Rabatt och Fraktfritt på "Lev Gott med LCHF och Periodisk Fasta"

av Åse

Hej alla fina!
Tack för att ni förstår att livet kommer emellan ibland. ❤️
Vi ligger fortfarande inne men får komma hem i morgon. Juni mår så bra hon kan efter omständigheterna.
Jag har som sagt lite goda nyheter till er alla när det kommer till mat & hälsa och min tolkning på det men det får vänta lite och under tiden ville jag bara berätta att förlaget har förlängt rabattkoden på ”Lev Gott med LCHF och Periodisk fasta”
HÄR kommer ni till beställningssidan. 159:- inkl frakt och moms.
Boken innehåller en faktadel om PF men recepten är smarriga lågkolhydratrecept som kan ätas av alla som vill minimera mjöl och socker i sin kost. Man behöver inte äta enligt PF för att ha nytta av boken.
Lisa Wikstrand har tagit de härliga bilderna i boken.
IMG_5695
IMG_5696
IMG_5702
IMG_5703
IMG_5706
IMG_5710
 
 

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Sophie 17 augusti, 2014 - 14:08

Hej Åse,
Jag och min sambo har i princip sedan vi träffades pratat om att vi måste dra ner på vårt kaloriintag. Nu har det gått typ tre år sedan dess. Vi försökt ändra vår livsstil med olika metoder, peptalk och en massa snack.
Så…..en kväll var vi på Maxi (ca 4 veckor sedan) och hade för en gång skull tid att bara gå runt i lugn och ro. Vi stannade till vid bokavdelning. Där på hyllan bland måååånga andra böcker såg jag din senaste bok (visste jag inte då). Greppade den, öppnade och såg alla fina bilder på vardagliga maträtter som vi gärna vill kunna äta i veckorna.
Två dagar senare sjönk jag ner i soffan och börjad läsa din bok på riktigt. Hade inte tänkte prova periodisk fasta MEN ditt sätt att beskriva fördelarna med att fasta fram till 12 och hur det hade påverkat dig gick rakt in i min hjärna och jag bestämde mig för att prova nästa dag. Jag har ett sockerberoende men fastan gjorde att sockermonstret försvann samma dag som jag började fasta. Nu fastar vi fram till kl 12 och kosten består bara av LCHF. Vi mår kanon bra båda två. Vi är fulla av energi. Kroppen och huvudet är lättare. Huden har fått en annan lyster, vi sover bättre och kroppen är mycket smidigare och gör mindre ont när vi vaknar.
Jag är så otroligt tacksam för att vi hittade din bok den kvällen. Vi använder den varje dag faktiskt, på ett eller annat sätt.
För oss har du gjort skillnad.
Hälsningar
Sophie och Linda

Svara
Åse 17 augusti, 2014 - 14:13

Vilken fin kommentar! Jag blir SÅ GLAD! Tack för att du tog dig tid att skriva detta! Varmt lycka till i fortsättningen!

Svara
Irene 17 augusti, 2014 - 09:24

Jag har måånga lchf böcker men din 2 är de absolut bästa… Behövs inga andra.. Hoppas du kommer ut med en till snart..
Irene

Svara
Åse 17 augusti, 2014 - 11:31

Tack så glad jag blir! ❤️

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.