iPepp, PS Call me och Annika Sjöös nya bok!!

av Åse

God middag!
I dag mår jag bättre men är fortfarande sliten och svag. Magen gör lite ont emellanåt men det ska nog bli fason på allt snart.
Nästa vecka hoppas jag att jag är frisk nog så att jag kan fortsätta träna! Saknar det :/
I går fick jag en tidig julklapp! Såååå glad jag blev! Älskar PS Call me! Har velat ha dem i rosé (har ett silverpläterat sedan innan) och tycker att de är så söta. Pråliga samtidigt som de är stilfulla.
IMG_5317
 
IMG_5318
Älskar rosé och att mitchmatcha olika armband.

Hur har ni det med julklappar i år? Vi har inte börjat än! Det blir lugnt på julklappsfronten i år tänkte vi.
Men här kommer ett litet roligt julklappstips till er, kanske till julklappsspelet? Den heter iPepp och är en rolig pepparkaksform som säljs på Designtorget.
Det är min svåger Martin som gjort den, han är dessutom den som ligger bakom Snusktunnelbanan som många av er säkert sett? 😉
Martin är en grymt duktig grafiker och teckensnittsmakare och gjort så mycket coola och snygga saker genom åren.
Här kan ni hitta den!
IMG_5326
 
IMG_5327
 
Hörrni, i morgon har jag en grym tävling till er! Nämligen Annika Sjöös nya, GRYMMA bok! Annika är i särklass den mest inspirerande tjejen när det kommer till träning tycker jag!! Hon har ett sunt förhållande till kost & träning och är alltid så sprudlande glad! Jag är så glad att vi kommer jobba ihop i Varberg i början av februari! PS, än finns platser kvar!!
IMG_5323
 
Nu ska jag koka ihop något som jag inte tror annat än att det blir gott och i så fall så kommer receptet i eftermiddag!! =))
KRAM till er alla!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Annika 13 december, 2013 - 08:48

Hej
tack för en underbar blogg. Jag läser den varje dag och får inspiration. Jag började med lchf för 2,5 månad sedan och har gått ner 5 kilo, men nu är det stopp, jag är 1,62 lång och väger 63 kilo. Jag vill gå ner 4 kilo till. Eftersom jag stått stilla nu i två veckor har jag kört med fasta 16:8 två dagar denna vecka och ändå hade jag gått upp 0,5 kilo i vikt denna vecka. Kan det vara så att jag äter för lite fett de två målen jag fastat. Jag brukar äta 1 köttfärsbiff, i bit brieost, i avocade och lite grönsaker och ungefär samma till middag? Jag äter inte mellanmål.
Kram på dig!

Svara
Åse 13 december, 2013 - 08:59

Hej! nej du går inte upp i vikt av att äta för lite fett. Jag tror helt enkelt på att du nått en platå och kanske behöver sänka ditt energiintag något eller ännu hellre höja ditt energibehov genom att träna lite mer.
Att varje dag äta samma mat är inte heller bra. Äter du aldrig fet fisk? Kyckling? Försök att variera kosten, det är det absolut bästa för att komma över en viktplatå. Kram tillbaka!

Svara
Annika 13 december, 2013 - 10:39

Om jag ska köra PF 16:8 ska jag då köra flera dagar på rad? Eller tycker du att det är för tidigt att börja med PF när man som jag bara kört lchf i 2,5 månad?

Svara
Anna 13 december, 2013 - 07:33

Jättefina armband! Vart oxå tvungen att beställa ett, fast i silver…. 🙂

Svara
Åse 13 december, 2013 - 08:09

Visst är de fina! Älskar dem!

Svara
fia 12 december, 2013 - 22:35

Jag har vunnit din bok, gör kul !!

Svara
Åse 13 december, 2013 - 08:09

Hej vad kul!! Var?

Svara
Annika Sjöö 12 december, 2013 - 21:13

Tack för fina ord Åse! Ser verkligen fram emot att umgås med dig i februari!
Kramar Annika

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.