Singles weekend med 30%!

10 november, 2018

Innehåller annonslänkar till Ellos

Hej hej!

Här var det upp i ottan! Kl 6 ringde klockan. Alice har gymnastikuppvisning nere i Hjärup (neråt i Skåne) så nu sitter vi här i gymnastiksalen med träsmak i rumpan och trängs 😉

Då passar jag på att shoppa lite 😅

Det är nämligen Singles Weekend och Ellos har 30% på sin kollektion tom i morgon! Så mkt snyggt!

Dessa skinnbraxen var snygga! Tips! Gillar ju de andra som jag har (de längre ner i inlägget)

30% på mina favoritskor! De är såååå sköna och passar till allt! Använder de varje dag och blir ofta stoppad på stan oxh får frågan var de är ifrån.

Ni hittar dem HÄR

Hoppas ni fyndar lite kul nu! HÄR hittar ni till kampanjen!


Annonslänkar till Ellos

FAVORITER JUST NU
Ytterkläder för höst- och vintern! HÄR

¨

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

ÅsaS 10 november, 2018 - 16:19

Oj oj oj… Jag som verkligen inte behöver shoppa mer kläder.. Men mycket fint ligger nu i varukorgen hos Ellos. Har inte vågat checka ut än. Måste kika en vända till, så jag inte missar några riktiga godbitar som skulle vara sådär perfekta i min redan sprängfyllda garderob.. 🙈 Ja, du hör ju hur jag är.. 😂
Hoppas det gick bra för Alice på uppvisningen och att ni kommit hem tryggt och säkert igen. Har själv precis landat hemma efter en dag i stugan med mamma. Varmt och gott inne, grått och ruggigt ute, men nu är det mesta av löven räfsade och huset mer eller mindre redo för vintern.
Ha det gott! Kram 💕

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.