Julklappstips! Polaroid 300 ?

9 december, 2015

God morgon!
Jag sitter och Ă€ter min frukost framför Dr Phil – alltsĂ„ denna decemberbubblan! Jag som inte ens brukar Ă€ta frukost sĂ„ hĂ€r tidigt =) Men allt blir ju trevligare och mysigare nĂ€r det Ă€r mörkt och man fĂ„r mysa inomhus med lite ljus och en skön filt.
HĂ€r kommer ett julklappstips i samarbete med CoolStuff.se
Jag har alltid fotograferat mycket och alltid Ă€lskat fotografier, jag var inte gammal nĂ€r jag köpte min första riktiga kamera.
Polaroidkameran kommer vi alla ihĂ„g vĂ€l? 😉 I dag kĂ€nns det ju helt galet, nĂ€r vi Ă€r sĂ„ vana vid att se vĂ„ra bilder omedelbart fast genom mobilen och systemkameran. Mina barn tyckte det var superkul med en kamera med ”inbyggd skrivare” Haha! 
En kul pryl att anvĂ€nda tycker jag! PĂ„ vĂ„rt kylskĂ„p samsas Sticky 9 bilder nu med ett gĂ€ng polaroidbilder pĂ„ kidsen, filmen Ă€r redan slut sĂ„ mĂ„ste köpa ny! Haha! 
Polaroidkameran har automatisk blixt och fokus. Du kan vĂ€lja en av fyra ljusinstĂ€llningar. Korten som kommer ut Ă€r i visitkortsformat, 4,6 x 6,2 cm.
Ni hittar Polaroid 300 HÄR.


012A7269

012A7271

012A7273

 

Vill du ha mer inspiration och tips pÄ goda 56kilo recept varje dag? Gilla dÄ 56kilos sida pÄ facebook sÄ fÄr du dagligen massor med mattips frÄn mitt arkiv i ditt flöde.


4 kommentarer

Jeanette 10 december, 2015 - 09:25

BÀsta tipset för mig som Àlskar foton:)
Ska övertala mannen att vi behöver en sÄdan<3

Svara
Annika 10 december, 2015 - 09:04

Åh, tack för tipset!!
Jag bestĂ€llde en direkt, tror det blir en rolig julklapp till hela familjen 🙂
Kram Annika

Svara
Camilla p-a 9 december, 2015 - 10:18

Men sĂ„ bra! Visst att det Ă€r smidigt med bilder i telefonen, men det Ă€r sĂ„ mĂ„nga bilder som gĂ„r förlorade och det Ă€r inte som ett album man kan blĂ€ddra i! PĂ„ detta viset kan man ta nĂ„gra speciella bilder dĂ„ och dĂ„ och börja spara igen i ett album! 😉
Tack för super tipset Åse! 😀

Svara
Åse 9 december, 2015 - 10:27

Visst Àr det sÄ! Lite sorgligt eller hur? Kram!!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♄

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.