R Sportswear rabatt 20% på allt!

28 mars, 2013

Hej hopp! Tittar in en snabbis mellan packning, tvätt och påskförberedelser för att ge er 20% på allt utom rabatterade varor i R Sportswear webshop! Perfekt att kunna shoppa lite träningskläder efter påsken kanske? 😉
Själv är jag smått förälskad i denna!

249631r

Kod The201303
Ger 20% på hela sortimentet (allt till ord pris) nu under lördag och söndag.
Gäller 1 ggr/kund.
Nästa vecka ska jag själv göra premiär på gymmet, i mars blev det inte så mycket träning som jag hade planerat (sjukdomar, massa jobb, och andra mer eller mindre dåliga ursäkter) men på onsdag 8:40 är det jag som tränar CXWorx! Hoppet är väl det sista som överger en, eller hur?
Vi hörs i morgon!!
 

Annonslänkar via APPRL

Vecka 39 TIPS

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


2 kommentarer

pilotfrun 28 mars, 2013 - 20:13

Då finns det med andra ord inga ursäkter:)) Jag behöver faktiskt ett par nya löparbrallor. Och du är väl nöjd med dina?
Kram

Svara
Sundare nu! 28 mars, 2013 - 19:39

Ja jäklar vad fin den var! Varför klickade jag in mig här? Det kan bli dyrt… 😉

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.