Kostdoktorns nya betaltjänst – Tummen upp!

23 juni, 2014

Den 16 juni släppte Andreas Eenfeldt aka Kostdoktorn (en av Sveriges mest lästa bloggar) sin nya betaltjänst, vilket jag tycker är en kanonidé! 
För att motivera tiden han lägger ner (och hans kollegor i team Kostdoktorn) och all den kunskap han besitter så tycker jag absolut att man ska ta betalt! Och för att sajten ska kunna växa så måste han ha fler medarbetare vilka givetvis inte kan arbeta gratis.
Hans nya betaltjänst handlar alltså om medlemssidor med en månadskostnad på 79 kronor efter en gratis provmånad.
Allt som tidigare varit gratis på kost.se fortsätter att vara gratis – bloggen, informationssidor, tidigare videos osv. – allt blir kvar och fortsätter att uppdateras precis som tidigare. Och som Andreas skriver: I längden lär gratis information på Kostdoktornbloggen till och med öka, i takt med att vi blir fler medarbetare.
Medlemskapet är gratis första månaden så man kan testa på.
Här presenterar Andreas sin nya tjänst: 
Välkommen till nyheterna på Kostdoktorn

Skärmavbild 2014-06-23 kl. 11.59.16

Jag har kikat runt där inne och det är så många intressanta kurser, föreläsningar, intervjuer med stora namn (Jag älskade hans intervju med Mark Sisson som är en förebild för mig) och jag tycker att Andreas gör ett toppenjobb för att som han skriver: Inspirera miljoner människor att revolutionera sin hälsa! Jag hoppas att många stödjer hans nya tjänst!

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

3 kommentarer

Uppochhoppa 24 juni, 2014 - 10:49

Vilket härligt midsommarfirande ni haft, supermysigt och fina pics, blir alldeles glad.
Glad blir jag också av att det startas och satsas för att ta betalt på nätet, men reagerar på det här: ”de som har ekonomiska svårigheter som hindrar dem från att betala 79 kronor kan återanvända gratismånaden hur många gånger de vill, genom att starta om sitt medlemskap.” – Det är ju superkonstigt tänk. Antingen vill man vara betalkund och då tar man sig råd, eller så får man välja bort att vara det. Att gå ut med omväg kring betalningssättet låter helsnurrigt och inte som att man tror på sin produkt.
Och från det ena till det andra… du har en sommarlistautmaning att hämta inne hos mig, nyfiken på dina sommarplaner fina Åse! kram Sofy

Svara
Åse 24 juni, 2014 - 10:50

Reagerar också lite på det!
Åh har jag! Ska kika!! =) KRAM!

Svara
Annika 23 juni, 2014 - 21:58

Jag ska definitivt bli medlem! Ser fram emot allt man får ta del av!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.