Sagaform tekoppar tekula och teburk

5 november, 2011

I går kom mina Sagaform tekoppar som jag fyndade hem från Campadre för 199:-! De är sååå fina! Jag dricker själv sällan te men vi har ju vänner som gör 😉 Jag såg att de har kampanj nu på Lilly of Sweden scarfar! Jag älskar Lilly Of Sweden! Har en underbar väska från dem som jag ska ha i kväll, kommer bild!


Annonslänkar till Ellos

3 kommentarer

Teset från Sagaform! 7 december, 2011 - 10:43

[…] fick många förfrågningar om tesetet jag beställde på Campadre från Sagaform! NU är det kampanj på det IGEN på Campadre!!! Skynda och fynda!! 2 […]

Svara
Katarina 5 november, 2011 - 21:06

Hej Åse!

Jag har köpt en burk Kung Markattas kokosfett idag. Har läst så mycket bra om kokosfett och ville såklart testa. Men nu när jag har den, vad ska jag göra med den? Hur använder du den? I kaffet? Äter som den är? Kan man förvara den i kylen? 🙂

Svara
Caroline - wwwaddell.com 5 november, 2011 - 14:35

Ååå, de är ju superfina. <3 saga form

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.