R Sportswear rabatt 20% på allt!

28 mars, 2013

Hej hopp! Tittar in en snabbis mellan packning, tvätt och påskförberedelser för att ge er 20% på allt utom rabatterade varor i R Sportswear webshop! Perfekt att kunna shoppa lite träningskläder efter påsken kanske? 😉
Själv är jag smått förälskad i denna!

249631r

Kod The201303
Ger 20% på hela sortimentet (allt till ord pris) nu under lördag och söndag.
Gäller 1 ggr/kund.
Nästa vecka ska jag själv göra premiär på gymmet, i mars blev det inte så mycket träning som jag hade planerat (sjukdomar, massa jobb, och andra mer eller mindre dåliga ursäkter) men på onsdag 8:40 är det jag som tränar CXWorx! Hoppet är väl det sista som överger en, eller hur?
Vi hörs i morgon!!
 


Annonslänkar till Ellos

FAVORITER JUST NU
Ytterkläder för höst- och vintern! HÄR

¨

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


2 kommentarer

pilotfrun 28 mars, 2013 - 20:13

Då finns det med andra ord inga ursäkter:)) Jag behöver faktiskt ett par nya löparbrallor. Och du är väl nöjd med dina?
Kram

Svara
Sundare nu! 28 mars, 2013 - 19:39

Ja jäklar vad fin den var! Varför klickade jag in mig här? Det kan bli dyrt… 😉

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.