Klädfabriken 3 år och firar med 30%

12 december, 2012

God morgon på er! Har ni koll på läget mitt i alla julbord och julklappsräjs? Jag insåg helt plötsligt att det ju snart är jul! Dags att ta tag i julklappsshoppingen med andra ord och fundera på vad jag vill ha på julbordet, för vi firar jul själva i vår lilla familj i år! Ska bli riktigt mysigt! Sedan träffar vi övriga familjen på annanndagen 🙂


Favvofrukosten: kesella/keso/vispgrädde med bär och nötter
Fr.o.m. i morgon ons 12 tom sön 16 december så har ni 30% på hela sortimentet på Klädfabriken!
Ange koden 121212 för att rabatten ska dras i kassan.
Och glöm inte julkalendern! (kladfabriken.se/kalender) Nya julklappar vaaaaarje dag, ändra fram till jul! =)

I dag ska jag på ett spännande möte och sedan ska min Sara sätta saxen och färgtuben i håret på mig! Wohoooo, behövs lite nytt känner jag!
Ha en skön tisdag raringar!

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.