Lite sajttips!

av Åse

Bloggen var lite mer avancerad innan hos Allt För Föräldrar än den är nu och en del hittar inte funktioner som då fanns. Jag har fått några mail/meddelanden om att de gamla recepten saknas och det gör de inte utan innan hade jag i ovanmenyn en list som hette Receptlista och en snabblänk till Receptkategorierna. Receptlistan är borta tyvärr men receptkategorierna finns kvar och de hittar ni i kategoridroplisten till höger!


Letar ni efter ett speciellt recept så kan ni söka på namnet eller ingredienser i sökfältet ovan. Personligen tycker jag det är enklast att söka på Google! Skriv 56kilo och sedan det ni söker tex 56kilo pizza.
I slutet på varje inlägg hittar ni en ”Print” knapp som är till Print Friendly.

 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

milla1980 5 januari, 2013 - 18:33

Hej! Provade kommentera men vet inte om det funkade. Kan inte hitta den nu. Men iallfall så väntar jag med spänning på din bok som bör komma till veckan. Jag har en del extraktion att gå ner (15) efter 3 graviditeter. Har nu ätit lchf i 3 dagar och mår toppen. Äter lunch och middag, vilket funkar bra. Har aldrig varit nån frukostmänniska. Har hållit mig till ca. 18-20 kolhydrater dessa dagar, vilket jag tror man ska göra för viktminskning. Vågen visar -3 kg, men det är kanske mest vatten, känner mig mindre svullen. Det jag undrar om för bäst viktminskning bör man fortsätta så här och äta endast kött, ägg, ovangrönsaker. Eller kan man baka något lchf bröd och äta Oman blir sugen ex. Till en soppa? Eller bör man vänta med det tills efter ca. 1 månad? Tack för en bra blogg, glad jag hittade hit och ser framemot din bok. Med vänlig hälsning, camilla

Svara
Åse 56kilo 7 januari, 2013 - 15:18

Hej! Jag hade sparat det till något tillfälle i veckan och bara en bit, se hur det fungerar! GRATTIS till ett bra val!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.