OM nörd! Hunter till salu!

av Åse

Tack för alla snälla kommentarer kring layouten! Roligt att ni trivs här! Nu har ju (tyvärr) annonserna kommit upp och annonser är aldrig estetiskt snygga men så är det, för att jag ska kunna lägga ner all tid jag gör på bloggen så måste jag ha annonser.

Jag måste visa två nya tillskott i min Odd Molly garderob (japp, jag har blivit en OM nörd)


Bikette denim jacket, chalk, strl 1


Forsome tank, silky white, strl 1
Skräddarbysten är köpt här!

 

Någon som vill köpa ett par olivgröna Hunter Original? (750:- + frakt) Eller byta dem mot ett par oanvända svarta i storlek 38?

Maila mig!

I dag har jag varit hos min läkare och tagit lite prover, får så lätt blåmärken!! Men har inga andra symtom på att något är fel. Så vi får se! Personligen tror jag att mycket beror på ärftlighet (min mormor fick jättelätt blåmärken) och sedan tror jag kosten spelar roll, har man bättre omega 3/omega 6 balans så är blodet mer lättflytande. Men vi får se! Någon som har erfarenhet?

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

18 kommentarer

Carin 17 december, 2023 - 17:06

Hej, när du skriver grädda i 200 grader, är det för en ” vanlig ugn” eller för varmluftsugn? Tack för fina recept som jag ofta använder.

Svara
Åse 17 december, 2023 - 17:54

Allt vanlig ugn om det inte uttryckligen står att det är varmluft 😊
Härligt att du uppskattar! <3

Svara
Anna 28 februari, 2013 - 16:54

Jag har aldrig ätit lchf kost förrän nu och jag har alltid haft lätt för att få blåmärken. Har jämt en radda blåmärken som jag inte vet vad de kommer från. Kanske bli fler nu då…

Vinterkramen Anna

Svara
Åse 28 februari, 2013 - 22:32

Vi har ofta lite mer lättflytande blod på lchf! jag har också mer blåmärken numera =)

Svara
Helene 17 juli, 2012 - 22:40

Prova att äta mer jod! Har hört att det ska hjälpa om man lätt får blåmärken 🙂

Svara
Anita 14 juli, 2012 - 17:05

Har oxå lätt att få blå märken, minsta sonen oxå. Det var ibland träligt när han var liten och ramlade, slog imot allt möjligt och det blev blåmärken så han såg misshandlad ut. Min mamma hade så oxå när hon levde. Vt ej vad det beror på.

Svara
Andrea 10 juli, 2012 - 23:21

Hej Åse, jag ville bra kommentera på det här med blåmärkena. Det beror med väldigt stor säkerhet på kosten. Jag får som du blåmärken av absolut ingenting när jag inte äter kolhydrater. Det är faktiskt anledning till att jag var tvungen att lägga ner LCHF. Såg inte klok ut 🙁 Alltid blåslagen, och vad jag vet finns det ingenting annat att göra, om man inte vill ta mediciner (kan tänka mig att det finns någon slags blodförtjockingsmedicin) än att börja med kolhydrater igen. Har prövat i många omgångar att sluta med kolhydrater –> direkt blåmärken, börja äta igen –> inga blåmärken. Om du hittar nåt knep så hojta gärna till, är med största sannolikhet fler som har samma problem!

Svara
Åse 10 juli, 2012 - 23:35

Ja det är nog så! Jag äter ju dock en ganska liberal LCHF så jag äter ju mer kh än många på LCHF men det handlar nog mer om att jag får i mig ganska lite omega 6 (få jag inte äter spannmål etc) och desto mer omega 3 och det är ju inget jag vill ändra på 🙂 jag får väl se blåslagen ut;)

Svara
Emelie 10 juli, 2012 - 21:37

Hej, är stövlarna i stl 38? Är de rätt i stl? Kram

Svara
Åse 10 juli, 2012 - 22:04

Hej! Ja de är 38:or och lagom i strl

Svara
Jenjo 10 juli, 2012 - 18:11

Riktigt snygga kläder. Speciellt den vita jackan… Uj uj uj… 😉
Kramis!

Svara
Monica 10 juli, 2012 - 17:20

Hej, var köper du dina OM kläder? På nätet ? tycker det är svårt att hitta återförsäljare. Har fått tag på några godingar på Barkarby outlet norr om Stockholm men annars är det svårt så tips emottages tacksamt. Outleten har ju begränsat sortiment och storlekar / Mvh Monica

Svara
Åse 10 juli, 2012 - 17:45

Hej! OMs egen webbutik, country dreams, campadre, elsas hem , det är de ställena jag köpt på!

Svara
Jennie 10 juli, 2012 - 13:35

Äntligen har jag ”hittat” hit igen, 2 barn senare 🙂
Minstingen snart 4 mån, har läst mycke om lchf å känner att den passar mig bra, mår bättre å piggare! De behövs!
Har redan hunnit prova många recept, kanongott blev de!
Du inspirerar Åse! Superfin layout!

Kram

Svara
Åse 10 juli, 2012 - 14:31

Hej Jennie! Varmt lycka till nu!!! =))) KRAM!

Svara
Jennie 10 juli, 2012 - 20:51

Tack!! Är taggad å med så många goda recept så tvivlar jag inte på en ny livsstil 🙂 Kram

Svara
Kristin P 10 juli, 2012 - 12:40

Synd att jag har strl 39 annars hade jag gärna köpt stövlarna!
Jag får också lätt blåmärken. Blödde ovanligt mycket när jag opererade bort min sköldkörtel pga giftstruma. Men dom har inte hittat något konstigt hos mig heller. Mina värden är bara bra!
Gjorde ”din” Italienska paj i helgen! jösses så god! En klar favvo nu!!
Tack för en bra blogg!! Kämpar på med min nya livsstil!! Det går upp och ibland ner!!

Svara
Marie 10 juli, 2012 - 12:24

Tack för att en underbar blogg. Du inspirerar mig till ett häslosamare liv:) Vilken fin ”kläddocka”, var har du köpt den? Det var omedelbar kärlek direkt när jag såg den:)

//Marie

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.