Julklappstips! Polaroid 300 ?

av Åse

God morgon!
Jag sitter och äter min frukost framför Dr Phil – alltså denna decemberbubblan! Jag som inte ens brukar äta frukost så här tidigt =) Men allt blir ju trevligare och mysigare när det är mörkt och man får mysa inomhus med lite ljus och en skön filt.
Här kommer ett julklappstips i samarbete med CoolStuff.se
Jag har alltid fotograferat mycket och alltid älskat fotografier, jag var inte gammal när jag köpte min första riktiga kamera.
Polaroidkameran kommer vi alla ihåg väl? 😉 I dag känns det ju helt galet, när vi är så vana vid att se våra bilder omedelbart fast genom mobilen och systemkameran. Mina barn tyckte det var superkul med en kamera med ”inbyggd skrivare” Haha! 
En kul pryl att använda tycker jag! På vårt kylskåp samsas Sticky 9 bilder nu med ett gäng polaroidbilder på kidsen, filmen är redan slut så måste köpa ny! Haha! 
Polaroidkameran har automatisk blixt och fokus. Du kan välja en av fyra ljusinställningar. Korten som kommer ut är i visitkortsformat, 4,6 x 6,2 cm.
Ni hittar Polaroid 300 HÄR.
012A7269
012A7271
012A7273

JUST NU! Kampanj på LYMPHA VIBE (läs mer om den HÄR)
Min kod 56KILO ger ytterligare 25% rabatt på den här grymma vibbplattan!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Jeanette 10 december, 2015 - 09:25

Bästa tipset för mig som älskar foton:)
Ska övertala mannen att vi behöver en sådan<3

Svara
Annika 10 december, 2015 - 09:04

Åh, tack för tipset!!
Jag beställde en direkt, tror det blir en rolig julklapp till hela familjen 🙂
Kram Annika

Svara
Camilla p-a 9 december, 2015 - 10:18

Men så bra! Visst att det är smidigt med bilder i telefonen, men det är så många bilder som går förlorade och det är inte som ett album man kan bläddra i! På detta viset kan man ta några speciella bilder då och då och börja spara igen i ett album! 😉
Tack för super tipset Åse! 😀

Svara
Åse 9 december, 2015 - 10:27

Visst är det så! Lite sorgligt eller hur? Kram!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.