Mina bästa GLOW tips!

av Åse
Annons / Reklam för NordicFeel, LYKO

Hej på er!
Oj vad denna veckan gått fort?
Och vädret? Från sommarväder till hagel och snö! Haha! Man får ju erkänna sig ödmjuk inför vädergudarna åtminstone!
Mina nyplanterade blomkrukor fick sova inomhus i natt – kändes för riskabelt att ha dem ute efter gårkvällens hagelstorm 🤣 I dag skiner solen från klarblå himmel men det blåser som bara den.
Jag ska strax bege mig ut på lite ärenden så det gäller att hålla i hatten 😉

Hörrni, jag får ofta frågor om just vilka GLOW produkter jag använder, kul! Jag äääälskar glow och att känna mig lite solkysst. Solar gör jag bara om sommaren och då ute med solskydd men som tur är så kan man ju fuska året om! Så jag tänkte göra ett inlägg här med vilka produkter jag använder och hur jag använder dem, hoppas ni gillar!

Först och främst, inget smink ser bra ut på en hud som inte mår bra! Först och främst gäller det ju att Jag använder Dermalogica och trivs med dem. Den HÄR masken använder jag både som nattmask några ggr i veckan eller som akutmask! Som i går när jag fotade detta så var jag lite yttorr i pannan så då åkte masken på i ca 30 minuter och den är verkligen så bra!

Här har vi mitt GLOW stab hehe!

Jag älskar TanCans produkter. Dessa nedan använder jag men även den stora TanCan self-tanningsprayen (HÄR) som heter BRONZE. Skillnaden mellan den och CLEAR som ni ser nedan är att BRONZE ger en direkt brun nyans men som även djupnar. Dropparna är perfekta att blanda med dagkrämen, jag blandar ca 5-6 droppar med dagcremen några ggr i veckan.

Dessa är mina favoriter när det gäller foundation / bronzer gel.
Till vänster är det Jane Iredales Liquid Minerals (Ingen SPF) och jag har färgen Golden Glow. Denna foundation är en gelbas av aloe vera där mineraler ligger inkapslade med näringsrika och fuktgivande ingredienser som Q10, vitamin C och hyaluronsyra. Jag älskar den här! Den ger en svalkande känsla när man applicerar den och man får fin naturlig lyster och jämnare hud. (HÄR) finns den.

Jane Iredales Glow Time BB Creme (SPF 25) är mer täckande. Jag har färgerna BB7 och BB8. Jag gillar både den och Liquid Minerals och använder dem båda fast vid olika tillfällen. BB creme mer på kvällen om jag har lite tyngre och mer makeup.

(HÄR) kan man läsa om de olika foundations från Jane och se vilket som passar bäst.
Osäker på färg? Då är den (HÄR) kartan bra.

Sensai Bronzing Gel (HÄR) är mina absoluta favorit, den använder jag allra mest och har gjort i flera år! Jag har färgen Amber. Den är lättapplicerad och ger bara en fin varm nyans. Perfekt sommartid! (SPF 6)

MILANI är en favorit här hemma!
Detta är en bronzer Milani Baked Bronzer Soleil (nr 5) som ger varma skimrande guldtoner.
Applicera på ansiktet, ögonlocken, nyckelbenen där du behöver extra glow. (HÄR)

Detta är en trotjänare! FACE Sthlm Bronzer färg Cancun (HÄR)
Den använder jag som rouge men jag sveper också den över ansiktet på panna, näsa, haka där jag vill ha lite extra färg.

Och här har vi den som ger det magiska extra GLOWE:et!
Milani Strobelight (färg Sunset Glow)!

Den ger en lite metallic effekt och man får vara försiktig med den. Jag sveper lite över kindkotor, näsa, haka och panna.
Men detta är en MUST HAVE om man vill ha glow! Den har jag använt i några år efter det att min lillasyrra tipsade om den.

(HÄR)

Jane Iredales Contour Kit använder jag främst för rouget och highlightern.
Highlightern kan man ta i hela ansiktet eller där man vill ha lite mer highlight. Jag älskar den!
Rouget är otroligt pigmenterat och jag tar bara på lite på borsten och tar på kindkuddarna och använder borsten om och om igen i flera dagar utan att ta på ny rouge, det räcker lääääänge! Finns i olika färger men min heter DEEP.

(HÄR)

Inget glow utan vackra läppar!
Favoritläppstiftet med mycket glans är Loreals Color Riche Plump’n Glow! (HÄR)

De jag använder mest är Coconut Plump (till vä på bilden) och Nectarine Plump, men de andra två ger så fin rosa/hallonröd nyans! Detta är glansiga stift som ger mindre färg om man inte har läppenna.
På bilden nederst har jag MAC Boldy Bare läppenna (HÄR) och färgen Nectraine Plump på.

Milani Everyday Eyes Powder Eyeshadow Must Have Naturals
är en fräsch ögonskumma med skimmer.
Jag använder den första ljusa till vardags och så den svarta till fransraden.

Detta, mina vänner är sedan det bästa jag vet när jag sminkat mig klar!
Jane Iredales setting spray Hydration spray i doft POMMIST! Ahhhhhh!
(HÄR)

Såååååå klar!
jag är på inga sätt en makeup artist men det är så här jag trivs med att sminka mig och känna mig!
Nedan har jag använt:
Foundation: BB Creme
Bronzer: Milani
Rouge under kindbenen + lite på näsa, panna, haka: Face Sthlm
Rouge på de bulliga kinderna: Jane Iredales Contour Kit
Glow + Highlighter: näsa, panna, haka: Milani Strobelight och Jane Iredales Contour Kit highlighter som jag sedan svepte över hela ansiktet.
Ögon: Milani Everyday Eyes Powder Eyeshadow ljus skugga över locket + den svarta längs övre och undre frasrad, mascara Max Factor Divine lashes
Läppar: Mac Boldly Bare + Loreal Nectarine Plump

KRAM på er! 🥰

 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Petra Karlsson 23 april, 2021 - 12:13

Fasen, jag måste leta reda på nån smink-kurs……detta går inte……Jag vill oxå se Fab ut!

Svara
Jenjo 22 april, 2021 - 21:07

Tack för alla tips! 🙂 Älskar smink och skönhet över lag. Älskar oxå att sminka mig, men får vara noga så det inte blir en ”clown-effekt” bara för att det är så kul att hålla på. 😛 Du, min fina bloggerska, har jag aldrig sett ha det problemet. 😉 Du ser fantastisk ut!

Svara
Tina 22 april, 2021 - 18:42

Hej! Undrar bara om du testat Caia nån gång?
Jag är över 60 och har blivit helt betagen i deras superbra och fint pigmenterade produkter som du ”bygger upp” efter hand….du tar alltså inte bara ett svep med borsten -för då får du inte så kraftig effekt – utan du kan sakta men säkert bygga på ett fint naturligt glow utan glitter….. Dessutom fantastiska ”Hydration” och ”Dewy mist” ….. som ger det där jämna fina extraglowet till huden (speciellt när man är 60 + och tappar lite av lystern i huden….)
Kram
Jag säger bara SUPERBRA 💗

Svara
Åse 22 april, 2021 - 18:47

Jag älskar Caias ögonskuggor! Har båda paletterna och borstpaketet!
Säker på att övriga produkter är jättebra!

Svara
Rosa Woltersdorf 22 april, 2021 - 17:22

Vackra Du 💖

Svara
Helen 22 april, 2021 - 14:52

Så snyggt!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.