Nytränad och heta tips från Bodystore!

av Åse
Inlägget är reklam för Bodystore och innehåller annonslänkar

Hej finisar!
I dag var det premiär på gymmet för 2018! Var jag sugen i morse när klockan ringde?
– Inte ett dugg! 
Men man ångrar aldrig ett träningstillfälle och den energi man får efteråt är alltid värt det!
I dag blev det bara maskiner: Benpress, benspark, glute press, latsdrag, axelpress, rodd, bröstpress, mage
Känns så skönt nu! Får väl se om jag kan gå i morgon hehe!
Nästa veckas träning är redan inplanerad. Nu är det bara att göra.
Hörrni – jag kommer med ett supertips här!
Min samarbetspartner Bodystore fyller 19 år och det firas med 19% på ALLT!
Kod: BDAY19
Här kommer lite tips på saker jag själv beställt!
Vetekudde! Löööööv it! Jag sitter ju mycket vid datorn och jag får dagligen aktivt tänka på att slappna av i axlarna för så fort jag är fokuserad och koncentrerad så drar jag upp axlarna och spänner dem, behöver inte nödvändigtvis vara stress.
In i mikron 2-3 minuter och sedan skööööööv avslappning! Bra pris nu på Bodystore! Passa på!!
HÄR hittar ni den.


En sådan här har jag länge varit sugen på! Elektronisk ansiktsrengörare med massagefunktion! och vattentät! Ett måste för mig som altid tvättar av mig sminket etc i duschen på kvällen!
Använder även LED ljus för maximal rengöring!
Ni hittar den HÄR


Det här ansiktsregöringsgelét har jag och Michelle använt i något år och we love it! Känner mig alltid så ren och fräsch i huden numera! Tillsammans med ansiktsrengöraren ovan blir det kanske en fullträff!?
HÄR finns den!

Den ekologiska Rosenserien har jag hört så mycket gott om och varit nyfiken på så nu beställde jag hem ögoncreme, morotsolja, nattcreme och dagcreme!

Hoppas ni hittar lite smått och gott i min favvohälsoshop!
KRAM!
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Sara 5 januari, 2018 - 21:37

Hej Åse!
Tack för en bra blogg!
Kan rekommendera Rosenseriens deo. Den är utan aluminium och annat skräp. Funkar jättebra på mig! Minst lika bra som en ”vanlig deo”. Deon från Ljung är också jättebra! Annars använder jag Maria Åkerbergs produkter som är naturliga och ekologiska.
Kram Sara

Svara
Åse 6 januari, 2018 - 11:19

Åh då måste jag prova den! Jag har tyvärr inte hittat någon aluminiumfri deo som fungerar! Älskar Biotherm Pure (den enda deon som funkat för mig!) men den är med aluminium och deras aluminiumfria fungerar inte alls på mig! KRAM

Svara
Maria 5 januari, 2018 - 18:53

Hej Åse
Tack för alla tips och härliga inlägg nu och förr. Har följt dig sedan bröllopsbloggen, underbar och babybloggarna och jag förstår att du idag har kommit dit du kommit. Inspirerande och hårt arbetande. You go girl. 🙂
Om du någon gång funderar på vad du ska skriva om så skulle jag vara väldigt intresserad av ett inlägg om din Apple Watch och hur du använder den med avseende på träning, kost eller annat kul. Jag är sugen på att köpa en men är fortfarande lite ambivalent. Har funderat på Fitbit men kommit fram till att jag nog vill har Apple-produkt.
Trevlig helg och stor kram.

Svara
Miranda / Fatfuelled.online 5 januari, 2018 - 16:12

Hej! Tack för en bra blogg med mycket pepp! Passade på att använda koden till en påse L-glutamin.
Nu vet jag att du inte är/har varit sockerberoende eller en beroendepersonlighet, men jag undrar om du inte ändå skulle kunna skriva något inlägg om det? Du har alltid så kloka tankar om allting och vi med beroendehjärnor behöver all hjälp och pepp vi kan få för att underlätta vår dagliga kamp.
Kram!

Svara
Marie Kristina 5 januari, 2018 - 10:27

Hej! Jag vill mest bara tacka för en fin blogg, intressanta inlägg och bra tips! Jag har kikat in här så många gånger men aldrig lämnat en hälsning, men nu tycker jag det är dags att säga hej! 🙂 Tusen tack för alla recept också, jag har testat på många av dem och blivit supernöjd! Så himla gott! Önskar dig en fin fortsättning på 2018!

Svara
Ewa 4 januari, 2018 - 20:07

Hej Åse
God fortsättning på nya året.
En liten fråga Kickstarten är det den som ligger på din sida under kostrådgivning för 450:- ?
Ha en trevlig kväll
Kram Ewa

Svara
Jenjo 4 januari, 2018 - 19:57

Men oj så många intressanta tips! Detta ska jag absolut kolla upp. Speciellt rengöringsgelen tror jag minsann.
Tack för tipset. 🙂

Svara
Rosa Woltersdorf 4 januari, 2018 - 17:31

God fortsättning på nya året sötis! Hoppas att du blir nöjd med Rosenserien, bästa ever enligt mig. Berätta gärna vad du tycker om dem sen Åse, jag har varit ÅF tidigare och jag kan varmt rekommendera deras C vitamin serum. Gjort underverk på min hud 🙂

Svara
Åse 4 januari, 2018 - 17:36

Åh vad roligt att höra!! KRAMAR tillbaka Rosa!! KRAM

Svara
jenny 4 januari, 2018 - 16:40

Visst är det så, man ångrar aldrig ett träningspass! Jag rivstartade igår. 2018 med att åka 1 mil längdåkningsskidor… Åkte den 30/12 sista gången för nyår och då gick det sååå tungt, vet inte varför… Orkade då knappt 6 km. Men igår var jag helpeppad!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.