Var köper jag..?

av Åse

Jag får otaliga frågor angående Vart man hittar vissa livsmedel jag använder, jag nämner alltid det i inlägget men eftersom jag använder en del livsmedel ofta så skriver jag inte i vartenda inlägg där livsmedlet används vart det köpes. Då kan man med fördel använda sökfunktionen och söka efter livsmedlet så hittar man alla inlägg där livsmedlet används. Kan tipsa om att Google är en fantastisk sökmotor också, man hittar det mesta där 😉

Kokosmjöl finns bl.a på LCHFbutiken.se men även i en del hälsokostaffärer, det ska vara Aman Prana! (mjölet är inte samma som malda flingor!!)
Mandelmjöl köper jag i vår lokala MAXI här i Helsingborg. Av märket Sellton. En del LIDL har det också och även LCHFbutiken.se och flera andra affärer, som sagt Google!
BakePro eller ännu hellre Bakprotein finns på LCHFbutiken.se
Ljust pulveriserat psyllium (psylliumfröskal) och Pofiber finns på glutenhyllan eller bakhyllan i välsorterade livsmedelsaffärer
Fibrex finns bland bakprodukterna oftast i vanliga livsmedelsaffärer.
Kokosfett finns lite överallt. Kung Markatta har en fin som finns i livsmedelaffärerna. Den är ibland slut om det är råvarubrist. Den är med smak.
Jag beställer själv LCHF Butikens kokosfett (utan smak till stekning, med smak i smoothie etc.) Cocosa Extra Virgin  finns bla  i hälsokostkedjan Life
Kokosolja är inte samma sak som kokosfettet i silverpaket. Det är ett härdat och processat fett!
Grekisk Yoghurt köper jag på LIDL, den är krämig och god och innehåller 2,8 kh/100 g annars köper jag Lindahls ekologiska turkiska yoghurt. Lindahls ryska yoghurt är fantastisk!
Ekologiskt vaniljpulver är inte samma som vaniljsocker och finns i små glasburkar vid bakprodukterna i din livsmedelsaffär.
Sukrin finns på fler och fler livsmedelsbutiker som Ica Maxi.
Numera finns det massor av blandningar av Stevia och Erythritol (sukrin) bl.a Sukrin+, Ica SteviaStrö, Steviasocker etc.

Här nedan i kommentarsfältet finns många fler köptips! 🙂

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

78 kommentarer

Jennie 14 oktober, 2015 - 17:06

Hej! Jag har precis vaknat upp ur mitt kolhydratliv och börjat med någon form av Clean Eating. Jag känner mig väldigt peppad och blev än mer peppad av din sajt. Tack! Jag bor i USA och hittar inte någon översättning på Pofiber. Vet du vad det heter på engelska? Eller hur jag kan ersätta det? Jag är så sugen på att baka en del av dina recept. Mvh /Jennie

Svara
Åse 14 oktober, 2015 - 17:25

Hej Jennie! Pofiber är fibrer från potatisskal (bara fibrer inga kolhydrater i) och jag vet dessvärre inte om det finns ngt liknande i USA. Du kan prova att utöka lite av de andra ingredienserna istället.

Svara
helen 23 februari, 2014 - 12:30

Hej. Snubbla din på din sida ang kost. När jag bakar så kör jag med kokosmjöl, det du om det är någon skillnad från kokosnötsmjöl? Sedan har jag även om fråga ang bakprotein, Kör med fitnessgurus onebake, samma sak?
Jag är inte så jätte insatt i allt detta, men älskar att baka med de.

Svara
Åse 23 februari, 2014 - 13:13

Yes samma sak både med onebake och kokosmjöl/kokosnötmjöl MEN det bästa kokosmjölet är Aman Prana! Det smakar ytterst lite kokos, har bara 4 gram kolhydrater och bra bakegenskaper.

Svara
Maria 13 februari, 2014 - 10:15

Hej. Jag undrar över socker när man ska baka, har läst att kokossockret ska ha ett lågt GI, vad skiljer det mot rörsocker? Jag har svårt för dessa konstgjorda alternativ då det få en äcklig bismak. Tack för en inspirerande sida! /Mia

Svara
Åse 13 februari, 2014 - 10:29

Hej! Kokossocker tycker inte jag är ett bra alternativ eftersom det innehåller så mycket fruktos. Det ger hög fettproduktion i levern.
Jag tycker personligen så här: Socker är socker. Sötade saker ska man begränsa. Och med tanke på det så tycker jag att då spelar det inte såååå stor roll vad man använder men jag personligen tycker att honung och frukt är bäst att söta med, en bra honung är fermenterad och innehåller mjölksyrebakterier. En bra honung är oraffinerad och innehåller vitaminer, mineraler och antioxidanter. Men jag tycker inte att socker och sötningsmedel ska ingå i en vardaglig kost.

Svara
Zara P 4 februari, 2014 - 20:40

Hej på dej!
Hur är det med kokosmjölk/grädde? Då jag är normalviktig men istället gått upp några kg av
lchf så bytte jag ut mjölk och sedan grädde i kaffet mot kokosmjölk, jättegott men är det dumt
m tanke på vikten. Jag ville vara kvar där jag var, inte gå upp! Äter av hälsoskäl. Älskar kokosmjölk
och har det gärna och ofta i maten…dumt? I övrigt äter jag nog ganska strikt, aldrig pasta, bröd, etc
och sällan lchf-bröd men lchf-kex ibland. Hmmm… Ätit lchf ca ett år.
Tacksam för svar!

Svara
Åse 5 februari, 2014 - 08:22

Hej! Snarare bättre då grädde innehåller mer energi och mer socker. Mjölk innehåller mjölksocker men lågt i fett så har mer procent socker än fett. Men allt handlar till sist ändå om energi in och energi ut. Om man gör av med mindre energi (via kost & träning) än man behöver för att stå still / viktminska så spelar det ingen roll att man äter bra saker. Se över stress och sömn också för de kan vara viktbovar.

Svara
Zara P 5 februari, 2014 - 13:42

Tack, ok! Ja, jag rör inte mycket på mig idag. För ett år sen dog tyvärr min hund men då
gick man ju ut fyra gånger om dagen. Nu blir det inte många promenader, det är säkert
haken då. Men man blir lite ”lurad” när man läser om lchf och att det inte krävs motion
för att gå ner i vikt. Till en början var jag ju mer normalviktig men sen har jag lagt på mig..
Ja bare å gå ut då… 🙂

Svara
Åse 5 februari, 2014 - 14:19

Hej igen! Det krävs inte motion för att gå ner men regeln om energi in/energi ut gäller även på LCHF! Så om du äter lika mycket idag som innan när du rörde dig mer så kommer det ge viktuppgång eftersom din energiförbrukning minskat =)

Svara
Zara P 6 februari, 2014 - 21:35

Tack igen, ja det låter mycket logiskt…
Äta lite mindre då eller röra på mig mera!

Ha en fin helg! 🙂

Linda 16 april, 2014 - 20:46

Hej!
Vad är det jag läser, är grädde inte helt bra? Jag har alltid trott att det varit helt okej…
Vad är då bäst att ha i kaffet? Jag måste ha nån typ av grädde/mjölk!
/Linda

Svara
Åse 16 april, 2014 - 20:49

Det finns mycket ny forskning som pekar på att de flesta mår bra av att dra ner på mejeri.
Grädden är inte sämre än mjölk =)

Svara
Tony 21 januari, 2014 - 22:37

Om man ska göra ditt solrosbröd men vill ha lite sötma så skulle man väl i praktiken kunna lägga till 24/48 gram råsocker jag menar då skulle en skiva ändå bara vara på 3/4 gr kolh!?

Vad tror du?

Jag äter ändå en egen variant baserad på lchf, mår inte riktigt bra mentalt helt utan kolh.äter dock bra kolh. ligger väl på ca:70-80 gr kolh./dag. Oftast till middag o så kör jag strikt frukost och lunch. Så lite råsocker borde inte störa biokemin nämnvärt? 😉

Svara
Åse 22 januari, 2014 - 08:57

Nä det kan bara du svara på, du märker om du inte får de resultat du vill eller oönskade konsekvenser =) Någon extra kolhydrat skadar inte kroppen. Hellre lite såsocker än massa e-ämnen och konserveringsmedel tycker ju jag!

Svara
Tony 21 januari, 2014 - 17:29

Hej

Köpte stevia, totalt oätligt om du frågar mig så va det vidrigt ;), anissmaken tar över helt!

Min fråga är om Sukrin även det har någon bismak?

Mvh Tony

Svara
Åse 21 januari, 2014 - 17:38

Hej! Ja jag gillar varken stevia eller sukrin. Det som smakar minst av sötningsmedlens tycker jag är Hermesetas flytande men det är kemiskt. Så idag använder jag honung eller kravmärkt råsocker och så äter jag sött ytterst sällan istället. Jag har tröttnat på fakeprodukter.

Svara
Tony 21 januari, 2014 - 22:16

Hej Åse

Tack för svaret och en väldigt trevlig sida 🙂

Tycker det e nice o ta lite vispad grädde m frysta hallon nån gång i veckan! Har testat med KM vaniljpulver men det räcker inte 😉 får testa hermesetas flytande.

Må gott

Svara
Anders Karlsson 18 januari, 2014 - 13:26

Hej. Har du något tips hur man kan göra lchf kroppkakor? Lite synd om något så gott inte kan ätas.. 🙂

Mvh Anders

Svara
Malin´s Diner 6 januari, 2014 - 17:10

Hej,

Jag är helt ny i LCHF-världen och försöker läsa så mycket som möjligt om det. Jag känner mig väldigt osäker på mycket, men en sak som jag speciellt undrar över är det att man ska äta mindre än 20 g kolhydrater per dag. Har läst att man inte ska behöva räkna kolhydrater i dieten, men det blir det ju ändå. Många bäckar små, blir ju snart 20 g. Är rädd att göra fel och få i mig för mycket. Hur tänker du? Räknas du in varenda liten kolhydrat? Gjorde t.ex. en kycklinggryta med kokosmjölk. Använde mig av 5 msk röd currypasta, en konserv wokgrönsaker, lite fisksås och två burkar kokosmjölk. Detta blev till 5 portioner. Är det ok enligt LCHF?

Tack för inspirationen du ger!
Kram Malin

Svara
Åse 6 januari, 2014 - 19:35

Hej! Läs mitt senaste inlägg så ger det kanske dig lite svar =)) Kram!

Svara
Angelica 25 oktober, 2013 - 14:51

Hej Ase,

Jag har en fraga angaende nudlar som jag hittat pa mataffaren har i UK, det ar Mung bean vermicelli nudlar. jag har hort att om nudlarna ar gjorda pa malda bonor sa ar det ok att ata ur lchf synpunkt eftersom kolhydraterna inte tas upp av kroppen men om dom ar gjorda pa starkelsen fran bonorna sa ar det inte bra. Vet du hur jag kan kolla det?
Pa engelska ingredienser star det bara Mungbeans and water, men daremot pa tyska (?) star det mungobohnenstarke and wasser? pa framsidan av paketet start det (bean thread/sai fun)

Har du nagon ide om dessa kan vara ’bra’ eller ’daliga’.
Tack 🙂

Svara
Åse 25 oktober, 2013 - 16:00

Jag tror att de är som vår svenska motsvarighet och de är BRA alternativ till pasta men lite högre i kh så viktminskar du ska du inte äta det varje dag.

Svara
Johnna 21 oktober, 2013 - 12:29

Hej Åse!

Jag har köpt din receptbok och tycker det är toppen!
Men jag har en fråga. I många recept står det att man ska ha fond i maten.
Då undrar jag vilken fond du använder? Jag har fått för mig att det är mycket ”skit” i fond.
Hur tänker du med detta?

Allt gott!
Johnna

Svara
Åse 21 oktober, 2013 - 14:19

Buljong och fond innehåller tyvärr alltid ngt som inte är bra. Sedan kan jag tycka att det blir väldigt lite skit med tanke på att man får bort så mkt när man äter så naturligt som man kan, så det är helt enkelt ett val man får göra, det går ypperligt att smaksätta utan fond.
Lycka till!

Svara
sandra 15 mars, 2013 - 20:25

Hej, kikar ofta på dina recept och har provat flera. nu har jag kommit fram till att mandelmjöl är inget för mig alls. kan man byta mot tex kokosmjöl rätt av?

Svara
Åse 16 mars, 2013 - 08:10

Jag fick tipset av en läsare att 1dl mandelmjöl = 2 msk kokonötsmjöl, 0,5 dl Pofiber, 1 msk fiberhusk.
Jag har själv inte provat det.

Svara
Lena Larsson 22 februari, 2013 - 22:37

Finns det något mandelmjöl som du har provat som du inte var nöjd med.
Har för mig att jag såg någonstans att du använt ett annat mandelmjöl, Selltons, än det du brukar, och det resultatet var du inte nöjd med.
Finns det någon tabell för olika sötningsmedel, vilken mängd som motsvarar
t ex en (1) dl ströscker i ett recept. Vet inte riktigt hur man doserar olika sötnings-
medel.

Svara
Åse 23 februari, 2013 - 12:27

Hej! Jag använder Sellton men funksjonell mats är inte bra!

Svara
hellstream 20 oktober, 2013 - 15:58

Är det nån skillnad på olika mandelmjöl? Jag brukar köpa Risentas, inte billigt, och den verkar funka bra.

Svara
Åse 20 oktober, 2013 - 16:55

Det är kolhydrathalten och fettmängden som kan skilja. En del mandelmjöl är fettreducerat och det blir bara torrt att baka med.

Svara
Lena Larsson 22 februari, 2013 - 15:06

Finns det något mandelmjöl som du har provat som du inte var nöjd med.
Har för mig att jag såg någonstans att du använt ett annat mandelmjöl än det du brukar, och det resultatet var du inte nöjd med.
Finns det någon tabell för olika sötningsmedel, vilken mängd som motsvarar
t ex en (1) dl ströscker i ett recept. Vet inte riktigt hur man doserar olika sötnings-
medel.
Tack för alla tips och goda recept.

Svara
ingela schneider 4 oktober, 2012 - 03:32

Vad kan man äta om man som jag är nötallergiker? Kan inte äta kokos, mandel eller andra nötter. Inte heller skaldjur eller vissa frukter och bär. Tycker att de flesta maträtter innehåller något av detta. Skulle så gärna vilja prova LCHF men det verkar nästan omöjligt för mig. Finns det andra i min situation som äter denna kost?

Svara
Mia 6 juni, 2012 - 14:33

Hej!

Superfin blogg som är oerhört inspirerande! Har precis kommit igång och tänkte ge mig på att baka bröd. Finns det nåt alternativ till kokosfett/fett? Vanligt smör eller rapsolja kanske? Om det inte funkar att byta, varför isåfall?

MVH Mia

Svara
Åse 7 juni, 2012 - 09:35

Rapsolja fungerar! Kokosfettet är mkt nyttigare, det är därför.

Svara
Ann Ekblom 31 januari, 2012 - 12:30

Vill inte alltid ha en gräddsås och undrar om är något t.ex arrowrot el dyl. som jag kan använda för en klar sky som är lite tjockare. äggula ger en grumligare färg..

Svara
Åse 31 januari, 2012 - 12:56

Jag redera aldrig en klar sås, utan låter den koka längre. Gör jag klar rödvinssås så tar jag en liten skvätt grädde i.

Svara
Ann Ekblom 29 januari, 2012 - 11:40

Vill göra en vanlig brunsås och undrar vilken redning är mest korrekt med LCHF?

Svara
Åse 31 januari, 2012 - 12:01

Hej! Använder du grädde behövs sällan redning. Men i vissa rätter behövs det ju och då använder du lättast philadelphiaost. Annars kan 1-2 extra äggulor fungera också.

Svara
Ann Ekblom 31 januari, 2012 - 12:21

Har hört att arrowrot är låg i kolhydrater stämmer det?

Svara
Åse 31 januari, 2012 - 12:57

Arrowrot är stärkelse har 88 gram kolhydrater per 100 g, men det är klart – beror ju på hur mycket man använder.

Svara
Ann Ekblom 31 januari, 2012 - 13:16

Tack för din kommentar… Trodde inte att arrowrot skulle vara så mycket! Får nog hålla mej med äggula….

Veronica 31 augusti, 2011 - 13:25

Hej Åse!

En fråga angående vad man kan dricka när man äter enligt LCHF.
Dricker gärna pepsi max, är det ok??

Tack för en jättefin blogg!

Svara
Åse 31 augusti, 2011 - 19:48

Hej!! Vatten, vatten, vatten =) Fast jag fuskar någon gång ibland med cola zero etc.

Svara
Ann Ekblom 29 januari, 2012 - 11:32

Tack för att jag fick svar på min lilla last…Nätter som jag inte sover dricker jag ett litet glas cola light och somnar om

Svara
Räkans LCHF 21 augusti, 2011 - 10:51

Gud va bra!!! Jag ska köpa bake pro! 😀

Svara
Elenore 20 augusti, 2011 - 18:12

Tack för bra tips! Har skrivit ut och ska spara. Tänkte testa LCHF när bebisen kommit ut. Ska jag även vänta tills jag ammat klart eller kan man äta LCHF när man ammar?? Eller ja kan förstår jag ju att man kan, men vad säger experterna? Tänkte ifall ni pratat något om det på din kurs??
Passar på att önska dig en härlig helg 🙂

Svara
Åse 21 augusti, 2011 - 11:12

Man kan äta LCHF när man är gravid! Men det är en bra idé astt äta rikligt av grönsaker och gärna även rotfrukter! Men spannmål, socker behöver ingen!

Svara
ÅsaS 20 augusti, 2011 - 15:22

Kokosolja – finns även i Renée Voltaires sortiment, vilket finns i större livsmedelsbutiker (både ICA och Coop Forum).

Men frågan VAR produkterna är placerade i butik, kan variera väldigt mycket. Tyvärr är det inte personalen i butiken som själva bestämmer var varorna ska ha sina platser. Oftast bestäms det uppifrån (ledningen i kedjorna i fråga) – från sådana personer som sitter på kontor och tycker till… Inte personal som lever i ”verkligheten” och tänker lite längre. Det är därför man kan hitta t ex nötter på 4-5 olika ställen i en och samma butik. (Ja, jag jobbar själv inom handel och har åsikter om både än det en än det andra, även i ”min” och ”andras” butiker… 😉 )

Kram ÅsaS

Svara
Kristina Sv 20 augusti, 2011 - 21:25

Hm, måste bara få göra ett inlägg när jag läser detta. I dag sprang jag runt och letade sugrör och katrinplommon. Var till slut på riktigt dåligt humör och det fanns ingen att fråga så jag ställde mig till slut i kö till kassan för att fråga. Sugrör fanns inte vid ballongerna och de andra kalasgrejorna, nejdå de fanns bland läsken. Och katrinplommon fanns vid chipshyllan! Det var så att tjejen o kassan själv skämdes såg jag…….

Svara
ÅsaS 20 augusti, 2011 - 21:56

Hmmm, ja, det är inte alltid det är logiskt tänkt… Men om man ”tänker lite längre” så använder man ju sugrör till läsk, bl a… Jag vill också ha sugrör vid kalasgrejjerna, eller servetter… Eller på alla 3 ställena…

Jag sitter inte och försvarar någon av kedjorna nu, om nån tror det, utan det var först och främst lite info om varför vissa varor finns på fler ställen i butikerna, och sedan egna tankar om var/hur man kan placera vissa varor.

Svara
Ann Ekblom 29 januari, 2012 - 11:35

På ICA MAXI ligger tandpetarna vid OLIVERNA !!!!!!

Svara
Britt-Marie 20 augusti, 2011 - 09:05

Kikar bara in för att önska dig och din familj en
trevlig och förhoppningsvis solig helg.

Kram

Svara
Anita 19 augusti, 2011 - 21:30

Håller med dig Google är helt undrebar att använda. Hihihi tur man inte behöver betala en avgift varje gång man söker efter saker där, då skulle de vara mycket rikare. <3 😛

Svara
Lene 19 augusti, 2011 - 19:09

Tips: ”Mitt” ICA Kvantum har Mandelmjöl, där står det bland tex allt från Risenta dvs sesamfrön, olika bönor etc etc (fast mycket dyrare än på Lidl….) där (ICA alltså) hittade jag även en burk kokosmjöl!

Svara
Helene 19 augusti, 2011 - 18:42

Flera av produkterna som nämns av Åse ovan finns även på Hälsokraft=))

Ha det bra!

Svara
Mia 19 augusti, 2011 - 18:13

Bake pro kan man oxå hitta i life butiker …här i stan har jag hittat det men ännu inte köpt eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska använda det 🙂

Svara
Kristina Sv 19 augusti, 2011 - 17:58

Tack, känner mig lite träffad ;)!
Har inte tänkt på nätet. Måste in o söka där, perfekt! Jag är så rädd att jag börjar tycka det blir svårt att laga och hitta varor och ger upp. Har så lite fritid och har aldrig varit ngn matlagningsmänniska…. Jobbar heltid och har nästan ensam vårdnad om min son. Ingen lidel varken där jag bor eller jobbar. Ska leta vidare och beställa på nätet kan ju vara ett bra alternativ 🙂
Kristina

Svara
Åse 19 augusti, 2011 - 18:12

Nej nej, ingen ska känna sig träffad! =)) Det var bara ett tips 🙂 Bara fråga på om du undrar ngt!!

Svara
Kristina Sv 20 augusti, 2011 - 08:22

Tack!

Svara
Anita 19 augusti, 2011 - 21:25

Kristina Sv: Tips på mat, enkelt att göra. Stek 2 skivor bacon i bitar och en liten bit purjolök i skivor. Skaka ihop 2 ägg, 2 msk vispgrädde, lite riven ost, salt och svartpeppar. Slå det över det andra stekta. Du får en jättegod omelett, perfekt till matlåda. Servera med vitkålssallad. Du håller dig mätt jättelänge.

Svara
Kristina Sv 20 augusti, 2011 - 08:24

Tack snälla för tipset!
Det måste jag pröva 🙂

Svara
Sofia 19 augusti, 2011 - 17:45

Här i Vänersborg har jag bara hittat mandelmjöl på Lidl. Jag fick leta en bra stund, men det står på hyllan bakom mjölet 🙂 Jag köpte fem påsar (200g/st) när jag ändå hittade det, så i helgen skall det bakas!
Måste säga till på ”min” annars väldigt välsorterade Kvantum-butik, att de tar in det, för jag handlar helst där.

Tack för en bra och inspirerande blogg!

Svara
Sofia 21 augusti, 2011 - 16:59

Återkommer med en liten rapport 🙂
Bakade formbrödet idag med mandelmjölet från Lidl och ÅH vad gott det blev! Även fast jag inte hade tålamod tills jag kunde handla hem kokosfett utan tog rapsolja istället. Det gav en intressant, nötig, smak på brödet som blev kanongott ändå.
Intressant var också att bli mätt på EN smörgås. Det har aldrig någonsin hänt förut!
Tack Åse för att du delar med dig!

Svara
Åse 21 augusti, 2011 - 23:29

Kul att det smakade!! :))

Svara
Maria i Gbg 19 augusti, 2011 - 17:37

Tack för tipsen!

Jag har letat och letat efter mandelmjöl utan resultat men igår kom maken hem med två påsar som han hittat på ICA vid sitt jobb. Vem behöver blommor när man kan få mandelmjöl liksom? 😉

Kram

Svara
Åse 19 augusti, 2011 - 18:12

Hahaha!!!

Svara
Anette G 20 augusti, 2011 - 10:59

Det var kärlek det! 🙂

Svara
Krickilina 19 augusti, 2011 - 15:44

Cocosa finns på lifebutikerna också och de är ju bra spridda över landet!
Kram!

Svara
Åse 19 augusti, 2011 - 16:45

Bra tips! Addar! KRAM

Svara
Annika 19 augusti, 2011 - 15:20

Jag har faktiskt tänkt flera gånger på alla som skriver och frågar vart du köper allt. I bland kan man tänka ”sööök”… hi hi…

Hoppas allt är bra med er!

Kramis.

Svara
Rebecca 19 augusti, 2011 - 15:09

Mandelmjölet finns inte heller här i Jönköping på Ica Maxi, ska be dom ta in det märket med!
Slippa beställa via nätet… 🙂 Trevlig helg o tack för en bra inspirerande blogg!
Kom igång med lchf efter att ha läst din blogg… 4e veckan nu! =)

Svara
Lillasyster 19 augusti, 2011 - 12:24

Dum fråga kanske men VAR i din Maxi-butik/LIDL-butik står mandelmjölet? Bara så jag vet var jag ska börja leta i min *s*

Svara
Åse 19 augusti, 2011 - 12:30

😉 Bland mjölet! =)

Svara
Lillasyster 19 augusti, 2011 - 12:47

Tack =)

då finns det nog inte hos oss – tänkte om det kanske stod bland fröer och nötter, en avdelning som för övrigt är delad på två ställen på vår maxi och då räknar jag inte med nötterna i snackshyllan, varför underlätta för konsumenterna liksom :/

jaja, bara att fortsätta att leta – det finns ju fler butiker och nätet är oändligt *s*

Svara
Åse 19 augusti, 2011 - 12:50

Ta gärna och fråga om de inte kan ta in Selltons! Säg att det finns bl.a på Maxi Berga i Helsingborg! Skönt att ha det lokalt ju!

Svara
Malin Henrixon 20 augusti, 2011 - 08:13

På ”mitt” Lidl i Hagfôrs finns mandelmjölet bredvid de hela sötmandlarna!

Svara
Anne 19 augusti, 2011 - 11:52

Tack 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.