Hej på er!
I dag har jag vaknat till en helt annan energinivå än tidigare i veckan, – äntligen!
Usch vidrigt när det känns som man har blykeps på och bly i skorna! Ska strax ta mig ut på en skön runda.
I lördags hade vi systrar & svågrar här på middag! Sååååå himla härligt det blev!
Idén med temamiddag med systrar & svågrar kom när jag och Daniel var hos ena syrran i somras: Familjemys & M/S Wetterling
(Lillasyrran var i Spanien)
Temat är hemligt för gästerna, det enda de visste var att de skulle komma i färgglada kläder – eller åtminstone i somriga.
Menyn var:
KOKOSFRITERADE RÄKOR MED CHILI OCH LIME–AIOLI & FRUKTIG SALSALLAD
och
JAMAICAN JERK CHICKEN & COCONUT RICE & PEAS med het ananas–sås
Dessert: GRILLAD ANANAS MED ROM OCH VANILJGLASS
Ni ska få recepten sedan!
Jerk Chicken är en smakrik, rätt kryddstark kyckling som får marinera i flera timmar, helst över natten!
Ananassåsen får också den vila i kylen i några timmar så att smakerna sätter sig.
In i kylen!
Jag hade kycklinglårfilé men man kan även ha andra delar av kycklingen – jag rekommenderar inte kycklingfilé!
Fördrink: RUM PUNCH – sluuuurp!
Dukat och klarar för våra gäster.
Till förrätten gjorde jag en fruktig salsasallad
Dags att hälla upp fördrinken!
Skylten tog jag och dDniel med oss från Aruba för 20 år sedan! Den fick vara lite rekvisita nu 🙂
Mina fina svågrar och make 😍
Syrrorna och jag 😍
Förrätten är redo att serveras!
YUUUUUM!
Huvudrätten är inte såååå fotovänlig men rackarns gott!
Dessert is coming up!
Vilken kväll vi fick, vi satt och pratade till 2 på natten. Högt och lågt – som det ska vara!
❤️🔥
1 kommentar
De recepten längtar jag efter