Kyckling CAPRESE

av Åse

Annons / Reklam för MatHem

Hej hej på er!

Sista dagen på Juni! My goodness!
Skriva bok mitt i semestertider och uterenovering är lite tufft 😬
Så jag ber om ursäkt att jag just nu inte är den mest inspirerande 56kilo-Åse.
Jag kommer igen till hösten ska ni se!  ✌🏻😅

Idag beställde jag uterumpartierna och taket!
7 veckors leverans så uterummet lär inte bli klart förrän säsongen är över haha!
Men men vi bor ju i Skåne, har två terassvärmare som vi kommer ha där och jag har bra täckjackor *moahaha!
Ska bli ljuvligt med ett uterum! Så glad att vi investerat i framsida och baksida det sista året. Sakta men säkert så blir detta vårt drömhus.

Jag har precis satt mig på kontoret igen och detta receptet hade jag tänkt dela med mig av till er i morse men tiden sprang iväg =)
Jag tog en lång lunchpaus för att rensa tankarna några timmar genom att ta ut tjejerna på lunch.
Jag är gräsänka ikväll – Daniel är på AW med jobbet för att fira in sin semester.
Blir chili- och vitlöksfräst scampi med linsspaghetti här till 1 glas Cremant de Bourgogne i fåtöljen med gosefilten till några avsnitt ”What calls the heart”– innan klockan slår 22.30 och jag har planerat att säga NattiNatt!

Men över till receptet!

MatHem är så uppskattade nu under semestern och jag har alltid frysen full med saker jag vet går mycket. Som kyckling!
Jag har en rabattkod till er lite längre ner <3

I går drog jag fram 2 kilo frysta kycklingfiléer och visste inte vad jag skulle göra med dem. Men det blev detta! Hur gott!?
Vad kan gå fel med dessa ingredienser?

Stekte filéerna på hög värme i lite smör. Salta, pepprade och så lite paprikapulver.

Mozzarella har vi ALLTID hemma!

Balsamico- och olivfrästa tomater och basilika.

GRÖN sallad! Med massa godisar i. Romansallad, broccoli, sparris, äppelcidervinäger, olivolja och salladskrydda.

Japps det fick bli en Kyckling Caprese! Snabbmat när det är som bäst 😉

Såååå ljuvligt gott!

MatHemrabatten!? Den ska ni få! HÄR kommer ni till MatHem.
PS! Kolla in deras receptregister! De är mina NUMBER ONE när det kommer till inspiration.

ÅSE100 ger alla kunder 100 :- rabatt på nästa order vid köp över 700 kr.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kyckling CAPRESE


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

4 kycklingfiléer, putsade
salt, peppar, paprikapulver
2 mozzarellabollar á 125 g
100 g körsbärstomater, halverade
1/2 rödlök, finhackad
1 msk mörk balsamvinäger
1/2 msk olivolja
salt
1 dl basilika; bladen hackade


Instruktioner

Sätt ugnen på 225 gr.
Stek kycklingfiléerna i lite smör/olja. Krydda.
Lägg i ugnsform. Skiva mozzarella och lägg över. Sätt in i ugnen i 20 minuter.
Under tiden: Hetta upp en panna med balsamvinäger och olivolja och lägg ner rödlök och tomater. Tillaga på medelvärme i ca 10 minuter. Rör ner basilikan.
När kycklingen är klar skeda över tomatsalsan och servera.

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.