När knoppar brister..

av Åse
Innehåller annonslänkar till Ellos

Hej vänner!

Hoppas ni mår bra där ute.
Usch vad låg jag varit i dagarna!
Varit tömd på energi – känns som allt står och stampar och man vill bara att våren kommer igång på riktigt, att denna pandemin försvinner, att allt blir varmare, gladare och roligare! Jaja, det gör ont när knoppar brister.
Har suttit med papper och kvitton i veckan med påföljande bultande huvudvärk, bara det är ju dränerande.

Eftersom depp inte ligger för mig så bestämde jag igår att i dag får bli en bättre dag! Och idag känner jag mig mycket gladare och det är strålande sol ute och helgen ska bjuda på sol och värme så jag känner mig positiv =)
Hoppas snart att jag hittar glöden igen.

Jag har packat upp lite beställningar, beställde två nya plädar till uterummet – såååååå gosiga!

Finns i andra färger. Gosigaste pläden EVER! HÄR hittar ni den!
Matchar mina palettblad haha!

Även om sommaren känns relativt långt borta så kommer den ju!
Beställde ny bikini! Supernöjd!

Älskar denna Bh modellen med avtagbara band!


Bikini-BH HÄR och Bikini Hipsters HÄR

Jag har enliknande bikini som jag köpte förra sommaren som jag levde i hela sommaren 😉
HÄR och HÄR hittar ni dem! De finns fortfarande i sortimentet. Finns i fler färger och mönster.

Jag vill gå omkring i maxiklänningar hela dagarna snaaaaaaaart!
Den här älskar jag så jag beställde en till fast i vårens modell HÄR
Nedan rosa är från förra året..

Åh vad jag suktar efter vårvärme, grönska, grillkvällar, stranden, ljumma sommarkvällar, häng i uterummet med skjutpartierna öppna, uteserveringar, short & linne – ja listan känns lång!

KRAM på er alla! 🥰

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

11 kommentarer

A 15 april, 2021 - 08:29

Jaa som man längtar nu efter lite sol och värme.. Men här i norr får vi lov att ha lite tålamod ännu, inte riktigt nära än:)
Vad har ni för soffa i uterummet? Vart är den köpt? Så fin när den inte är mörk.

Hoppas du får en bra dag med lite so på näsan..
Kram A

Svara
Åse 15 april, 2021 - 16:56

Nej Sverige är ju avlångt! Vi har redan knoppar oh blad på massor med växter här hemma ❤️
Soffan är från Chili möbler!

Tack rara och hoppas du fick detsamma! 💖

Svara
Petra Karlsson 15 april, 2021 - 07:22

Jag längtar som en tok oxå…..kommer på mig själv att längta efter sådant som jag kanske inte längtat efter under vanliga omständigheter, sånt man liksom inte varit sån ”big deal”………såsom Helsingforskryssning….ingen ”big deal” resa direkt…kvista över liksom…….som helt plötsligt seglat upp på önskelistan…….Jag sitter och dreglar över kryssningar i Kroatien med yacht…….dreglar/planerar över den årliga skåneresan som om det vore något vi sällan gör (men görs årligen i stort sett)…….Nu känner jag bara: Nu håller vi i och håller ut! Har vi klarat oss så här långt så vore det väll sjutton om vi inte skulle klara oss tills vi får vaccination. Håll ut Åse!………*L* /Kram

Svara
Åse 15 april, 2021 - 17:12

Jaaaaaaa nu är det förhoppningsvis sluttampen! Tror vi ser en rejäl ljusning inom 2 månader! ❤️
Vi drömmer om vår årliga resa till Spanien, får se om den blir av i år -beror ju helt på hur världsläget ser ut om 2 månader.

Svara
Mamma M 15 april, 2021 - 06:29

Håller med dig, längtar verkligen till de härliga vår o sommartiderna med allt vad det innebär. Livet känns lättare då på något sätt.
Har också haft deppdagar pga min långdragna förkylning….men en kik i din blogg piggar alltid upp :-)!
Så fina palettblad du har. Klarar de att stå i uterummet nu när det ä lite kyligare nätter…eller har ni isolerat så det är varmare där ?

Svara
Åse 15 april, 2021 - 17:14

Usch inte helt frisk än? Stackaren! ❤️
Yes! Vi har ju uppvärmt uterum! MEN i januari mördade jag modersplantan då jag stängde av värmen nattetid 😱🥶
Men hon har hämtat sig och det är hon du ser på golvet 🥰
Stor kram och krya krya! 😘

Svara
ÅsaS 14 april, 2021 - 17:00

Ja, vem längtar inte efter våren, värmen, solen, grönskan..?! Stundtals känns det långt bort. Särskilt som idag, då det var is på bilrutorna och frost i gräset. Men tids nog är den här. Och så säger det bara swosch så är den och sommaren förbi och ett minne blott.
Jag måste lära mig att stanna upp och vara här och nu – härvarande. Något som är svårt ibland.
Kram 💕

Svara
Åse 15 april, 2021 - 17:17

Åh härvarande – vad fint! Nu ska vi bli bättre på att Härvara fina Åsa 😍

Svara
ÅsaS 15 april, 2021 - 18:21

Jag tror det var du som introducerade ordet Härvarande i mitt vokabulär efter en resa med Anna och Maria (till Sitges eller nåt sånt). Tyckte det lät så fint och skönt. Fridfullt och levande på en och samma gång.
Idag, på väg till och från jobbet, och sedan vidare till frissan passade jag på att stanna upp, vända näsan mot solen och bara andas in våren. En så skön känsla!
Kram 💕

Svara
Åse 15 april, 2021 - 20:56

Nej det har jag inte gjort, däremot att ”Nua”! 🥰
Såååå viktigt! man kan inte alltid vara på väg någonstans!
Superviktigt också att ta in, acceptera när man inte är på topp, analysera varför, hitta styrkan i att det är så men se framåt och bestämma sig för att i morgon är en ny dag utan att slå på sig själv och tycka att man är dålig. Bryt ihop och kom igen!

Svara
ÅsaS 15 april, 2021 - 21:00

Jaa, så var det! Ska lägga in även ”Nuandet” i min vardag. Två viktiga delar till välmående och välbefinnande. Jag ska bli snällare mot mig själv.
Det får ses som mitt ”nyårslöfte”, såhär en bit in på året.

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.