Pizzatips och julklänningen fixad.

17 december, 2013

Hej hopp! Jisses vad tiden bara går!!
Fortfarande sjukstuga här hemma! SUCK!!
Jag har glömt att visa pizzan från i fredags, så gaaaaaaalet god! Hade mozzarella, pizzasås, kyckling, skinka, banan, jordnötter och curry på. Bottnen var min vanliga, men adderade lite bakprotein i. Räcker med lite så brukar resultatet bli lite bördigare har jag märkt så det gör jag ofta nu förtiden.

IMG_5357


I går åt vi detta, så simpelt men så gott. Stekt lax med zucchinipasta och limeaioli (Limeaioli recept i min bok ”Viktminskning med LCHF”)
IMG_5464

I går kom en potentiell klänning till julens festligheter som jag beställt! Älskar den och den satt bra så jag behåller den!
IMG_5467

Klänning härifrån
IMG_5470

Örhängen härifrån


2013-12-16 18.28.18-1
 
Jag är såååååå sugen på julmat idag!! Så jag tror att det blir julmat från Ica Maxis chark minsann! Wohooooooooo! =)
Världens bästa chark med såååå mycket gott och med den bästa och trevligaste personalen!

28 kommentarer
0

28 kommentarer

Sara 1 mars, 2014 - 09:02

Hej hej 🙂 tack för svaret! Gud vad glad jag blev, när jag googlar på såserna så kommer de upp tomatsås, menar även den milda såsen den vita över hela pizzan, är den färdig ? En till fråga , Tänkte göra köttfärspizza idag, kan ingenting om matlagning. Steker jag köttfärsen innan jag strör över de på pizzan och lägger in i ugnen? Tack igen

Svara
Sara 1 mars, 2014 - 09:01

Hej hej 🙂 vad är det för mild sås över? Hur har du gjort den? Tänkte göra köttfärspizza idag, kan ingenting om matlagning. Steker jag köttfärsen innan jag strör över de på pizzan och lägger in i ugnen?

Svara
Åse 1 mars, 2014 - 09:04

Det är vanlig köpt bearnaisesås 🙂
Googla köttfärspizza så hittar du nog bra instruktioner! Smaklig spis.

Svara
Sara 28 februari, 2014 - 23:18

Hej hej 🙂 vad är det för sås du har över pizzan? Färdig pizza sås? Eller hur har du gått tillväga ! Tack

Svara
Åse 1 mars, 2014 - 06:20

Yes! Köper Muttis eller Delizes.

Svara
Julia 14 februari, 2014 - 08:24

Om man kör rivstart, kan man äta din pizza då?
Kör mejerifritt som du tipsat om men ost i mat. Plir det för mycket ost, då man har ost i både deg och på pizzan?
Trevlig helg!

Svara
Rebecca 1 januari, 2014 - 14:19

Hej!
Jag vet inte, det kanske bara är jag, men jag kan inte längre se dina blogguppdateringar. Klickar jag på länken för Blogg uppe i menyn så är detta det senaste inlägget som kommer upp. Klickar jag på Hem i menyn kan jag se att av rubrikerna att bloggen har uppdaterats efteråt, men Blogg-knappen i menyn verkar inte fungera som den ska. Tänkte bara berätta det så att du vet.
Gott nytt år! 🙂

Svara
Åse 1 januari, 2014 - 14:41

Hej! Det har varit cacheproblem på bloggen som är avhjälpt men du kan behöva rensa din webbläsares cache för att rensa bort gamla cachefiler som gör att du inte ser nya inlägg. Gott Nytt!

Svara
Helena 19 december, 2013 - 10:22

Godmorgon (förmiddag)!
När du säger lite bakprotein menar du då ett par matskedar typ.
Tack <3

Svara
Madde 19 december, 2013 - 06:27

Klänningen satt perfekt på Dig!

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.