Nerja – dag 8, poletter som ramlat ner

av Åse
6,8K visningar

Heeeeej på er!
Vi har redan varit här i 1 vecka!
Underbara dagar. Men jag är redo att komma hem. Som bättre mamma, maka, syster och vän.Vårt lilla lägenhetshus
Maria spelade in till Stresspodden, både jag och Malin blev intervjuade!
Jag länkar så klart när det ligger ute! 

Huvudet är fullt av massor av ny kunskap!
Det är så häftigt hur allt hänger ihop! Huvudet och kroppen! Nervsystem och hormoner.
Poletter som ramlat ner.


Jag och Malin tog en hemmalunch igår med omelett och plock innan vi intog beachen.
Vi är så bra för varann. ❤️
Tänk så gott det kan bli med små medel! Omelett är bland det godaste jag vet! 😜
Och apropå det, kosten har varit oklanderlig och Malin som jag coachar i kosten har varit grym och mår så bra!
(Och ja, man får dricka lite vin utomlands – givetvis inget man sörplar i sig varenda dag hemma!)På kvällen gick vi ut och åt och jag åt nog det godaste köttet ever! Eller så var jag bara sugen på perfekt tillagad oxfilé med peppparsås! 😅
Avokado och räkor till förätt!
Min härliga kursare Agneta valde sparris till förrätt, såg så gott ut!

Vacker vänskap som tagit form! 

Ska bli såååå kul att se vår nya tvättstuga för den är klar nu! Har ju sett den så klart på bilder men ska bli kul att åka hem och inreda den och jag ska så klart visa er bilder!
Något som jag inte varit så offentlig med men som jag hintat lite om är att jag håller på med en ny bok (egen den här gången)
Gillade ni och inspirerades av Viktminskning med LCHF (som ju inte säljs längre) så kommer ni gilla den här! En riktigt härlig Åse 56kilo bok att tipsa alla som vill må bra med lågkolhydratkost! Och även min app håller vi på att utveckla med nya recept och ny design!
Jag och bästa fotograf Lisa ska plåta till boken nu på torsdag och fredag. Kuuuuuul! 
I kväll blir det shoppingkväll till barn och fdamilj och i morgon har vi endast 4 timmar kvar i skolbänken här i Nerja!
Färdiga stresscoacher är vi dock inte förrän om ett halvår.
Kram!!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Caroline 26 oktober, 2017 - 02:50

Åh vad roligt med ny bok! Det ser vi verkligen fram emot! Kommer vara den första som köper den 🙂
Ser ut att ha haft härliga dagar där nere… 🙂 Appen har jag och det ska bli jättekul att den också kommer uppdateras! Spännande!
Kramis!

Svara
Caroline 26 oktober, 2017 - 02:49

Åh vad roligt med ny bok! Det ser vi verkligen fram emot! Kommer vara den första som köper den 🙂
Ser ut att ha haft härliga dagar där nere… 🙂
Kramis!

Svara
Zonsamt 25 oktober, 2017 - 19:00

Härliga bilder och fina minnen, tack Åse❤!

Svara
Ewa 24 oktober, 2017 - 18:37

kommer du att lägga ut något recept från din nya bok ?
Ha en trevlig kväll

Svara
Åse 25 oktober, 2017 - 10:06

Hej Ewa! Nej inte innan boken kommit ut och om jag löägger ut något från boken då vet jag inte 🙂 Jag vill ju så klart att man ska köpa boken.

Svara
Ewa 24 oktober, 2017 - 11:33

Hej Åse
Vad mysigt och lärorikt ni verkar ha.
Då väntar jag med spänning på din nya bok.
När väntas den komma ut ?
Kram Ewa

Svara
Åse 24 oktober, 2017 - 12:46

I augusti nästa år så det dröjer 🙂

Svara
Ann-Sofie 24 oktober, 2017 - 08:53

Den boken ska jag köpa! Har ju dina andra och använder dem mycket! Vilka härliga dagar ni verkar haft, förstår att det tar på krafterna med allt ni går igenom ♥
Fråga: Vill gärna testa att baka din Fatheadpizza men kan inte köpa vanligt proteinpulver eller det som du använder eftersom jag inte tål mjölk, har du något förslag på något annat pulver utan laktos som är bra?
Ha en fin sista dag, kram ♥

Svara
Åse 24 oktober, 2017 - 09:01

Du kan utesluta! :)) blir gott ändå, lovar!
Kraaaaam ❤️

Svara
Katarina 24 oktober, 2017 - 07:33

Halloj! Härligt ni verkar ha haft det i Nerja!!
Här hemma är det höstrusk😯
Åh, vad kul med en ny bok!! Den måste jag köpa sen!😊 Har dina övriga böcker.
Kram 💕

Svara
Jenjo 24 oktober, 2017 - 07:13

En BOK!!! Så roligt!!! Jag älskar alla dina böcker så jag ser verkligen fram emot den kommande också 🙂
Tänk vilken miljö du (ni) är och utbildar er i. Ser så underbart ut. 🙂
Kram <3

Svara
Elisabeth åström 24 oktober, 2017 - 06:54

Hej, jag har dina tidigare böcker. Jag har en fråga angående nollning. I den första boken står det att man ska akta sig för carb crasch om man tar bort alla kolhydrater. I bok nr 2 står det inget om det utan att det är det man ska göra, dvs ta bort alla kolhydrater
. Kan du förklara vore jag tacksam. Är nu inne på dag 6 av nollning. Äter dock frön och mandel på youghurten på morgonen då jag inte har något bra alternativ tio frukost som ska gå snabbt. Jälsning Elisabeth

Svara
Åse 24 oktober, 2017 - 07:49

Hej! Nu har du missförstått något 🙂 Menar du Vitminskning med LCHF (bok nr 1) i referens till Lev Gott (bok nr 2)
Hänvisa gärna till exakt sidnummer så ska jag kika och återkoppla!

Svara
Nina 24 oktober, 2017 - 06:23

Åååå, ny bok!! Underbart!
Ska bli spännande med nya recept, även om dina andra böcker och bloggen redan är en guldgruva med recept som räcker till 😉. Texten före recepten, t.ex. I Viktminskning med LCHF är så inspirerande, och betyder mycket när man försöker ändra sitt liv och sin kosthållning och inte hamna i något av dikena. Läser dessa texter då och då som inspiration ❤️.
Må gott sista timmarna i Spanien, och njut sen av att få komma hem till familjen!

Svara
ÅsaS 23 oktober, 2017 - 22:33

Åh, mycket nytt och spännande som väntar nu. Skönt med en nyrenoverad tvättstuga. Jag har redan boat in mig i vår, trots att det är en massa småfix kvar. Men så bra (och snyggt) det blev!
Ny bok, vilket betyder att hyllan i köket får välkommet sällskap. Där står redan övriga 5 och inspirerar.
Och appen, dit återkommer jag flera gånger. Så enkla, men goda, recept.
Och så är jag nyfiken på vad en stresscoach gör, så det ser jag framemot att läsa om.
Ha det gott, och välkommen hem till kylan (och att skrapa is på bilrutorna…)
/ÅsaS

Svara
Irene 23 oktober, 2017 - 22:24

Härligt Åse, så inspirerande läsning.
Du bjuder på så mycket, gillar verkligen detta
kram på dig.

Svara
Malin 23 oktober, 2017 - 21:15

Åh ser ju helt underbart ut. Njut av vistelsen du har kvar, här hemma är det iskallt. Lycka till med boken, vad spännande. Vid tillfälle kan du väl berätta mer om appen som du driver? Stresscoacher, ni behövs i detta samhälle som vi har idag, jobbar själv i skola och ser hur stressen påverkar både barn och vuxna negativt. Stressen bland tonårstjejer oroar mig mycket. Kram till dig, du är helt otrolig med alla spännande projekt som du har igång. Kram Malin.

Svara
Malin 23 oktober, 2017 - 20:52

Åh, vad spännande med ny bok och som jag längtar efter nya appen! Har använt den nuvarande mer än jag trodde att jag skulle göra, helt perfekt när fantasin tryter. 👍🌸

Svara
Rosa 23 oktober, 2017 - 20:30

Vilka härliga o intensiva dagar ni har☀️Skulle vara intressant om du vill berätta sen nångång om hur en stresscoach arbetar. Jag skulle nog behöva lite avslappningstips……. Blev nyfiken på nya boken också. Den kommer jag att köpa till mig själv när den kommer ut. Ha en bra tur hem. Tack för att vi får följa dig på dina resor o i din vardag.

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!