Nya pjux + lite annat shopping

av Åse

Nu sjunger sommaren på sista versen. Som sagt, vi hade en fantastisk brittsommardag i förrgår men nu är hösten tillbaka igen. Jag köpte dock nya höstskor i lördags så nu får mina sandaler hoppa in i garderoben! Hittade dem på Nilson Shoes på Väla och det var precis vad jag var ute efter!!Love Forever Tunika från Klädfabriken.se, jeans från ONLY, bootsen från Nilson Shoes

En ny sport BH inköpt! Jag köper alla mina BH:ar på Change!

Ett nytt paket från Creative Lounge! Vad det är får ni se i veckan =)

Helsingborgs älskade köpcentra Väla har byggt om och blivit större med massa nya roliga butiker!! I lööööööööv VÄLA!


Åh ni skulle bara se vad de säljer där inne…. *slurp*

Nytt restaurangtorg med 8 restauranger från världens alla hörn.

Massa roliga nya butiker, Desigual i bakgrunden

 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

31 kommentarer

Elin Lundkvist 8 november, 2011 - 19:10

Hej Åse! Har suttit länge och tittat på samma tunika, den är sååå snygg! Men jag undrar hur den är i storleken, kan man gå ner en storlek eller hur är den tunikan. Jag brukar ha typ M eller 38 och den finns bara kvar i stl. S

Kram Elin

Svara
kicki 9 september, 2011 - 12:03

Tycker jag känner igen det rosa paketet;-) fick ett likadant i går, är det månne samma
innehåll tro! ett par supercoola jeans, är helnöjd med mina satt som en smäck:-)
Nytillkommen till din blogg blev genast frälst! här ska in i favoriter helt klart.

Ha en fin helg!
Kram/Kicki

Svara
Åse 9 september, 2011 - 12:27

Hihi nä innehållet är i senaste inlägget =))
Jeansen har jag sedan tidigare, om du menar LODI?
Välkommen hit!!

Svara
astrid 8 september, 2011 - 18:13

hej åse! Jag har lite frågor ang lchf. Sockefria tuggummin. Är de okej att ”äta”? Jag menar det är ju hög kolhydratmängd men man tuggar ju bara dem? Sen läste jag att det inte var så bra med yoghurt? Varför är det så? Brukar nämligen äta fil med hallon och undrar om det isåfall även gäller filen? Super bra recept och tips! Min kroniska tarmsjukdom sedan 8 år har äntligen blivit bättre efter ändring i kosten..att inte fler inser..kram!

Svara
Åse 8 september, 2011 - 19:11

Hej Astrid! Grattis till en bättre mage!!
Tuggummin gör att kroppen tror att mat kommer och kroppen förbränner inte fett samtidigt som den är inställd på att lagra! Så mao så slutar din fettförbränning vara effektiv när du tuggar tuggummi.
OM du inte går ner i vikt som du ska/vill då kan yoghurt/fil etc vara en bromskloss. Det är fördelningen fett, protein, kh som är största problemet tillsammans med att det innehåller mjölksocker.

Svara
Sanna 7 september, 2011 - 11:22

Snygga pjux – Har sådana i svarta 😉

Svara
Nikki 6 september, 2011 - 22:44

WOW så fint där såg ut! Har aldrig varit där även om jag inte bor längre bort än söder om Malmö! Hoppas på att Emporia blir lika fint när det öppnar (nästa år tror jag det blir)!

Svara
petra 6 september, 2011 - 19:48

Hejsan! Undrar om du har något tips till mig…tappar massvis med hår och har gjort det i över ett år. Började med nutrilett som jag drack i flera månader och inget annat, men slutade med det och äter enligt LCHF nu och mår bra. Men jag fortsätter att tappa hår! Vad ska jag göra!!! Tack på förhand P

Svara
Åse 6 september, 2011 - 20:47

Jag tror nog att du har svaret själv;) Kroppen tror att den är i chock och då tappar man ofta hår, detta händer ganska ofta vid VLCD. Du måste ge det tid, se till att äta varierat och ät av vitaminer och nötter så du får i dig vitaminer och mineraler och eventuellt kan det vara bra att du tar tillskott av B-vitamin! Lycka till!

Svara
Susanne 6 september, 2011 - 19:45

Snygga pjucks, jag köpte också nya på Nilsons i söndags 🙂
Jag hade också gärna fotat denna gräddbullebutik men för ett tag sedan blev jag tillsagt att man inte fick fota här på Väla och visst blev jag paff och skämdes lite. Undrar varför eller var bara vakten tjurig 😉

Kramen

Svara
Åse 6 september, 2011 - 20:47

Haha what?!! Det var det märkligaste!! Klart man får fota??

Svara
Louise 6 september, 2011 - 18:57

Hej jag har en fråga om LCHF. När man går över från kost med kolhydrater till lchf så vet inte kroppen riktigt att det e fett o preotein som är nya energi källan. är det rätt? Och i så fall hur lång tid ungefär tar det för kroppen att förstå att det är fett och protein den ska använda som energi?

mvh Louise

Svara
Åse 6 september, 2011 - 21:00

Njae, när man går över till LCHF så tar det ca 3 dagar innan levern tillverkat den mängd ketoner som behövs för att ge hjärnan bränsle när inte tillräckligt med glukos finns tillgängligt längre.
Det tar sedan ca 4 veckor innan kroppen uppgraderat systemen och helt gått över på fettdrift.

Svara
monika 6 september, 2011 - 18:26

Haj hoppas på svar.
Ja har skrivit åt dig förr angående mig,lchf,vikt! Kan väl inte du veta i o för sig. Men äter strikt inte mycke, tränar 3-4 gånger i veckan på min cyckel o då blire nästan 2 mil.
Men inget hännder varken på våg el måttband.
Folk säger att ja ser smalare ut. Men ljuger måttbandet för mig?
Varför hännder de inget? Har du förslag på nått. Vad är felet.

Svara
Åse 6 september, 2011 - 21:04

Hej! Det är tyvärr omöjligt att svara på så här utan att ställa 40 motfrågor 😉 Det är därför jag kommer starta upp min kostrådgivningsverksamhet så jag kan lägga den tiden att hjälpa människor =)
Se till att du äter dig mätt, ät ca ggr per dag och ät protein till varje måltid (en handflata), fett till varje måltid, likaså ovanjordgrönsaker ca 500 g per dag. Undvik bär, yoghurt och efterätter eller kvällsmål som grädde o bär.
Ja måttband o vågen kan luras lite, fettet kan omfördelas. Personligen blir jag ofta smalare in ansiktet fastän måtten o vikten inte säger lika mkt.

Svara
Kristina Sv 6 september, 2011 - 17:19

Fint alltihopa! Jag har inte heller gått ner i vikt än….men jag tror jag äter lite för mkt. Kanske skärper till mig sedan och äter lite mindre….får se. Men jag mår så mkt bättre av att äta så här så konstigt nog har vikten kommit i andra hand! Trodde jag aldrig.
Konstigt dey där ang att vissa har svårt med allt fett och grädde, det är ju just det som gör det så gott tycker jag :-).

Just nu i stan och ska möta upp pojkvännen för bio. Slank ner på Hörorgshallen ( Sthlm) för det blev lite stressigt med maten innan. Men se det går, hittade en kebabdel som hade kebabsllad med kyckling. Så sallad, kyckling, vitlökssås och tomtasås. Inte jättegott men helt ok! Säkert socker i tomatsåsen…. Men det får gå i så fall 🙂
Kram!

Svara
Åse 6 september, 2011 - 21:06

Härligt att höra!! Du är så duktig!! =)) Kram

Svara
Tess - BohoChic.se 6 september, 2011 - 16:05

Snygga boots och otroligt snygg tunika.

Svara
Åse 6 september, 2011 - 21:06

tack!

Svara
Jenny 6 september, 2011 - 14:18

Hej Åse!
Jag började äta LCHF kost för tre veckor sedan. Innan dess åt jag GI-kost. Hade ofta problem med svullen och öm mage. Efter semestern läste jag på om LCHF och hittade bl.a. din blogg. Du är så inspirerande! De två första veckorna var riktigt tunga, men nu börjar energin komma tillbaka. Jag har varit väldigt strikt nu i början och tänker vara det tills jag ser resultat. Magen har redan blivit mycket bättre, men i vikt har jag inte minskat. Jag tränar aktivt och arbetar bl.a. som spinninginstruktör på fritiden. Jag är normalviktig och skulle gärna gå ner 2-5 kg för att få synligare muskler (lägre fett%). Är det normalt att jag inte minskat i vikt än eller äter jag fel?

Svara
Åse 6 september, 2011 - 21:08

Det kan ta tid så tålamod! Se till att äta tre ggr per dag, 3 handflator protein (en till varje måltid), ca 2 dl feta såser/röror och 500 g ovanjordgrönsaker. Slopa yoghurt, bär, efterätter och annat som man äter för att det är gott (grädde med bär, m.m)

Svara
Jenny 6 september, 2011 - 21:34

Tack Åse, så sött av dig att svara på mitt inlägg! Jag har faktiskt ätit grekisk yoghurt med lite blåbär (oftast efter att jag tränat på kvällen), så det kan vara det som ställer till det. För mig har det oftast blivit 4 mål om dagen: frukost, lunch, middag och sedan ett mellanmål efter träningen på kvällen. Borde jag inte äta något alls efter träningen? Känner oftast att kroppen behöver lite energi innan jag går och sover.

Svara
Åse 6 september, 2011 - 21:40

Jodå, ät om du känner att du behöver! Men satsa på något proteinrikt! Skippa kolhydrater på kvällen och speciellt från yoghurt =)
Lite makrill kanske? En liten omelette? Några rullar skinka/ost?

Svara
Jenny 7 september, 2011 - 07:02

Tack än en gång för ditt svar! Skall försöka köra så här nu så får jag se om det leder till resultat 🙂

Malin J 6 september, 2011 - 13:41

Vilket fräscht köpcentra, jag förstår att du ”löööv it!”

Jag fullkomligt älskar Desiguals kjolar..(mest kjolarna, men även en och annan klänning) och önskar att vi hade en butik här hos oss.. Nu får jag nöja mig med en butik som säljer lite av deras sortiment… men i Luleå (13 mil bort) finns en butik, och sen brukar jag passa på när jag är på resande fot att köpa ur deras sortiment ..

Kram

Svara
Åse 6 september, 2011 - 21:10

Jag såg så många snygga ytterkläder där inne!! Och annat kul =) Ja avstånd är ju lite trist! Finns det ngn bra webshop kanske? KRAM

Svara
Eva-Lena 6 september, 2011 - 13:40

Längesedan jag var på Väla men jag älskade det redan då. Man kanske skulle ta en sväng till hbg 🙂
Älskar din blogg
Kram

Svara
Pia B 6 september, 2011 - 13:21

Oj, känner inte igen mig alls på bilderna från Väla! Ser jättefint ut.

Snygga kläder gumman <3

KRAM

Svara
Åse 6 september, 2011 - 21:41

Vi får ta en runda när vi ses om 1 månad! PUSS

Svara
Lena H 6 september, 2011 - 13:03

Hej, har följt din blogg några månader nu, oj så inspirerande den är:)
Superfina pjux du hittade! Och change, jag köper oxå alla mina bh:ar där, exakt den träningsbh:n du visar på bloggen köpte jag, är hur nöjd som helst:)

Kör vidare med din fina bloggsida, och kämpa på med träningen nu. Det är sant, man blir beroende, så är det bara.
Har oxå kört viktväktarna i många år, men nu kör jag GI och mår så bra av det. Har provat LCHF, men jag fixar inte grädden, feta ostar m.m. Skönt att det finna många olika alternativ så man hittar det som passar en. Har gått ner 27 kg och ska ner 15 till, så jag är ganska så nära nu:)

Svara
Anna-Lena 6 september, 2011 - 12:54

Få bli en tur till Väla snart, jag, svärmor och min svägerska brukar göra det några gånger per år, det är så mysigt att gå där och shoppa.
Kram kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.