Pizzatips och julklänningen fixad.

av Åse

Hej hopp! Jisses vad tiden bara går!!
Fortfarande sjukstuga här hemma! SUCK!!
Jag har glömt att visa pizzan från i fredags, så gaaaaaaalet god! Hade mozzarella, pizzasås, kyckling, skinka, banan, jordnötter och curry på. Bottnen var min vanliga, men adderade lite bakprotein i. Räcker med lite så brukar resultatet bli lite bördigare har jag märkt så det gör jag ofta nu förtiden.
IMG_5357

I går åt vi detta, så simpelt men så gott. Stekt lax med zucchinipasta och limeaioli (Limeaioli recept i min bok ”Viktminskning med LCHF”)
IMG_5464
I går kom en potentiell klänning till julens festligheter som jag beställt! Älskar den och den satt bra så jag behåller den!
IMG_5467
Klänning härifrån
IMG_5470
Örhängen härifrån


2013-12-16 18.28.18-1
 
Jag är såååååå sugen på julmat idag!! Så jag tror att det blir julmat från Ica Maxis chark minsann! Wohooooooooo! =)
Världens bästa chark med såååå mycket gott och med den bästa och trevligaste personalen!

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

28 kommentarer

Sara 1 mars, 2014 - 09:02

Hej hej 🙂 tack för svaret! Gud vad glad jag blev, när jag googlar på såserna så kommer de upp tomatsås, menar även den milda såsen den vita över hela pizzan, är den färdig ? En till fråga , Tänkte göra köttfärspizza idag, kan ingenting om matlagning. Steker jag köttfärsen innan jag strör över de på pizzan och lägger in i ugnen? Tack igen

Svara
Sara 1 mars, 2014 - 09:01

Hej hej 🙂 vad är det för mild sås över? Hur har du gjort den? Tänkte göra köttfärspizza idag, kan ingenting om matlagning. Steker jag köttfärsen innan jag strör över de på pizzan och lägger in i ugnen?

Svara
Åse 1 mars, 2014 - 09:04

Det är vanlig köpt bearnaisesås 🙂
Googla köttfärspizza så hittar du nog bra instruktioner! Smaklig spis.

Svara
Sara 28 februari, 2014 - 23:18

Hej hej 🙂 vad är det för sås du har över pizzan? Färdig pizza sås? Eller hur har du gått tillväga ! Tack

Svara
Åse 1 mars, 2014 - 06:20

Yes! Köper Muttis eller Delizes.

Svara
Julia 14 februari, 2014 - 08:24

Om man kör rivstart, kan man äta din pizza då?
Kör mejerifritt som du tipsat om men ost i mat. Plir det för mycket ost, då man har ost i både deg och på pizzan?
Trevlig helg!

Svara
Rebecca 1 januari, 2014 - 14:19

Hej!
Jag vet inte, det kanske bara är jag, men jag kan inte längre se dina blogguppdateringar. Klickar jag på länken för Blogg uppe i menyn så är detta det senaste inlägget som kommer upp. Klickar jag på Hem i menyn kan jag se att av rubrikerna att bloggen har uppdaterats efteråt, men Blogg-knappen i menyn verkar inte fungera som den ska. Tänkte bara berätta det så att du vet.
Gott nytt år! 🙂

Svara
Åse 1 januari, 2014 - 14:41

Hej! Det har varit cacheproblem på bloggen som är avhjälpt men du kan behöva rensa din webbläsares cache för att rensa bort gamla cachefiler som gör att du inte ser nya inlägg. Gott Nytt!

Svara
Helena 19 december, 2013 - 10:22

Godmorgon (förmiddag)!
När du säger lite bakprotein menar du då ett par matskedar typ.
Tack <3

Svara
Madde 19 december, 2013 - 06:27

Klänningen satt perfekt på Dig!

Svara
Lisa 19 december, 2013 - 00:23

Hej!
Jag skulle vara så otroligt tacksam om du kan berätta för mig vart ni har köpt den fantastiskt fina mosaiken som ni har i köket. Jag är helt förälskad! Snälla mejla mig 🙂

Svara
Åse 19 december, 2013 - 08:23

Hej, den är köpt lokalt här i Helsingborg – På svenska Kakel, men det är några år sedan nu =)

Svara
Kajsa 18 december, 2013 - 22:03

Grym klänning! Blir såå sugen på att handla (ännu mer) snygga kläder. Skulle behöva rensa ur min garderob först…. Lite ’farligt’ att gå in på bloggar som din och andra snygga tjejer med bra klädsmak, det blir fasligt dyrt… Är hooked på Please-jeans nu också. 🙂

Svara
Åse 19 december, 2013 - 09:32

haha ja jag vet, jag inspireras också av andra ;))

Svara
Lisa 18 december, 2013 - 21:43

Vilken söt klänning, passar dej verkligen! 🙂
Här blir det pizza på fredag, älskar ditt recept på bottnen, men jag har pepperoni eller annan salami på min.
Å oliver. Å jalapenos, Å kronärtskockshjärtan.
Mums!

Svara
Åse 19 december, 2013 - 08:23

MUuuuuuums!!!!!

Svara
Peggy 18 december, 2013 - 13:54

Ibland är det bakepro i dina recept och ibland bakprotein. Har jag förstått rätt att dessa två är helt olika saker ?
Väldigt snygg klänning förresten ! Tomten kommer nog bli förtjust när han ser dig i den 🙂

Svara
Åse 18 december, 2013 - 14:02

Bakepro är ett märke, men ÄR ett b akprotein :))
Tack snälla!! 😉

Svara
Helena S 18 december, 2013 - 09:31

Hej Åse,
Verkligen jättefin klänning!
Jag undrar över en sak gällande dina länkar. Dessa öppnas i samma fönster som ditt. Hade gärna sett att länkarna öppnas i ett nytt fönster/ny flik. Enklare att surfa runt på den nya länkens sajt utan att komma bort från din sida. Nu måste man backa bakåt i webbläsaren för att komma tillbaka till din sajt. Bara en tanke.
Hälsningar, Helena

Svara
Åse 18 december, 2013 - 09:37

Hej! Bra tanke! Jag fixar!

Svara
Helena S 19 december, 2013 - 10:00

Hej Åse,
Länkarna funkar superbra!
God jul!
Hälsningar, Helena

Svara
Åse 19 december, 2013 - 10:12

Vad kul!! tack för tipset! =))

Svara
Stina 17 december, 2013 - 22:12

Superfin klänning och örhängena, bara så fina! Blir kanon på dig.
Kram
Stina

Svara
Jenjo 17 december, 2013 - 19:44

Trist med sjukstuga när man mest vill pyssla på och njuta av tillvaron. Hoppas det kryas på sig snart iaf.
Lax är alldeles för länge sedan som jag åt. Dags för det känner jag när jag ser bilden och känner suget i kroppen. 😉
Ha det bra, du fina du! Kram

Svara
Sara 17 december, 2013 - 18:45

För mig som jobbar på Ica maxi och speciellt i din ”närbutik” så är det väldigt roligt att få läsa/ höra sådan glad uppskattning! Tycker du är fantastisk som vill dela med dig av ditt liv på detta sätt och även av dina goda recept!

Svara
Paula 17 december, 2013 - 17:50

Vad fint klänningen satt på dig!

Svara
pilotfrun 17 december, 2013 - 16:23

Låter supermums! Kanske kan vi ses i januari någon av dagarna, vi åker upp runt den 14-15 och blir hemma 5 dagar.
Kraaaam

Svara
Åse 17 december, 2013 - 21:03

Absolut!! Det hoppas jag verkligen!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.