av GI viktkoll? Det jag är mest rädd för med denna kosten är att jag inte ska minska i vikt utan snarare öka. Vill absolut inte det. Men vi ser fram emot att höra om din fortsatta resa när du nått målvikt.

Kramar Sandra

Svara
jennyh 3 juli, 2009 - 19:53

Hoppas att ni får en bra hemresa!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.