Mateus och Lisbeth Dahl ♥

av Åse

Hej världens finaste läsare! Ibland är det lätt att haka upp sig på negativa kommentarer istället för att fokusera på de mängder positiva kommentarer som jag dagligen får! Tack för att ni är så smarta, rara, intelligenta och reko!
I dag fick jag äntligen tid att åka ut till min favoritbutik på Väla (Helsingborg), nämligen IEMS. Jag har handlat en hel där inför bokfotograferingen och jag blir alltid så glad när jag kommer in i butiken, det är som en färgglad godisbutik!
Jag får väldigt många frågor både här och på instagram, vad det är för märke på mina grå tallrikar som jag ofta äter på och det är Mateus och de är köpta på IEMS. I dag var jag och kompletterade lite tallrikar, jag köper lite då och då.
Jag hittade även en Lisbeth Dahl smyckeshållare där som jag länge velat ha! Perfekt för en smyckesälskare som mig 😉
IMG_1617
Mina nya fina pilgrimberlocker kom på posten idag.
IMG_1618
IMG_1625
IMG_1639
Dagens, en härligt mjuk och skön Love Forever, älskar den! Ko-ko no lantern passar till.
 
IMG_1632
Favoritblommorna, liljor fick följa med hem! jag älskar doften av dem men jag vet att många tycker att de luktar för mycket.
 
IMG_1635
Älskade Mateus!
IMG_1636
Det stora fatet till vänster i bild var mitt första Mateus och skålen fick jag av bästa Victoria ♥  
Mateus kostar ju tyvärr en del och om man tycker att det är för dyrt så kan jag tipsa om denna servisen från RBA – serien Toscana som påminner om Mateus spetsserie, den finns i olika färger och i olika storlekar och format. Superfin! Här finns återförsäljarlistan.
IMG_1644
RBA tallrikar (Toscana)
 
Nä, dags att fundera på maten i kväll! Ibland har man ingen inspiration alls!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Veronika 17 mars, 2013 - 13:06

Wii, vad fina saker man blir glad av i inlägget! Jag är oxå på Väla ibland=)
Vad fin blogg/sida du har!! Hittade dig på en blogglista, kanske bloggportalen…..
Ha det toppen!
Kram kram

Svara
Åse 17 mars, 2013 - 13:09

Välkommen hit!! :))

Svara
Anita D-Stenberg 16 mars, 2013 - 17:22

Måste bara skriva och tacka för en sån fantastisk bok. Ingen annan av mina Lchf kokböcker passar oss som din. Supergott och ändå lättlagat!!
Dessutom har du en sån inspirerande blogg:) bry dig inte om de negativa kommentarerna, de är bara avundsjuka!!

Svara
Åse 16 mars, 2013 - 17:58

Så roligt att höra! Tack för att du berättar! STOR KRAM

Svara
christin nilsson 15 mars, 2013 - 10:13

Hej hej!!! Jag kan bara instämma att det är verkligen en godis affär på Väla!!! Man blir HELT sjuk av alla underbara grejor dom har. Tack för din underbara blogg!! Du e sååå inspererande :)) Njut av en underbar helg 🙂 Kramar i massor :))

Svara
Chrissan 14 mars, 2013 - 22:03

Hoppas du kan slå ifrån dig de mindre snälla kommentarerna.
Vill bara säga att du är en stor inspiration för mig på min väg att hitta rätt kost som funkar för mig. Har en lång väg bakom mig som jojo-bantare, har testat allt, men vet att jag mår bäst utan/äta mindre kolhydrater. Försöker få mig själv att förstå det bara. Men har nu börjat om igen. Jag ger inte upp! Nu ska inte jag skriva min hela livshistoria här.;) Men jag vill tillägga att du känns äkta och genuint ärlig och jag har lagat flera av dina recept som både jag och övriga familjen gillat.

Svara
Åse 15 mars, 2013 - 07:17

Tack Chrissan!! Upp på hästen igen nu och håll dig kvar =) KRAM

Svara
Maria 14 mars, 2013 - 21:48

Vet inte. Vi har dels de släta i assietter och stora tallrikar. Inga problem. Däremot de med mönstrad kant har krackelerat i glasyren (vita och bruna). Kanske ett dåligt parti. Vi har inte orkat reklamera….

Svara
Åse 15 mars, 2013 - 07:52

Men vad synd! :(((

Svara
Tina 15 mars, 2013 - 11:05

Är det Mateus eller de andra som krackelerat ? Har precis börjat samla på Mateus.

Svara
Åse 15 mars, 2013 - 11:16

Det är både mateus och RBA på bilden, står i texten vilket som är vilket.

Svara
Pilotfrun 14 mars, 2013 - 21:08

Ja, vi har ju en liten historia med dom sär tallrikarna:) men snyggaste dukningen blev det ju. Kan vi inte försöka planera in en helg snart? Saknar er!
Kram

Svara
Åse 14 mars, 2013 - 21:16

hihi jaaaaa, ja det tycker jag absolut!! Vi saknar ER!!!! Hoppas inbjudan kom fram btw? PUSSAR!! <3

Svara
Therese 14 mars, 2013 - 20:45

Hej
Underbara tallrikar och ljuvliga färger.
Blev så kär i ditt underbara smyckeshållare.jätte glad om du talar om vart du köpt det.
Tack så länge.

Svara
Maria 14 mars, 2013 - 20:18

Tack för tipset! Vi har många Mateustallrikar men jag tycker inte att de håller måttet. De blir fula i glasyren. 🙁

Svara
Åse 14 mars, 2013 - 20:28

Hej! Tycker du? Mina håller bra och maskindiskar dem ändå. Undrar vad det beror på???

Svara
Malin Henriksson 14 mars, 2013 - 19:23

Vilket fint smyckeställ sånt skulle jag också vilja ha 🙂 lampan du har bakom påminner mycket om lampor som jag har i mina köksfönster 🙂
Jättefin blus på en jättefin tjej, jag älskad love forever. Så fina och feminina kläder! Brukar försöka handla på mig när campadre har erbjudande!
Ha en bra kväll fina Åse
Kram

Svara
Jill 14 mars, 2013 - 17:45

Åh, vilken jättefin tunika!! Och smyckeshållaren tyckte jag mycket om också!
Åse, jag beställde din bok från Bokus och fick hem den förra veckan. Jag säger bara TACK från djupet av mitt hjärta. Plötsligt har jag fått motivation att ta tag i min vikt, men framför allt så har jag fått tillbaka mitt intresse för att laga mat. Vilka fina recept med inspirerande bilder. Just nu har jag din kyckling ”Åses kyckling” i ugnen. Doftar underbart!
Kram!!

Svara
Åse 14 mars, 2013 - 21:52

Hej Jill! Vad roligt att höra, jag blir jätteglad!! Stort lycka till och njut dig fram nu! KRAMAR!!

Svara
Mallan123 15 mars, 2013 - 08:21

Vad skönt att du ser alla positiva kommentarer. Jag såg det själv nämligen. Tänkte…..men 97% är ju positiva till dig. KRAM!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.