Shopping & Mat i NYC

19 juli, 2013

God eftermiddag, eller är det morgon?
Jag är galet jetlaggad här.
Jag var så trött i går att jag kände mig sjuk. Näsan rann och jag nös 20 gånger på raken flera gånger. Jag hade kunnat gå och lägga mig när som egentligen under hela dagen men höll ut till strax innan 21.00 då kraschade både jag och Daniel i soffan och jag sedan vaknade jag 12:12.
Det är tur Daniel har semester nu så vi kan hjälpa varandra här hemma.
Ryggen är helkvaddad också känns det som efter att ha halvsovit i flygplanet i 8 timmar.
MEN!! Jag klagar inte för fy bubblan vilken resa!
Jag tänkte dela upp dagarna i NYC här så det inte blir ett mastodantinlägg!
Vi sov i snitt 6 timmar per natt, utnyttjade all tid och ändå så hann vi inte med 20% av det vi ville göra! Vilken stad!


Vi hann tyvärr aldrig med Woodbury outlet, hade vi gjort det så hade vi nog kommit hem med så mycket mer shopping än vi gjorde! Men jag är ganska nöjd med det jag kom hem med. Det blev en hel del från Victoria’s Secret sedan har jag fyndat bl.a. Armani, DKNY, Odd Molly och så kom jag hem med två saker som jag är mest glad över! Ett par UGG’s som påminner om Ldir och så en GUESS byxklänning som jag blev förälskad i och som jag hade på Phantom of the opera. Barnen fick presenter från Converse, Disney Store etc!
Och så kom vi ju hem med varsin Nikefuel! Kul!
IMG_0821
IMG_0825
IMG_0831
IMG_0834
 
IMG_0618
När det gäller maten så har vi lagt pengar på att äta gott! Det har inte varit några problem att äta lågkolhydratkost i NYC. Jag har ändå smakat av lite bröd, pommes (sååå goda pommes sk New York Strips, som är med skalet på) men jag hade med lätthet kunnat ta bort brödet, potatisen etc om jag velat.

Vi har knappt ätit några sötsaker där, vi har te.x. delat en efterrätt på fyra etc ibland. Det söta vi fått i oss har i så fall varit drinkarna.
På vårt hotell kunde vi anpassa frukosten hur vi ville och de flesta frukostar tog vi där och då blev det ju scrambled egg med bacon etc.
På McD tog jag en Egg & Bacon bun och tog bort det mesta av brödet. Som sagt inga problem! Sista dagen åt vi en galen amerikansk frukost med extra allt! Haha!
Photo 2013-07-16 15 38 06

 
Sista dagens frukost på Café Bari i SOHO (Broadway, korningen Spring St. Varsin Mimosa till mig och Vickan också 🙂
IMG_0795

IMG_0797

IMG_0799

 
 
Vi hörs lite senare med första dagen i NYC!

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.