Salladsbroschyr och rabatt hos AS IF!

6 november, 2012

Hej på er alla!! Här är det full rulle, köket är belamrat med tillbehör till sallader i regnbågens alla färger! Matiga, lätta, gröna, röda – riktigt smarriga sallader!! När jag bjöd sonen i går på en av salladerna så sa han: ”Varför får vi inte sådana här varenda kväll?” =) Det är väl ett bra betyg!
Sååå medan jag lagar mat så kan ni shoppa! AS IF 4476 hälsar nämligen att de erbjuder mina läsare 15% rabatthela sortimentet utom braskaminerna fram till måndag klockan 06.00 – Ange koden 56kilo i kassan!
 


Jag har det rosa och det gröna fatet i aluminium som jag älskar!! Fräscht att ha som uppläggningsfat eller serveringsfat för snacks osv.


Hörs sen! Kram!

1 kommentar

Mica 6 november, 2012 - 20:52

Grymt snygga skålar! Måste inhandlas!

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.