Sagaform tekoppar tekula och teburk

av Åse

I går kom mina Sagaform tekoppar som jag fyndade hem från Campadre för 199:-! De är sååå fina! Jag dricker själv sällan te men vi har ju vänner som gör 😉 Jag såg att de har kampanj nu på Lilly of Sweden scarfar! Jag älskar Lilly Of Sweden! Har en underbar väska från dem som jag ska ha i kväll, kommer bild!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Teset från Sagaform! 7 december, 2011 - 10:43

[…] fick många förfrågningar om tesetet jag beställde på Campadre från Sagaform! NU är det kampanj på det IGEN på Campadre!!! Skynda och fynda!! 2 […]

Svara
Katarina 5 november, 2011 - 21:06

Hej Åse!

Jag har köpt en burk Kung Markattas kokosfett idag. Har läst så mycket bra om kokosfett och ville såklart testa. Men nu när jag har den, vad ska jag göra med den? Hur använder du den? I kaffet? Äter som den är? Kan man förvara den i kylen? 🙂

Svara
Caroline - wwwaddell.com 5 november, 2011 - 14:35

Ååå, de är ju superfina. <3 saga form

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.