Kesellas nya smaker!

av Åse

I dag, på vårt Ica maxi såg jag att Kesella släppt två nya smaker. Spännande! Jag ääääälskar ju kesella och äter det varenda dag, en toppenprotein källa! Får hoppas att de nya smakerna inte är fullproppade med socker dock!!
Nu söker Smartson nya testpiloter för Kesella!

Här är energivärdena. M.a.o kommer jag använda kesllorna som desserter då och då pga sockertillsatsen, inte som vardagskost.

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

17 kommentarer

T79 12 maj, 2011 - 18:34

Hallonkesellan är såå god!!

Svara
towis 12 maj, 2011 - 08:41

jag äter mest kesella 1% till mellanmål med bär och passar mig för den med vanilj då det är mkt socker.. är dessa bättre/sämre än vanilj tror du?

Svara
Åse 12 maj, 2011 - 09:32

Njae, smaksatta kessor tycker jag man ska ha somm ”dessert” typ ibland då alla innehåller socker.

Svara
Paula 12 maj, 2011 - 07:56

Tycker bara att det är trist att det är 12,5% socker i dem 🙁

Svara
Linda 12 maj, 2011 - 06:56

ps¨: jag köpte mina på maxi(berga) förra veckan..

Svara
Åse 12 maj, 2011 - 07:00

Då var de nog slut igår, därför jag inte såg dem! 🙂

Svara
Linda 12 maj, 2011 - 06:54

tycker faktiskt att dom är lite för söta..jag hade föredragit mycket mindre socker….

Svara
Sara 12 maj, 2011 - 06:53

Hallon per 100g: 160kcal, protein 7,5 g, kolhydrat 14g, fett 7,5g.
Rabarber: ser likadant ut där förutom att kolhydraterna är 16g där.
Kram

Svara
Åse 12 maj, 2011 - 06:54

Tack!! Tycker jag är helt Ok!!

Svara
Pia 12 maj, 2011 - 06:13

har du testat Kesella på pankakor? är jättegott !

Svara
Åse 12 maj, 2011 - 06:56

Yes! Har alltid kesella på mina keso plättar o lchf pannkakor!

Svara
Dessi 12 maj, 2011 - 00:11

Tycker mycket om den med rabarber 🙂 dessvärre tyckte jag att den med hallon mest smakade som vilken yoghurt som helst. Men rabarbern alltså, nu favorit hos mig. Innehåller dock 12,5 g socker och majsstärkelse vilket är lite synd men jag har ingen lust att vara så strikt när det gäller den då jag undviker socker och tillsatser i allt annat 🙂

Svara
Christina 11 maj, 2011 - 23:33

Oj,webadressen blev lite fel ovaför.

Svara
Christina 11 maj, 2011 - 23:31

Jag har inte så mycket att säga om´kesella utan kikade bara in för att säga grattis!

Svara
Åse 11 maj, 2011 - 23:55

Tack!! =))

Svara
Camilla 11 maj, 2011 - 22:58

Jag har redan gjort av med två burkar hallonkesella:) Supergod!Har dock inte testat rabarber ännu,men det måste snart göras. Nu går jag och längtar till frukost hela tiden…haha, galet! 🙂

Svara
Åse 11 maj, 2011 - 23:01

Grrrrrr vår maxi hade bara satt upp märkning för dem, men inga burkar!! vad har de för kh värde? protein?

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.