Innis & Gunn och en dejt med Jillsan.

av Åse

Hej hej!
Jag sitter på flygplatsen här i Bromma och väntar på planet som ska ta mig hem.
Kort och intensivt besök här.
Jag var hos förlaget först och kollade provtryck på boken, sedan tog jag mig in till stan för att möta upp Jill på en snabb men mysig dejt på Koh Phagnan ♥︎ 

02122014-012A3656

02122014-012A3657-Redigera

02122014-012A3659

Efter det så begav jag mig till Garnisonen på Östermalm – där Jens Dolk tillsammans med Johan Gottberg och Daniel Roos driver K-märkt som är en lunchkrog, patisserie, bageri och orangerie. En bra trio! (en kock, en vinkypare/dryckesexpert och en konditor).
Jens har jag träffat i annat matsammanhang så det var trevligt att ses igen. Jag trffade även härliga Fredrik (Pretto PR) som jag var i Cognac med.

I går var det Innis & Gunn som bjöd in till en kväll med öl som huvudingrediens. 
Jag personligen älskar en god öl. Gärna en ale. Men som med andra saker i livet som jag känner att jag mår bäst av att begränsa, så begränsar jag öl, men njuter verkligen de få gånger jag dricker det!
I går njöt jag av att provsmaka den nya limiterade smaken Bourbon Cask Dark Ale från Innis & Gunn!
Prisbelönta bagaren Martin Frankenberg hade bakat bröd där öl i princip stod för all vätska och Johan Gottberg visade hur man styckar en kanin.
Sedan fick vi avnjuta små gaffelrätter till ölen. Mycket trevligt!
Jag älskar verkligen mat & dryckesupplevelser! Det är livet! Härligt att få umgås och prata med andra som också brinner för det.

Smaker från Innis & Gunn
Jens Dolk välkomnar
Bröd i ugnen
Jens och bagaren Martin Frankenberg i bakgrunden
Johan Gottberg
Innis & Gunn stod för kvällen
Barmästaren Mathin Lundgren var också där.
Favoriten! Toasted Oak IPA

Jag har sovit som en prinsessa i natt, nio timmars sömn och vaknade klockan 7 utvilad och har förutom en tripp till frukosten, jobbat från hotellsängen. Lyx på hög nivå!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Camilla Gustafson 25 december, 2014 - 00:17

Hej Åse!
Tack för en toppenbra blogg! Har även dina 2 första böcker, (hoppas få tag på din nya bok snart), och gillar dina tankar och recept där mycket!
Nu en helt annan fråga; du är verkligen toppensnygg i håret på bilden i inlägget, hur fixar du till det?
Kram
Camilla

Svara
Åse 25 december, 2014 - 10:16

Tack Camilla!
Jag lockar det som jag beskriver HÄR =)
KRAM

Svara
Anna 3 december, 2014 - 22:16

Hej Åse,

En fråga som jag hoppas platsar här och att du hinner besvara:

Jag har läst om potatismjöl i flera LCHF-bloggar, och det sägs sänka fastesockret om det tas före sänggående. Det ska tydligen röras ut i kallt vatten för maximal effekt. Jag tänker pröva med det. Jag har gått ned 10 kg med lågkolhydratkost och med hjälp av din bok, men tänkte att potatismjöl eller närmare bestämt resistent stärkelse skulle kunna ge mig ytterligare skjuts på vägen…

Jag undrar nu om du känner någon som använder potatismjöl i blodsockersänkande syfte, och i så fall hur det fungerar? Jag är lite förvirrad över den rekommenderade dygnsdosen, då jag läst allt från 1 tsk till 4 msk per dag…

Svara
Åse 4 december, 2014 - 09:22

Hej! Nej jag har aldrig hört om någon och jag är själv skeptisk. Läs mer av Anna här: https://www.facebook.com/anna.hallen/posts/709250619138383

Svara
Anna 4 december, 2014 - 11:14

Tack, det fick mig på andra tankar! Dessutom har jag aldrig gillar smaken av potatismjöl…

Du och Anna H är de vettigaste lågkolhydratförespråkare jag känner till!

Svara
Anna 3 december, 2014 - 21:15

Hej Åse
Måste fråga dig. Har ätit så som du förespråkar i cirka 1,5 månad nu. Så skönt att blivit av med mina gaser. Jag led av svullen gasig mage jämt, detta har blivit sååå mycket bättre. Men jag löptränar ganska mycket o tycker ja blivit mycket tröttare under löppassen. Känns som orken tryter. Behöver man kolhydrater för att orka löpträna. tack för så härlig inspiration. Köpt dina böcker o förbokat din tredje. Kram

Svara
Åse 4 december, 2014 - 09:26

Hej Anna! man behöver olika mycket kolhydrater beroende på behov och träning! Vid högintensiv träning kan mer kolhydrater behövas ja! Har du provat att addera till MCT olja innan träning?? Det är energi som metaboliseras likt kolhydrater fast ger mycket snabb och kraftfull energi (påskyndar ketonprocessen)

Svara
Tinna Ahlgren 3 december, 2014 - 15:11

Innis and gunn. My favourite

Svara
Tessan 3 december, 2014 - 15:37

Hej Åse får jag be dig om lite tips?
Jag har nu ätit lchf i över en månad och sista veckan har jag känd mig hungrigare än innan,mera sug, har annars ätit 2 lchf mål om dagen o det har nästan känts för mycket till att nu vara hungrig nästan hela tiden :/ vad kan de bero på?
Mvh Tessan

Svara
Åse 4 december, 2014 - 09:26

Det kan bero på många olika saker, kanske har du ätit något som gjort att du inte är i ketos längre?

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.