Shopping – Victorias Secret och tröttmössa!

av Åse

Hej söta bloggisar! I dag har jag inte varit människa! Somnade som en stock efter maten i går och fick sova till 8 men vaknade femtioelva gånger för jag antar att min kropp vant sig vid 4 timmar 😉 Det var helt underbart att bli mött vid tåget av maken och mina två yngsta! Pussarna smakade bättre än all feta i världen!!! (och då ääääääälskar jag feta!) 😉 Och så vill jag poängtera att min man rockar!

Jag saknar redan värmen och framför allt Vickan :/ <3 Vi har haft det så himla kul!  Men vi träffas snart igen!!
Jag har haft det så bra och jag ska uppdatera er! Det kommer inte att förmedla alla känslor och upplevelser i bild men jag ska göra mitt bästa. Min matinspiration och kärlek för bra råvaror har ökat maximalt! Ska sätta mig med bilderna nu i kväll. Så kommer det en uppdatering i veckan. I morgon är det ny plåtning och nya recept för Mat & Hälsa! Weeeeee!

I köpenhamn köpte jag lite Pilgrim smycken! Ääääääälskar Pilgrim! Är på jakt efter en annan kedja som är kraftigare och lite längre men den verkar utgått 🙁
Jag köpte även en ny parfym: Mark Jacobs Daisy, såååååååå god och vacker flaska!!!
Och så blev det en bra rese necessär från Victorias Secret!


Utanför flygplatsen på Lesvos, klockan är 8 på morgonen och vi fick sova i fyra timmar och jag bokstavligen sov med sminket på 😉

Lesvos har 11 miljoner olivträd och gör fantastiskt fin olivolja! Så fin att italienarna kommer och köper jättemängder och sedan säljer som italiensk olivolja!!
Fin vinkork i olivträ köpte jag också.


Mina fina Pilgrim berlocker!


Mums!!


Victoria Secret necessären


Bra att man kan ta loss själva väskan!

XOXO!

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

17 kommentarer

Ellen 20 mars, 2014 - 16:11

Hej!
Jag undrar bara, hur mycket necessären kostar?

Svara
Hanna 6 augusti, 2012 - 01:06

Hejsan!

Jag har länge funderat över att skaffa blogg.
Men har några frågor att ställa först. Om man lyckas att få många bloggläsare och vill ha sponsorer hur gör man då? Man kan ju maila dom osv men om dom sponsrar dig vad betyder det egentligen? Läste någonstans att dom vill ha ett utbyte typ kanske en annons på bloggen? Om dom säger att det går bra, hur gör man då för att få dit en annons? Kramisar 😀

Svara
Jenjo 1 augusti, 2012 - 10:14

Jag gillar necessären (vilket tjorvigt ord att stava! bäst! 🙂 Men alla dina inköp är jättefina! 🙂
Kan tänkta mig känslan när du möts av delar av familjen. Måste varit underbar!
Kramar till finaste Åse!

Svara
Linn 1 augusti, 2012 - 08:01

Ni verkar ha haft en underbar resa. Vilken dröm:). Gillar din läckra resväska. Tror att jag måste boka en resa med familjen snart bara för att ha en anledning att köpa en snygg väska! Jag gillar också Pilgrim och halsbandet är verkligen jättefint!

Svara
Marina 1 augusti, 2012 - 06:47

Hej, var har du köpt det fina iPhone fodralet? Ha en bra dag 🙂

Svara
Åse 1 augusti, 2012 - 09:16

Det är köpt hos Sisters förra året!

Svara
maria 31 juli, 2012 - 23:54

Vilka jätte fina berlocker!

Svara
Stina 31 juli, 2012 - 23:13

Hej

Vad är det för märke på din fina resväska…måste vara lätt att hitta den på bandet =)
Det du har om halsen är det en korthållare och i så fall var har du köpt den och vad kostade den.
Skönt att du är igång på bloggen, har saknat dig.
Kram

Svara
Victoria (matplatsen) 31 juli, 2012 - 22:10

hahahah VAD har Daniel mutat dig med nu???

puss på dig PÅSE!! vi får fortsätta spåna på den hemliga boken nästa gång vi ses 😉

Svara
Åse 1 augusti, 2012 - 09:17

Hehe 😉 Jaduuu 🙂 haha
JA gud ja den måste vi absolut se till att få publicerad 😉 Pussipussi!

Svara
jennie 31 juli, 2012 - 21:47

Åse!
Ni verkar ju ha haft det helt underbart, hektiskt, men underbart 🙂
har en liten fråga bara, Jag kan inte hitta ngt vaniljpulver i affärerna, har dock inte varit på nån stormarknad. bor i liten håla. kan mna byta ut det mot vaniljextrakt?
Stor Kram å lycka till med plåtningen imorn!

Svara
Åse 31 juli, 2012 - 21:50

Ja det tycker jag du kan!

Svara
Jill 31 juli, 2012 - 21:44

Så snygga saker du har shoppat. Åh, vilken snygg resväska du har, härlig färg!!

Svara
Åse 31 juli, 2012 - 21:51

javisst är den fin! Ääääälskar ju rosacerise! =)

Svara
ÅsaS 31 juli, 2012 - 21:31

På dina inlägg låter det soml du har haft några hektiska, men samtidigt fantastiska, dagar. Mycket mat och skratt och mys. Det är dig väl unt! ❤ Ser fram emot att höra mer om ert grekiska äventyr, men först ska du få landa i vardagen igen och umgås med familjen. För visst är det väl så – borta bra men hemma bäst.
Kram och ha det gott!
ÅsaS

Svara
Marlene 31 juli, 2012 - 21:03

Vilken in necessär!! Matchar ju ditt linne 🙂

På tal om Mat och Hälsa, i senaste numret uppmärksammade jag på en av sista sidorna en reklamannons för en pulverdiet…slanka tror jag det var… kändes något fel att se en sån annons i just den tidningen 🙂

Svara
Åse 31 juli, 2012 - 21:06

Det är inte konstigt. En ny tidning har inte råd att fundera så mycket på vilka annonsörerna är och viktigast är ju att tidningen kan få vara kvar tycker jag, blunda har jag lärt mig så felplacerade annonser blundar jag för. Även min sajt har annonser för viktväktarna etc men jag vet ju att mina läsare är intelligenta och kan välja att klicka och titta där de vill klicka/titta 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.