Lesvos med Fontana Food Dag 4, 5

av Åse

Bättre sent än aldrig! Här kommer sista två dagarna på vår underbara Lesvosresa med Fontana Food! (Läs alla inlägg här)
Snart kommer ni få se filmerna vi spelade in där och ni kommer även snart hitta våra recept i broschyren som kommer finnas på alla livsmedelsbutiker.
Sista dagen på Lesvos var min och Victorias lediga dag! och oj vad lediga vi var! Vi låg vid poolen i nästan 12 timmar!  Slappade, läste, åt gott, solade, badade och bara hade det så bra vi bara kunde! En helt underbar dag!
På kvällen åt vi en hejdundrande middag (meze) med hela gänget, lika trevlig som alla andra kvällar!
TACK Fontana, Victoria, Jennie och Linnéa för en härlig rese och matupplevelse!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Mariann Fäldt 6 september, 2012 - 13:38

Åååhh vad härligt det ser ut =)

Svara
Helena 6 september, 2012 - 13:25

Hej Åse,
Förstår att ni tog det lugnt och bara slappade på er sista dag. Det hade jag med gjort 🙂
Ser verkligen fram emot att se film samt härliga recept. Är det sommarmat eller mat som funkar till hösten också? ( Dum fråga kanske för all mat passar ju att äta när som helst, egentligen… )
Hälsningar, Helena

Svara
Karin 6 september, 2012 - 12:58

Först av allt; TACK snälla Åse för massor av inspiration, idéer och tips i stort och smått – jag läser din sida varje dag! Jag är en inbiten gammal Viktväktare som har konverterat till LCHF vilket inte var helt lätt… Har gått ner 7-8 kg sedan i januari men står just nu still på en platå, känner ingen stress över det utan förstår att min kropp behöver vila ett tag 🙂 Fortsätter med LCHF (inte 100% strikt alla dagar men för det mesta) först och främst för att jag mår bra av den här kosten, har haft problem med min mage så länge jag kan minnas och äntligen så är den mycket, mycket bättre! Och nu, trots den stora frukostälskare jag alltid varit, så har jag provat periodisk fasta i snart 2 veckor och MÅR UNDERBART bra utav det!!! Jag fattar det inte själv!!!??? Jag som alltid MÅSTE ha frukost direkt jag vaknar nöjer mig nu med några koppar thé på förmiddagen, tränar ofta 30 min på min cross-trainer och äter sedan något lätt vid 12-tiden. HELT OTROLIGT!!! Och min mage är bättre än någonsin!!! Det är så härligt!!! Så, igen, TACK snälla Åse för din inspiration!
Kram från Karin
P.S. Lyckas inte med mina kesoplättar trots idoga försök, smaken är helt suverän men det blir mest en gegga med ost och skinka på…. Undrar om jag är för snabb att försöka vända på dom…

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.