Mateus och Lisbeth Dahl ♥

14 mars, 2013

Hej världens finaste läsare! Ibland är det lätt att haka upp sig på negativa kommentarer istället för att fokusera på de mängder positiva kommentarer som jag dagligen får! Tack för att ni är så smarta, rara, intelligenta och reko!
I dag fick jag äntligen tid att åka ut till min favoritbutik på Väla (Helsingborg), nämligen IEMS. Jag har handlat en hel där inför bokfotograferingen och jag blir alltid så glad när jag kommer in i butiken, det är som en färgglad godisbutik!
Jag får väldigt många frågor både här och på instagram, vad det är för märke på mina grå tallrikar som jag ofta äter på och det är Mateus och de är köpta på IEMS. I dag var jag och kompletterade lite tallrikar, jag köper lite då och då.
Jag hittade även en Lisbeth Dahl smyckeshållare där som jag länge velat ha! Perfekt för en smyckesälskare som mig 😉

IMG_1617

Mina nya fina pilgrimberlocker kom på posten idag.
IMG_1618

IMG_1625

IMG_1639
Dagens, en härligt mjuk och skön Love Forever, älskar den! Ko-ko no lantern passar till.
 
IMG_1632

Favoritblommorna, liljor fick följa med hem! jag älskar doften av dem men jag vet att många tycker att de luktar för mycket.

 
IMG_1635

Älskade Mateus!
IMG_1636

Det stora fatet till vänster i bild var mitt första Mateus och skålen fick jag av bästa Victoria ♥  
Mateus kostar ju tyvärr en del och om man tycker att det är för dyrt så kan jag tipsa om denna servisen från RBA – serien Toscana som påminner om Mateus spetsserie, den finns i olika färger och i olika storlekar och format. Superfin! Här finns återförsäljarlistan.
IMG_1644

RBA tallrikar (Toscana)
 
Nä, dags att fundera på maten i kväll! Ibland har man ingen inspiration alls!

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.