Roof Burger Bar – Cypern

5 september, 2017

Detta året valde vi att inte ha All Inclusive när vi åkte till Sunwing Sandy Bay på Cypern. Vi hade inte ens frukost och när vi sedan kontrollerade hur mycket vi lagt ner på mat så gick det på lika mycket som det skulle kostat för oss att ha All Inclusive!
Vi går inte och äter pommes, glass, snacks, dricker läsk o drinkar i tid och otid PLUS frukost, lunch och middag så nej för oss lönar det sig inte! Däremot valde vi att äta på bra restauranger och hellre lägga ner lite extra pengar på det.
Här kommer ett tips!
Roof Burger Bar på Grecian Sands Hotel. 
Ligger på 5:e våningen och vi hade ganska höga förväntningar. Utsikten ska vara kanon!
Tyvärr hade restaurangen missförstått vår bokning (via hotellet) för enligt restaurangen så var vi en halvtimme sena och de stressade på oss med beställningarna i början för de menade att vi hade bordet 1,5 timme istället för 2 men efter en stund kom de fram och sa att de hade löst det så vi kunde sitta längre. Skönt!
Sjukt snygga tallrikar!

Jag beställde in en Gin & Gurka som vanligt och den är ju svår att misslyckas med så den var jag nöjd med! Små söta hamburgare till barnen, oftast är de ju så himla stora när man äter på andra hamburgerställen (nu pratar jag inte McDonalds, MAX eller Burger King)

Kidsen hade det skönt i soffan!Daniels
Yummi yummie! 
Finns ju så klart inte bara burgare!
Jag valde Mini burger triology och det var gott men eftersom jag skippar bröd så blev det ju inte så mycket över..


Sweet potatoe fries! Alltud så mkt godare än vanliga tycker jag!


Älskar stekt ägg på burgare! Detta var VickansSom vanligt, en underbart mysig och trevlig middag tillsammans med Riisarna! ❤️Goda burgare, lite väl mycket folk när vi var där så personalen upplevdes stressade men väl värt ett besök tycker jag!


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


7 kommentarer

Weronica 6 september, 2017 - 11:20

Hej Åse, och tack för en super intressant blogg. Följt dig länge och älskar många av dina recept. Nu har jag en fråga… jag vill gärna träna (läs springa) på morgonen efter att jag lämnat barnen i skolan men är så himla hungrig (alltid varit frukostmänniska) och måste äta, annars dippar blodsockret direkt och jag mår illa och blir darrig ( haft detta hela mitt liv). Men idag på morgonen åt jag fröknäcke, ägg och kaffe och gav mig sen ut, vilket resulterade i att jag fick håll och trodde jag skulle få upp hela frukosten. Jag har ju inte detta problem när jag springer på em/ kväll som du förstår då jag fått i mig ordentligt med mat under dag. Jag är smal och inte ute efter någon viktnedgång utan tränar o äter bra för att må bra. Vad kan jag äta till frukost innan träning eller hur tänker du runt mitt problem? Tack för all inspo och ga en fin dag 💛

Svara
Åse 6 september, 2017 - 11:40

Hej! Har du lågkolhydratkost / LCHF som livsstil? Tänker på att du får blodsockerdippar som är ovanligt på en fet lågkolhydratkost. Om du äter tidigare och låter det gå 2 timmar innan du tränar, fungerar det? Allt gott! 🌸

Svara
Weronica 6 september, 2017 - 13:16

Hej igen, vad gullig du är som svarar 💛. Jag äter inte någon strikt lchf, men utesluter absolut socker, pasta, vitt mjöl osv och äter bara fullfeta mejerier och är inte rädd för fett. Körde lite striktare innan sommaren och tyckte att jag blev bättre med sockerdipparna men oj vad jag rasade i vikt. Mitt problem är att jag har svårt att gå upp och är smal och rasade ner till 48 kilo ( 1,64 lång) och kände därför att jag inte kan äta så strikt. Känner att jag har svårt att vänta 2 Tim med träning, men jag kanske helt enkelt får träna enbart em/kväll? Kram

Svara
Sandra 6 september, 2017 - 08:07

Hej Åse! ser jättegott ut. tack för matdagboken medan, inspirerande! visst dricker du rocket full latte eller någon variant? skulle du kunna skriva mer om det? i matdagboken nämner du inte det, men antar att det är en ganska mättande drink om man tar en på morgonen? funderar på att prova och har läst på men ville höra från någon med personlig erfarenhet. du kanske redan skrivit om detta innan sorry isf

Svara
Åse 6 september, 2017 - 08:47

Hej Sandra! Nej just nu dricker jag ingen ägglatte/fettkaffe etc på morgonen 🙂 Här är info om du vill läsa om hur jag gjorde när jag väl drack det! http://56kilo.se/morgonboost/

Svara
Sanna 5 september, 2017 - 14:22

Måste nog helt hålla med. Vi föredrar att variera restauranger och hitta små guldkorn, bättre än All inq.
Mysigt och jag blev grymt sugen på det där små burgarna!! Mums!
Känns som om jag behöver en utlandsresa snart 😛
Puss & kram

Svara
Åse 5 september, 2017 - 14:27

Klart du behöver!!! Hihi. P&K!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.