Innehåller annonslänkar
Hej hej!
Jag sitter på kontoret med fläkten på max, 5 cm från ansiktet!
Det är såååååå vaaaaaaarmt! Varmare inne än ute.
Beställde precis den HÄR vilsängen hos Ellos som det är 25% på – perfekt att mysa i sköna dagar och det tillkommer ett bord så man kan göra om som grupp!
Nu när studsmattan är slängd så är det ju värsta kasedansgolvet på baksidan så det finns plats.
Vi är ju just i ståt med att måla om huset, bygga trädäck etc så just nu är det ju så kul att ägna tankar åt utsida hus.
Vårt utemöblemang har kommit och jag är så nöjd! (Också på kampanj) Beställde till två extra stolar som kommer idag så vi kan sitta 8 st.
Vitt & grått – favoritfärger!
I går blev det indiska smaker i huset!
Jag köpte den här ekologiska, tillsats- och sockerfria kryddblandningen – glöm bara inte att tillsätta salt! Men jag gillar verkligen Spicemasters produkter!
1 kilo Kronfågel minutstrimlor – 1 msk MCT olja (kokosolja utan smak eller rapsolja går bra) och 1 påse Madras Curry.
Det marinerades sedan i 1 timme och stektes sedan i stekpanna. Tänk på att inte översteka kyckling, det görs i 9 av 10 fall.
Den blir torr och tråkig!
Jag slängde ihop en mangosalsa med majs och rödlök.
Burkmajs är ingen favorit, jag brukar använda hel majskolv som jag skär av kornen – såååå mycket godare (och nyttigare) men igår blev det burkmajs!
Detta mina vänner är en SÅ god dressing till kyckling!
Grekisk yoghurt (eller turkisk/creme fraiche/gräddfil) med mangoraja (Rydbergs) + några drag med saltkvarnen.
Jag brukar använda 1 msk mangoraja till 1 dl mejeri + salt. På bilden hade jag även dragit några varm med chilipepparkvarnen.
Våra kids älskar det!
Utöver kyckling, sås och mangosalsa så hade jag isberg, gurka och halverade romantica kvisttomater och Tortillas.
Vilken tortilla man vill ha är ett personligt val. Jag har DESSA recepten eller så köper ni färdiga eller bygger ihop en sallad!
KRAM och hoppas ni har en finfin tisdag 💖
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
5 kommentarer
Låter jättegott och måste provas 😋 Har du något mer i mangosalsan än mango, rödlök och majs?
Jag har lite olika mangosalsa recept på bloggen bara skriv in i sökfältet 🙂
Hej, hur gör du mangosalsan? 🙂
Jag brukar alltid blanda ut mangorajan med vatten till en mer såsig konsistens. Perfekt till sallader eller att dippa grönsaker, pommes eller Nuggets i. Låter kanske ”fattigt” men blir faktiskt jättegott! Godare än att äta den som den är när den är så tjock!
Mangoraja i alla möjliga format skulle jag kunna leva på 😅 Bra tips att spä ut den till lite såsigare konsistens!
KRAM!