Ny vecka och helgen som gick!

av Åse

God morgon höll jag nästan på att säga men det känns så! Tröttare än tröttast i dag och sista dagen innan alla barnen ska tillbaka till skola och förskola och lugnet lägger sig här 😉
Helgen har varit lugn och skön! I lördagskväll var jag och mina systrar och åt middag på Bara Vara (bästa stället att äta, dricka drinkar och umgås på i HBG!) med Sara och hennes syster så riktig systrars-kväll! En riktig höjdarkväll så slutade på småtimmarna så det förklarar nog varför jag är trött idag, man är ju ingen ungdom längre =)

Egentid i badet innan systrarna kom på lite bubbel
20130107-144442.jpg
Förrätt: Vitlöksgratinerade havskräftor. Huvudrätt: Lamrostbif med jordärtskockspuré och rotfrukter med rödvinssky
Jag tittar in med en tävling här snart och så ska jag svara på era kommentarer som väller in nu! KUL!! Tills dess, Kärlek!

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Mamita 18 januari, 2013 - 08:02

hej Åse.
Hållaren till vinglaset… får man fårga vart du fått tag på den ?
Superhärlig idé 🙂
Tycker det är superkul att du vågar vara Du och gick tillbaka till AFF igen.
Älskar dina bilder, de inspirerar mig dagligen 🙂
stor kram / Mamita

Svara
ulliew 8 januari, 2013 - 20:15

wow men så mysigt det såg ut i karet!! Nästan så jag längtar efter ett bubbelbad 😀
Hoppas att din tisdag varit bra kram på dej

Svara
kila7 7 januari, 2013 - 19:05

Låter som en dröm…:) Mitt dilemma,”är det ngn mer som känner att ni blir stressade vid matlagning, som tar mer än två minuter;). Började på dag ett i din kokbok idag. God mat,men kände att jag blir stressad när jag gjordetaccopajen, varför vet jag ej, men säger kanske lite om mitt sätt att ”se på mat”. Å hur skall det bli i morgon när man kommer hem efter jobb, å dagis å skolhämtning:) , stressad redan innan matlagning. Fast det kanske är ok. Måste lära mig att se lite annorlunda på maten i dess helhet?!. Ngn som förstår hur jag menar:). Ledigt har varit störtskönt, fast vardag å rutiner e inte dumt det heller !!! Härlig kväll, snart fredag!

Svara
Åse 56kilo 7 januari, 2013 - 19:14

Förstår dig men det är allt runt okring som stressar dig – hur du ska få ihop allt. Försök att planera, omprioritera och förbereda.
Lycka till – du är inte ensam!!!

Svara
Viktoria 13 januari, 2013 - 21:59

Gud, vad härligt det ser ut. Jag har letat halvt ihjäl mig efter glashållare likt den på bilden. VAR i all världen har du fått tag på dem? Min man skulle bli så så glad om jag överraskade med liknande.

Svara
Åse 56kilo 13 januari, 2013 - 22:19

Hej! Jag vet inte riktigt vilken ljuslykta du refererar till?

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.