Hemma i Sverige!

av Åse

Hej vänner! Kommer ni ihåg mig? 🙂
Nu har vi landat i Sverige efter en helt fantastisk resa! Så många intryck och det har hänt så mycket så det är som jag och Victoria konstaterade, tur vi tagit massor av bilder! Jag är lyckligt lottad med så fina vänner och make som planerat och gjort detta för mig! Love you! ❤
Det har inte blivit någon kvalitetssömn i natt direkt så vi får väl se hur länge man orkar hålla sig vaken!
Vi har ätit fantastiskt gott på nästan alla ställen! Framför allt Buddakan som vi var på i förrgår! Men nu ska det bli skönt att återgå till sin må-bra kost! Jag har valt att äta lite av sådant jag inte äter så ofta, njutit av varenda tugga!
I går köpte vi fyra varsin Nike Fluelband i Niketown! Kul sporre för att röra sig mer! Nu har Daniel semester så det blir lättare att ta mig ut och iväg! Yay!
Vi hörs mer sedan!! Kram på er!!

20130718-132652.jpg
20130718-132323.jpg

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Petra Nymans Dagbok 19 juli, 2013 - 12:51

Så härligt ni verkar ha haft det! Jag har precis vinkat av min dotter som flyttar till New York i 9 månader o ska leva sin dröm att dansa på Broadway Dancecenter! Så jag håller på att jobba med min separationsångest! 😉 Kram på dig o ha en underbar fredag i sommarsverige! /Petra

Svara
Jenny 19 juli, 2013 - 06:11

Hej igen 🙂 men så trevlig resa ni verkar ha haft… Hur går det med lågkolhydraträtter när man är på resande fot i andra länder tycker du? Ha en bra helg

Svara
Erikas LCHF till vardag och fest 18 juli, 2013 - 16:06

Välkommen hem till Sverige. Hoppas det blir lite info här på bloggen om vad ni gjorde och en massa bilder. 🙂

Svara
Lena Andersson 18 juli, 2013 - 12:07

Hej!
Vad är Nike Fuelband och vart kan man köpa i Sverige
Mvh Lena

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.