S h o p p a

av Åse

I dag har Campadre kampanj på Babyliss! Bra priser!! Jag köpte hem lite hårrullar, jag har nämligen tagit slut två stycken sådana här från Babyliss sedan jag började med dem 2000!! Slitit ut dem..

20120627-101815.jpg

Min…

I går var jag och Alice på Flowerteam i Helsingborg, love them! Finns så mycket fint!! Köpte två mårbacka pelargoner till sovrummet och så tre nya kuddar, en ljuslykta och en SIA ram där jag tänkte ha en gruppbild på barnen.

Av svärmor fick jag och Daniel vars en skräddarbyst. Visst är min snygg!?? Ska stå i vår walk in closet. Daniels är i svart herrbyst med metall/svart fot.

 

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

♥ ♥ ♥ BAMBI - nyss hemkommen från USA! ♥ ♥ ♥ 6 juli, 2012 - 12:34

Åh, man kanske skulle testa såna där hårrullar. Har aldrig gjort det, men ibland kan det vara roligt med lite lockar i håret 🙂

Ha en fin fredag 🙂

Svara
Jessica 28 juni, 2012 - 22:23

SÅÅ Snygga glasljusstakar 🙂 Vart har du hittat dem??

Tack för en bra blogg förresten 🙂

Svara
Åse 29 juni, 2012 - 10:58

IKEA!! =))

Svara
Anette G 27 juni, 2012 - 21:14

Jösses vilken snygg skräddarbyst!

Svara
Malin Henriksson 27 juni, 2012 - 20:17

Hihi… Ja du Åse, hade vi levt ihop så hade man fått jobba dubbelt mot vad jag gör nu :)) men med tanke på allt jag vill få gjort och omgjort och köpt osv så måste jag nog söka extrajobb snart 😀 eller så får min sambo jobba ännu mer, för jag hittar på massor jag vill ha 🙂
Ha dn bra fortsättning på onsdagen 🙂
Kram / Malin

Svara
victoria (matplatsen) 27 juni, 2012 - 18:31

jaaaaaa den är jäääääättesnygg. Du ruinerar mig med 😉

kram!!!

Svara
Åse 27 juni, 2012 - 19:00

Haha! Tur vi inte lever ihop *S* Pussen!

Svara
Jenny 27 juni, 2012 - 15:18

Hej Åse
Jag går in på din blogg väldigt ofta för att inspireras av dina recept och annat du skriver. Dessvärre har det även blivit shopping inspiration då du påminner om erbjudanden på Campadre som även jag inte kan stå emot. Det blev skor till barnen, locktång och värmespolar denna gång 🙂 Tack för en härlig blogg!

Svara
Åse 27 juni, 2012 - 17:33

FÖRLÅT =) 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.