Plain Vanilla på Campadre!!

3 februari, 2012

kl 7.00 satte jag mig vid datorn och styrde kosan mot Campadre när kampanjen på fina Plain Vanilla började!!
Klickade hem dessa två! Jag och min dotter drar samma storlek så någon av oss får dem! Hade velat ha den första i denim men alla storlekar ryker ju så fort ://

I dag blir det frisörhäng hos goa Sara! Vi ska ta botten och topparna! Men först frukost!! Kesoplättar blir det här, löööööööööv them!!! Ikväll blir det LCHF Crepes med någon god fyllning, tips!????

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

5 kommentarer

Lucypath.com 5 februari, 2012 - 18:55

Såå fint!

Svara
Dagarna 3 februari, 2012 - 09:57

Den första har jag i denim
Köpte den förra gången de var med på Campadre.

Svara
Danielas Lchf-Liv 3 februari, 2012 - 09:17

Vad fina!
Dom känns väldigt ”du” av det jag har lärt känna dig i bloggen 🙂
Jag skulle köra på köttfärs och kantareller i dina crepes, kanske lite rucola och nån god sås på sidan 🙂
ha en skön helg!

Svara
Jenny 3 februari, 2012 - 08:17

Hej
Jag lagar mestadels lchf mat hemma och får (såklart) mycke inspiration från dig. Nu är det såhär att en väldigt nära vän till mig vill att jag lagar en extra portion när jag lagar mat. Som hon ska ha till matlåda. Men vad ska jag ta betalt??? Vill ju inte gå back…Tänkta att du som lagar mycket mat kanske har en ide? 😉
Det är ju inte så billig mat kanske.
Kram Jenny

Svara
ÅsaS 3 februari, 2012 - 08:16

Underbara båda två! Lite halvkul att kunna dela kläder med dottern. Här kör jag och ”snart 14-åringen” ungefär samma storlek. Men vi har inte samma stil, klädmässigt. Det hade ju varit pinsamt om jag skulle dra på mig nånting som hon har – pinsamt för vem?! 😉
Jag är ju svag för räkcrepes, så jag föreslår ju då räkor, men annars kan det ju bli lite ”matigare” med en köttfärsfyllning. Hmmm, får mig att börja fundera på dagens middag – blir nog den sedvanliga fredagstacon idag.
Nä, nu ut i kylan och vägen mot jobbet…
Kram ÅsaS

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.