Mat, mys och lite shopping

av Åse

God morgon lördag! Nu sjunger julledigheten på sista versen här och jag måste erkänna att lika mycket som jag njuter så längtar jag tillbaka till rutiner, 100% bra mat och TRÄNING! På måndag kör jag igång med min träning och full kontroll på kosten. Min ländrygg är så beroende av träning, just nu har jag SÅ ont!..
I går hade vi en mysig dag på stan här! Vi åt sen lunch på O’learys och tvi, ingen av oss var nöjda. Jag, Victoria och Daniel tog ribbs (kombo) och det var ingen höjdare. Micke tog tacos med beef och det mest brosk i dem.
På vägen hem hoppade jag och Vickan av vid Ica Maxi och köpte på oss säkert kort: Plock! Så sen satt vi och åt gott vid soffan medan vi avverkade både TP och RETRO och slötittade på Apollo 13. Mys!
IMG_6052
 
I stan hittade jag en för mig okänd butik! Fröken Ethel! Där många av mina favoritmärken trängs. Kul! De hade REA och nedan tröja och sjal kostade 475:- med 50%
Svårt att göra tröjan rättvisa, söta gulliga paljetter och tyget är ganska tunt och faller snyggt på! Får visa den på vid tillfälle! Grymt snygg till ett par blåjeans! Jag måste erkänna att jag inte riktigt ser på lappen på tröjan vad det är för märke men trooooooor ”Majro of Sweden” och sjalen är Miss Wang.
IMG_6056
IMG_6064
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Stina 5 januari, 2014 - 20:55

Hej
God fortsättning!
Hittar inget märke som heter Majro of Sweden som den rosa tröjan skulle hete…orkar du kolla igen?
Vänligen
Stina

Svara
Åse 5 januari, 2014 - 21:06

Hej, Kollat flera ggr innan jag lade upp inlägget och även frågat min man, ingen av oss ser vad det står, tyvärr.

Svara
Christine 5 januari, 2014 - 11:43

Har du kollat upp vad som orsakar dig din smärta? Jag fick veta i oktober att jag har artros i ländryggen, men förmodligen ut i höften och övriga ryggraden också. Konstant värk, men ibland kör det som knivar i ländrygg och höft. Ska börja träna nu på allvar, är så ung och vill inte leva med värk resten av livet 🙁

Svara
Åse 5 januari, 2014 - 15:00

Jag har en mekanisk skolios och en framåtroterad höftled men motion hjälper mig jättemycket det stabiliserar och värmer upp. Vad trist att du fått artros men skönt att motion ju faktiskt är det som är bäst för artros!

Svara
Towe 4 januari, 2014 - 18:17

Hittat din blogg! Precis vad jag behövde för att få inspiration att gå rond två efter avstannad viktnedgång.
En fråga jag sökt svar överallt utan att lyckas;
Nikotintugummin och sockerfria tuggummin – hur påverkar det lchf???

Svara
Åse 5 januari, 2014 - 11:28

Välkommen hit!! Tuggummi ska man öht. vara försiktig med då det stimulerar magsyran och kan skapa hunger. Kroppen ställer in sig på att lagra och ta hand om maten (som ju inte kommer)

Svara
Towe 5 januari, 2014 - 21:42

Tack Åse för det svar ang tuggummin…. ska nu försöka göra mig av med det beroendet!!! misstänker att det kan vara det som är stoppet i viktnedgången.
Kul att följa dig, kul mix av allt som peppar och sätter krydda på livet!
Har du gett ut ngn bok med strikt lchf?
Ha en fin kväll!
😉 Towe

Svara
Åse 6 januari, 2014 - 10:10

Hej!
De flesta av mina recept funkar alldeles utmärkt i strikt lchf 🙂

Svara
Dietandthecity/Alex 4 januari, 2014 - 17:08

Core för ryggen anar jag? Bästa, bästa, bästa träningen :)!!!

Svara
Åse 4 januari, 2014 - 17:57

CXWorx och body Balance passar min höft/ländrygg bra :))

Svara
Mariana 4 januari, 2014 - 15:38

Jag har också blivit besviken på O’learys flera gånger tyvärr…. men tur att ni köpte hem gott plock sen ist 😉
Det är skönt med ledighet MEN ruriner är också sköna!!
Ha en skön lördag!

Svara
Anita 4 januari, 2014 - 12:59

Glömde skriva vilken fin tröja du köpt! 🙂 (Y)

Svara
Anita 4 januari, 2014 - 12:59

Tråkigt när man inte får god mat på restaurang, det är ju det som är nöjet att bli serverad go mat. Visst är det skönt med rutiner. Har varit ute varannan dag och sprungit, varannan dag promenad men nästa vecka ska jag börja styrketräna igen. Om du har ont i ländryggen, hjälper det inte med promenad varje dag för att hålla igång? Jag har problem med skolios och det hjälper mig. Ha en fortsatt härlig lördag!

Svara
Åse 5 januari, 2014 - 11:28

Såååå duktig du är Anita!! Jo promenader är jättebra för min höft!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.