Mat och Hälsa och Fontanas salladsbroschyr!

4 januari, 2013

Nästa vecka (10 jan) kommer nummer 1, 2013 ut i butik! Och tidningen firar därmed 1 år! Ett år där tidningen verkligen gjort succé och jag är stolt över att få vara delaktig! Tidningen förespråkar nämligen av avslappnad naturlig kost, precis som jag. Dessutom är Anne Aobadia som är redaktör en fantastisk kvinna som blivit en nyvunnen vän.


Jag kan berätta att när vi tog den här bilden så gjorde jag misstaget att försöka locka håret lite och det var ju dömt att misslyckas! Platt med spretiga lockar på sidorna.
Det slutade med att fotografen och AD:n fick ta till en fläkt för att få lite fason på håret, jag höll ju på att kikna av skratt (förutom att jag kände mig halvt bortblåst) och det syns på bilden. Inte min bästa bild men jag tycker den är glad och positiv i allafall! =)
Något annat som snart är ute i butik är salladsbroschyren jag gjorde tillsammans med Fontana Food. Ni kan ladda ner den här.
Broschyren är inte för de som äter strikt LCHF, jag har valt att utesluta gluten i mina recept så varken pasta, bulgur eller couscous är med i den men jag använder frukt och quinoa i den och det passar de som äter GI eller liberal LCHF. Annars kan man ju givetvis modifiera recepten så det passar ens preferenser! 

Annonslänkar via APPRL

Veckans tips!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


16 kommentarer

linruz 5 januari, 2013 - 08:55

Snygging tycker du blir bra på alla bilder.
Ser fram emot ett nytt inspirerande nummer av tidningen.
Kram på dig

Svara
milla1980 5 januari, 2013 - 08:26

Hej Åse. Jag har just köpt din bok ( väntar på att få den levererad) och bestämt mig för att nu ska alla extra kilon efter 3 graviditeten bort. Har kört på 3 dagar nu och mår toppen. Försöker äta under 20 kolhydrater och äter lunch, middag. Än så länge tycker jag det funkar bra, behöver inga mellanmål. Har aldrig varit nån jätte frukostmänniska. Hinner knappt med då barnen ska göras klara på morgonen. Men min fråga till dig är: för bästa viktminskning hur länge bör man vänta med att prova baka nåt lchf bröd? Just nu känns det inte som jag ör sugen alls, men skulle gärna vilja veta utfall suget att tugga faller på. 🙂 Tack för en super bra blogg, glad jag hittat hit. Ser framemot att lösa din bok då den kommer. Med vänlig hälsning, Camilla Jonsson.

Svara
pilotfrun1 4 januari, 2013 - 22:31

Kul att man får vara med på ett litet hörn;))
Superfin väska by the way!
Kraaaaam!

Svara
Maria 4 januari, 2013 - 20:49

Älskar denna tidningen, köpte förra numret och tyckte den var super med recept, fakta och helt enkelt en bra blandning. Fick dessutom prenumeration på den i julklapp så längtar tills jag får den i brevlådan 😀
Tack igen förresten för en superbok! Har följt dina recept varje dag och dem är jättegoda, det enda som inte gått hem är sesampanerade kycklingen då tyvärr både jag och sambon kom på efter första tuggan att vi inte tyckte om sesamfrön! Men det var bara att skrapa av dem så slank det också ner 😀
Idag blir det dina laxbiffar med limeaioli (som du passande nog har på omslaget) och jag har faktiskt på bara fyra dagar gått ner 1,3 kilo!
Du får förresten gärna skriva mer om PF då jag tänker börja med det om två veckor.

Svara
Åse 56kilo 5 januari, 2013 - 11:20

Haha det var ju osis =))
Hoppas laxbiffarna smakar!!! Har du nyss lagt om kosten till LCHF? Då rekommenderar jag dig att vänta med PF. GRATTIS till dina minuskilon!!

Svara
Maria 5 januari, 2013 - 16:27

Jag började i november men i december blev det ganska liberalt med LCHF-godis och bakverk. Men nu är det strikt LCHF som gäller 🙂 Varför ska jag vänta med PF? Och när är det isf bra att börja? Är det när man ska gå ner dem sista kilona, jag har tio kilo kvar till målvikt?
Tack för dina svar! 😀

Svara
shelby 4 januari, 2013 - 20:32

Nedanstående kommentarer skulle det förstås vara! 😉

Svara
shelby 4 januari, 2013 - 20:31

Håller helt med ovanstående kommentarer, du ser allltid bra ut!! 🙂 Jag gjorde din räkpizza idag, prövade även att lägga på lite hackade jordnötter som du föreslog, säger bara: wooow såå gudomligt god! Till och med sambon som annars varken är särskilt förtjust i curry eller banan var helt mållös. Mycket bra betyg! 🙂 Vet du förresten vilka affärskedjor som kommer att ha salladsbroschyren? Kram och trevlig helg!

Svara
Åse 56kilo 5 januari, 2013 - 11:20

Kul det smakade!!
Dea flesta affärer som säljer Fontana kommer ha den! =)

Svara
Evelina 4 januari, 2013 - 20:16

Hejsan Åse!
Tack för en så fin och inspirerande blogg! Väntar ivrigt på boken som är på väg:)
Jag följer lchf i viktminskningssyfte och jobbar skift. Tycker det är svårt att veta hur/när/vad man ska äta tex under nattskiften? Tänkte om du kanske hade några tips?:)
Tack!:) / Ewe

Svara
Åse 56kilo 5 januari, 2013 - 11:21

Här är en bra artikel! http://www.annahallen.se/nattmat
Lycka till!! =)

Svara
Evelina 5 januari, 2013 - 22:11

Tusen tack!:)

Svara
sofia208 4 januari, 2013 - 18:02

Tycker man blir glad av att se bilden 🙂
Tack för att du delar med dig av salladsbroschyren! Jag älskar sallad och lite inspiration och variation är precis vad jag behöver!
Trevlig helg!
Kram

Svara
Maria 4 januari, 2013 - 17:04

Älskar denna tidningen, köpte förra numret och tyckte den var super med recept, fakta och helt enkelt en bra blandning. Fick dessutom prenumeration på den i julklapp så längtar tills jag får den i brevlådan 😀
Tack igen förresten för en superbok! Har följt dina recept varje dag och dem är jättegoda, det enda som inte gått hem är sesampanerade kycklingen då tyvärr både jag och sambon kom på efter första tuggan att vi inte tyckte om sesamfrön! Men det var bara att skrapa av dem så slank det också ner 😀
Idag blir det dina laxbiffar med limeaioli och jag har faktiskt på bara fyra dagar gått ner 1,3 kilo!
Du får förresten gärna skriva mer om PF då jag tänker börja med det om två veckor.

Svara
mahe72 4 januari, 2013 - 16:47

Du är alltid snygg Åse :))
Då får man tidningen till veckan, kul!
Nu ska jag laga kyckling sen iväg och se o höra Magnus Carlsson i kyrkan :)) får se om det blir en bild på oss i år oxå (ifjol tog hans man bilden)!!!
Trevlig fredag önskar jag dig <3

Svara
Stuganpåfjället 4 januari, 2013 - 16:38

Det verkar vara fullt med bra tips i den foldern, jag ska ladda ner den!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.