Lite från helgen här i Varberg!

av Åse

Hej mina fina läsare! Som ni förstår har det varit fullt upp här så jag har inte hunnit kika in förrän nu.
Nu ligger jag i sängen med tända ljus och sippar på ett glas vitt. Verkligen helt fantastiskt här! Ni måste komma hit om ni inte varit här förut, jag kommer absolut hit igen! Jag och Annika har bestämt date om en timme nere i baren för ett glas bubbel, tur vi delar samma kärlek för detta livselixir! Är så glad att jag lärt känna Annika, så härlig och vi trivs så bra ihop. En grym nyvunnen kollega! (Ja jag tror hon trivs med mig också *S*)
Haka på hennes paleo challenge!! Jag är sugen på att haka på!
Det har varit en superbra tid här hittills! Maten vi ätit har varit inspirerat från mina böcker och har varit kanonbra!
De flesta av de 87 som varit här åker hem nu och kvar är ca 30 stycken till i morgon, som stannar på trerätters med oss i morgon. Sedan är det 50 nya i morgon som har dagspaket där vi kör samma schema som vi kört idag med föreläsningar och träning etc. Vi vill så gärna fortsätta med detta jag och Annika, för vi tycker vi är ett bra team 😉 Så vem vet, kanske kommer vi till en stad nära dig! 😉
Här kommer lite bilder från gårdagen/dagen.
Stor bamsekram till er! och så kul att ha fått träffa så många läsare här under helgen!! ♥

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Mia Andersson 10 februari, 2014 - 15:43

Hej!
tycker ni ska komma till Ystad och Ystad Saltsjöbad (YSB). Tror här finns många som tycker det ni jobbar med är intressant och sedan är ju YSB helt underbart.
Tack för fin blogg med mycket inspiration och bra recept 🙂

Svara
Linnie 9 februari, 2014 - 20:31

Åh hoppas hoppas, det kommer något liknande en sådan helg någonstans igen! Jag vet fler som är intresserade Tack för en fin och inspirerande blogg.!!!

Svara
Marie 9 februari, 2014 - 13:42

Hoppas ni återkommer ett annat tillfälle, kunde tyvärr inte komma med denna gången. Bor i Göteborg, så att åka till Varberg funkar ju bra.

Svara
Annika Sjöö 8 februari, 2014 - 23:19

Kärleken är definitivt ömsesidig! Gillar dig tokmycket!
Kraaaam

Svara
Annika 8 februari, 2014 - 21:07

Låter härligt. Kom till Stockholm med samma upplägg. Finns ju massor av härliga ställen att samarbeta med. Jag kommer garanterat.

Svara
Anchi 8 februari, 2014 - 19:32

Ååå det är ett fantastiskt ställe. Dit åker jag och min man varje år, en julklapp till oss bägge 😉 Iår har vi tyvärr inte fått till det med att boka in oss, men vi tar det lite längre fram i vår. Poolen utomhus är magisk med den vackra utsikten, våran favvo 🙂
Ha det underbart med god mat & dryck och förstås sällskapet.

Svara
Emma 8 februari, 2014 - 19:26

Låter härligt! Hur går det för dig med träningen? Tar det sig? 🙂

Svara
Lina - Foodoholic 8 februari, 2014 - 19:20

Jag kan inte förstora bilderna?

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.