8,1K
I woken hade jag Magnihills wokgrönsaker som är ekologiska.
Magnihill har tidigare inte riktat sig till konsument men nu gör de vilket givetvis är toppen!! Det finns knappt ekologiska frysta grönsaker i butik!
Som det är nu finns Magnihills frysta grönsaker på ICA SYD, CityGross, M.A.T, Matrebellerna, Matöppet, Östenssons.
De går även att köpa via nätet på Ekodirekt som har Magnihills produkter i lite större förpackningar!
Har inte din butik sortimentet? FRÅGA efter det!
Jag väljer ekologiskt så långt det går av lite olika anledningar.
Miljön, hälsan och kvalitet t.ex.
Djupfrysta grönsaker är ett ypperligt sätt att bevara färska grönsaker.
Djupfryst är faktiskt färskare än färskt! Vitaminer, näringsämnen och bakteriologin förändras inte i frysen.
Nedbrytningsprocessen avbröts och grönsakerna ”stannar i tiden” – när de var som bäst!
I morse gjorde jag kokos- chiapudding med smak av kardemumma och granatäpplekärnor. Yummie!!
Perfekt att ha i frysen! Granatäpplekärnor är ju såååå gott till så mycket!
Skriv ut
Hej på er!
Sorry tystnaden i går. Jag korrigerade min astigmatism på Memira i går, bara ena ögat dock.
Men ni som gjort LASEK vet att man inte är så kaxig efteråt även om jag klarat mig från värsta smärtan, iofs jag är bara på dag 2, det kan komma senare eller i morgon. Jag har klarat mig med alvedon och bedövningsdroppar i ögonen. Sov gott i natt också.
I förrgår gjorde jag en variant på min goda wokgryta fast med thai gul curry och lax och torsk istället, så GOTT!!
Shiratakinudlar till det.
I woken hade jag Magnihills wokgrönsaker som är ekologiska.
Magnihill har tidigare inte riktat sig till konsument men nu gör de vilket givetvis är toppen!! Det finns knappt ekologiska frysta grönsaker i butik!
Som det är nu finns Magnihills frysta grönsaker på ICA SYD, CityGross, M.A.T, Matrebellerna, Matöppet, Östenssons.
De går även att köpa via nätet på Ekodirekt som har Magnihills produkter i lite större förpackningar!
Har inte din butik sortimentet? FRÅGA efter det!
Jag väljer ekologiskt så långt det går av lite olika anledningar.
Miljön, hälsan och kvalitet t.ex.
Djupfrysta grönsaker är ett ypperligt sätt att bevara färska grönsaker.
Djupfryst är faktiskt färskare än färskt! Vitaminer, näringsämnen och bakteriologin förändras inte i frysen.
Nedbrytningsprocessen avbröts och grönsakerna ”stannar i tiden” – när de var som bäst!
I morse gjorde jag kokos- chiapudding med smak av kardemumma och granatäpplekärnor. Yummie!!
Perfekt att ha i frysen! Granatäpplekärnor är ju såååå gott till så mycket!
Skriv ut
Kokos -chiapudding med kardemumma
Ingredienser
- 1 dl krämig kokosmjölk
- 1 msk chiafrön
- 3/4 msk kokosflingor
- lite steviadroppar
- vaniljpulver
- knappt 1 krm kardemumma
Instruktioner
- Blanda ihop alla ingredienser i en skål och fyll upp i glas, sätt in i kylskåp över natten och servera sedan med lite bär och/eller granatäpplekärnor
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
12 kommentarer
Hej! Jag provade att göra chiapuddingen igår… undrar om jag gjort något fel då puddingen är så fast i konsistensen? eller ska det vara så? använde garants kokosmjölk och den hade ju inte så mycket vätska i sig…
Garant är hård ja, prova att spä med lite vätska nästa gång.
Undrar var den vackra koppen kommer ifrån? Chia är min favorit till frukost. Ska pröva din kryddning.
Den är från Greengate men säljs inte längre. Visst är chia gott!!
Det här får jag allt testa nån dag.
Vad gör du med resten av kokosmjölken?
Tack för alla bra tips som du delar med dej av.
Kram o ha en bra dag.
Hej!
Mixar du vaniljstången eller tar du ur den?
Jag använder vaniljpulver.
Åh, tack för alla tips! Som vanligt inspirerande. 🙂 Låter läskigt med laseroperation i ögat. Såklart du ska ta hand om dig, stackarn. Bli bättre! 🙂
Det ser fantastiskt gott ut, och dina bilder är lika vackra som alltid! Hoppas du känner dig bra nu!
Tack rara Marja!
Tack för alla vackra bilder, läcker och vällagad mat, pepp och entusiasm! Dig blir man glad av!
Tack, jag blir glad av din kommentar! =) Trevlig kväll!